HEMAD.
BTW. da li je samo meni, ili ima i drugih, da je hype oko ove igre opao za jedno 70%? :/
Printable View
HEMAD.
BTW. da li je samo meni, ili ima i drugih, da je hype oko ove igre opao za jedno 70%? :/
Pa normalno kad ste svi ocekivali Force Unleashed 3 gameplay.
Nemoj psovat :D
Hype ce (vec je) definitivno opasti al aj baš me zanima tko će ipak unatoč tome kupiti igru čisto da je isproba?
o/
+1
ja cu je kupit sigurno. ne razumijem zasto ljudi odjednom pljuju tako po igri. zbog grafike?? ko fucka grafiku ako je igra zabavna.
Pljujemo po borbi zaboli nas za grafiku.
Ja i dalje planiram kupit igru, samo su se prioriteti promjenili.
Prvo je bilo "dobijam OVO umjesto K.O.T.O.R.A. III? Neću nikad igrat ovo!"
nakon prvog cinametica "Ovo je FUCKING AWESOME, kampujem kad se igra pojavi, prvi ću je kupit"
Nakon toga "Kakvo crno kampovanje, ipak pre-order, nije vrijedna kampovanja"
Poslije "meh, kupujem"
Danas "Kupujem, al ne čim izađe igra, al vjerovatno u prvih pet-šest mjeseci od izlaska igre"
Hoće li se morat plaćat mjesečno igranje online ili jednom kad kupiš igru igraš besplatno?
šta ovo njesra još nije izašlo?
Je, preksutra.
Nisu se još izjasnili.= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
A teško je pogodit za što će se izjasnit.
Pa to je fuckin' EA/Bioware, koji svoje igre prodaju u skupim malim komadićima.
Od kad Bioware to radi?
Od Dragon Agea :)
Il si jednostavno mogao zakljuciti posto vec imaju Warhammer Age of Reckoning koji ima mjesecnu pretplatu da= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
ce po tome i Star Wars imati pretplatu.
Nemoj zaboravit DLC-e za Warhammer xD
Evo konačno neki dobar tekst od ljudi koji su zapravo igrali igru neko duže vrijeme. Dojmovi su dosta pozitivni što znači da je igra ipak nešto više od 20 giga voice-overa :)= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Top 10 odgovor na GW2 video. :)
Fapfapfap.
@ Arbiter of Change :thumbs2: ja sam definitivno spreman isprobat igru...
Booooooooring...
Tako se radi dobra promocija igre.
Sve u svemu, kada ovo dođe, ne znam, nema me 3 mjeseca.
Barem.
Kul kul al jos cekam nesto vijesti o space bitkama.
Anyway igrat cu bounty huntera ili Inquisitora.
Tko će jos igrati Empire i da nece juriti do novih levela ko bik na haluciogenim drogama nego ce actually istrazivati
svijet i biti ga barem malo briga o prici?
Ja!
Dobro budem te zapisao :D. Za koliko dolazi igra anyway za sada imam samo 100 kuna spremljeno za nju XD
Vjerujem da imaš još barem 3-5 mjeseci za štednju.
Samo želim da baza bude dobra, MMO se lako kroz patcheve i ekspanzije sredi do savršenstva :)
Good good :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac