Ak izade prek ljeta nista od kupanja ove godine :D
Printable View
Ak izade prek ljeta nista od kupanja ove godine :D
Malo vjerojatno. To bi bilo manje-više samoubojstvo za naslov koji planira opstati od konkretne prodaje same igre, a ne od mjesečne pretplate.
Ok, siguran sam da je ovo pitanje postavljeno vec jedno 10000 puta, ali probao sam guglati i nisam nasao nista korisno.
Uglavnom.
Hoce li u GW2 svaka rasa moci imati sve profesije?
Da
Da se još jednom dotaknem izlaska igre - ako bi išli izdavat igru prije ljeta, a da ne bude komercijalni promašaj, onda bi morali ciljat na neki travanj.
A to mi se ipak čini prerano, pogotovo za ANet, ako uzmemo u obzir koliko već rade igru.
ako je sad Closed Beta mislim da ce bit jos nekih 1-2mj i onda to sto ti govoris mozda naprave Open betu u 4.om mjesecu ja mislim da bi trebala trajat nekih 30-ak dana i oko 5-6 mj ce izac igra taman prije ljeta tj. praznika, ma da se ja nadam da ce i prije :)
"Later part of this year, but not too late" sluzbena izjava
Par nagrada iz 2012. godine.
http://www.arena.net/blog/link-round-up ... ds-edition
Ne znate ništa o igri ili želite informacije na jednom mjestu? Vjerojatno najbolja tema ikad sa svim informacijama. Wall of text alert.
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/t ... iated.html
Odličan tekst, pročitao sve do počtka opisa rasa i profesija.
I ovo za dodavanje svoje glazbe mi se čini kao odlična ideja, nisam imao pojma da će uopće bit taj feature :)
Jedno glupo pitanje, kupim igru i nemoram svaki mjesec plaćat ko u WoW-u?
Yup, platis jednom i to je to
Znači ko i jedinica, što je odlično. Ovo se obavezno kupuje, iako nisam fan MMO igara, nešto me vuće da ovo moram imat.
Mislim da se svemir upravo urušio.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja idem s Aralom u guild, čisto da napravimo konfuziju s nickovima u chatu.
Moj main će bit Pijanko Deva.
Altovi će mi bit Pijanko Letva, Pijanko Majka i Zdravko Dren.
Eto.
Neznam, mora bit neka caka u ovome. Jer po pročitanome ovo izgleda kao potpuno savršena igra, u najmanju ruku. Ili je pol featurea laž, ili će bit zbugirana do neigrivosti, ili prezahtjevna. Nema drugog objašnjenja.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sto ce ti altovi?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Kupio sam i ja jedinicu :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Al ipak, sranje će nastat kad kupim D3 ^^
[quote=Duke of Earl]Neznam, mora bit neka caka u ovome. Jer po pročitanome ovo izgleda kao potpuno savršena igra, u najmanju ruku. Ili je pol featurea laž, ili će bit zbugirana do neigrivosti, ili prezahtjevna. Nema drugog objašnjenja.[/quote:26d2o0qj]= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change":26d2o0qj]Ne znate ništa o igri ili želite informacije na jednom mjestu? Vjerojatno najbolja tema ikad sa svim informacijama. Wall of text alert.
[url="http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/337506/Guild-Wars-2-Mass-info-for-the-uninitiated.html
Ne, samo je antiteza ustaljenoj MMORPG formuli kao što je i GW1 u mnogočemu bio.
What about PCP gilda? Iako sumnjam pošto će većina biti u CMu vjerojatno :P
CM još postoji?
Damn, ti likovi su ko' nekakvi ancient dragoni.
Nema cake, ArenaNet radi većinu stvari koje su se već trebale napravit, no svi su igrali na sigurno i radili WoW klonove.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Većina featurea je do sada pokazano i potvrđeno je da su zakon, zbugiranost si ArenaNet neće nikad dopustit i NCSoft ne vrši nikakav pritisak da moraju što prije izdat igru, već im dopuštaju da imaju igru u izradi koliko god treba, a prezahtjevna ne može biti nikako.
Ljudi koji su imali prilike igrati igru na raznoraznim sajmovima su oduševljeni igrom i hype oko igre je sve veći u cijelom communityju, što kod "običnih" gamera, što kod "kritičara".
Dakle, zaključak je da će ovo biti savršena igra :)
Osim ako bude neki usrani community lol
Pa da mogu isprobat i druge rase, klase, personal storiese...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Altovi su kul.
ako mislis sto on misli da ja mislim da ti mislis onda da= Citat =:
Izvorno postao Aerial
http://www.croatian-maniacs.com/S :D
GW 2 bez endgame raidova
http://www.croatian-maniacs.com/2012/gw ... e-raidova/
Da nece bit klasicnih raidova kao u WoWu, to se znalo jos prije godinu dana ak ne i vise, sluzbeno.
Pisac clanka uopce neprati GW2, da prati znao bi da postoje dungeoni u end-gameu, 5 man dungeoni koji ce bit challenging, to je zamjena za raidove. Svaki dungeon ima story mode koji je jednostavan, nakon toga se otkljuca explorable mode koji ce biti puno tezi. Dungeoni imaju dynamic evente, tak da svaki put kad udjes bit ce drugacije iskustvo (bar prvih par puta). I da, svaki dungeon ima unique opremu koja ce se grindat tak da eto, tko hoce grindat imat ce sta radit.
I Zhaitan, vjerojatno najjaci boss, je dio dungeona
Kako cu ovo jebeno igrat...
Jel se zna sta na kakvim konfama ce se moc igrat?
Rekli su da nece bit puno zahtjevnije od prvog dijela
Glasina kaže ako si mogao igrati GW1 na Ultra moći ćeš GW2 na Medium. Naravno, samo glasina.
A sta ako igram GW1 na medium? :/
Onda si jedini takav :)