Nažalost ne.
Printable View
Nažalost ne.
ako je tako mw2 bude fail,poveci,barem na PC-u,za konzole me boli prozor.
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Upravo zbog konzola njih i boli kurac za PC
Šta se događa, hoće li izaći mw 2 za pc uskoro?? Očekujem ga već par dana nemogu više :cry: .
Izlazi 10.11.2009.= Citat =:
Izvorno postao boky_os499
[quote=X Sync]Meh.... Kladim se da će ga svi nabaviti samo što će ga skinuti a ne kupiti...[/quote:2wdiroje]= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef":2wdiroje]ameri su poceli masovno bojkotirat mw2 za pc razlozi
[url="http://bashandslash.com/index.php?option=com_content&task=view&id=739&Item id=111
i da ga skineš , šta ti vrijedi kad nemos online igrati , tj. competitive gaming je mrtav za mw2
sad se okrecemo pravim igrama a to je cs seirjal....
ako bude failao tu ce biti battlefield bad company 2,sviđa mi se po viđenom.
Ako faila, CoD4 je još uvijek tu. :D
= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
E mislim da nitko nema pravo reći da je netka pohlepna za novcem,a u isto vrijeme vrtiti neki vrlo aktivni torrent program.
Nitko nije ništa postao, ili sam ja propustio... u tom slučaju još malo detalja jer je izgleda potvrđeno.
Matchmaking i za PC
Dobre su i neke reakcije tipa "They've made Jesus cry". :)
Sam ja jedini koji u tome zamjecuje anti-piracy taktiku?
Nope! Da mi je znati tko igra online sa martiny verzijom.
Moj frend je probao i nemoze ni uci ako netko hosta. Moras imati oriđiđi da bi normalno igrao multi. (iako moj frend nije uspio igrati online. izgleda da je vecini ipak uspjelo).
Ne mozemo rec da sami nismo krivi za takve poteze. Posto su se sve zastite pokazale neuspjesnima u zastavljanju piratizacije onda dolazi do ovakvih radikalnih mjera u sprjecavanju istih.
:/= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
SDa se unutar tjedan dana od izlaska igre vec slobodno moze igrati i sa ilegalnim verzijama.= Citat =:
Poprilicno sam siguran da je to stavljeno pod utjecajem izdavaca, a ne volje developera.
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ne, trebao bi dati 400 kuna za CD, i onda kad se njima sprdne mogu reći: jebite se, gasimo servere, ili kupite mw3 ili se jebite.
Jedna je stvar kad ti developeri onesposobe nešto pa sivi elementi to onda osposobe, ali krajnje drugačija je kad taj element ne postojiSu samoj igri (slična situacija kao i kod Diabla 3 za one koji prate gdje je prvotno rečeno da neće biti LANa).= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ovo je ništa drugo do li DOBAR anti-p.iratski potez, ali je istovremeno i iznimno naivan jer pokušava stjerati jednu daleko slobodniju i raznovrsniju PC gaming scenu na razinu konzolaškog multiplayera, tj. gdje developer drži sve uzde u svojim rukama kad je MP segmet u pitanju. Je li im to financijski isplativo (držati i PC servere)? To ne znam, ali mora da je kad idu na ovakav potez.
idioti
OMG, ujebali su sve, mjesec dana pred izlazak oni ovo naprave. Ako to bude istina, multiplayer će ujebati skorz, nije ovo PS3 da nam to treba, ovo će toliko upropastit mp community da je to nevjerojatno. Skroz su se usredotočili na konzole, Special Edition, Night Vision, glupi dodaci poput skinova za X360, a za PC nisu ni Collector Edition napravili, skroz su PC zapostavili. Još nakraju ćemo dobit MW2 koji boluje od konzolitisa, sa užasnim MP-om kakav je na konzolama.
Infinity Wards, razočarali ste me, ako ovo bude ovako, nema šanse da kupujem MW2, sramota živa. :( :cry:
Vec vidim kako ce 1.1 patch izaci brzo nakon izlaska, ako ne i prije.
Ja shvacam to kao vrijeme da se prode sp kampanja. :)
@ Arby- Simuliranje njihovog servera ce se vjerovatno koristiti, sad, kako ce to napraviti bih volio znati, ali vjerovatno kao i kod Tribes i slicnih igara koje su vise manje napustene od developera pa ce se naci onih koji ce napraviti vlastiti main server.
[quote=El Klinjo]= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Ne, trebao bi dati 400 kuna za CD, i onda kad se njima sprdne mogu reći: jebite se, gasimo servere, ili kupite mw3 ili se jebite.[/quote:v2tg5rvm]
Naravno da sad to mogu reci kad si im dao razlog da to kazu. Da martini nije uzeo toliko maha u igrama toga nebi bilo.
Ajmo reci da ne naprave te servere. Da ostane sve po starom. Kupis oriđiđiSi igras online. I igrao bi dok god ima igraca, a njih ce uvjek biti. Jel bi onda kupio?
Sumnjam. Zasto bi dao pare ako mozes dobiti besplatno, jelda? Nemoj sad misliti da te vrijeđam ili nesto. Ja isto imam martini doma, ali za online imam oriđiđi.
I ne ljutim se kad pocnu sa ovakvim radikalnim mjerama. Jedino mi je zao sto mi kao hostovi bas necemo mozi hostati mapu za puno igraca. Najbolje bi bilo da anti-martini zastita radi, a da ostane po starom sto se servera tice.
Ajde, samo nek ostave dedicated LAN, sad se sjetih vazne stvari- ping, ajde, morali bi pokupovati podosta servera, sto bi bio jako velik trosak, tako da sumnjam da ce se to odrzati, mozda prije neki nacin da se mora povezati na glavni server da se autha user, nesto kao u BF2142, jer ruku na srce, do sada nikome nije uspjelo da napravi krekani dedicated internet server.
i onda ljudi pljuju po treyarchu :(= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Moram i ovo arhivirati kada pocnete hvaliti MW2 kako je bogovska igra.
Ja se nadam da ću je hvaliti kako je Bogovska igra. :(
gledajte jos nije nist potvrdjeno s strane IW
ali ako bude ovog mozda cak nece ni but HC
bit ce samo jedan admin po serveru
= Citat =:
Cod2 igram online 2.5 godine - imam org
cod4 igram online 1.5g - imam org
Jednostavno mi se neda igrat na cracked serverima sa haxorima.
Želim reći da su pokazali da ih boli kurac za PC-igrače, competitive gaming je mrtav prije izlaska igre.
@CAK - potvrđeno je od onog 402 ili šta već
Sorry, ovo je ispalo kao da samo tebi govorim. Mislio sam reci: "kad smo im dali razlog da to kazu".= Citat =:
Naravno da sad to mogu reci kad si im dao razlog da to kazu.
Zasto ih boli prozor? Ja mislim da je to zbog piratstva. Ne znam koji bi drugi razlog bio. To je isti razlog zasto sve vise i vise igara odlazi na konzole, a tek onda na PC.= Citat =:
Izvorno postao El Klinjo
A mozda sam u krivu? :? Pojma vise nemam.
PC gaming industrija u 2008. pomela konzole
Jbm li im mamu, igram MW skoro od samog pocetka, prije toga dvojku, i sad ovo, pa stvarno...
Nadam se da ce na sajtu igre, na dan izlaska pisati
= Citat =:
Just kidding!
E pa ja se nadam da će na dan izlaska na sajtu pisati: Call of Duty:Modern Warfare 2 is now free for everyone who lives in Croatia... ali= Citat =:
Aint gonna happen