to je cijela igra (bez brige budi). snizena je cijena= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
CE izdanja su obicno dosta skuplja tak da te ne cudi razlika (CE-u nisu snizili cijenu)
Printable View
to je cijela igra (bez brige budi). snizena je cijena= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
CE izdanja su obicno dosta skuplja tak da te ne cudi razlika (CE-u nisu snizili cijenu)
Aha, znači sve je u redu s tom verzijom. Ok, tnx
Hm, nice, u Sophosa je 4 kune jefitinije nego u Vortexa... uštedim još i za Orbit žvake :D= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
krenuo sam (opet) igrat gw (imam nightfall i fact.), napravio sam paragona (onog sa spearom) i ne znam koju klasu za sekundarnu da uzmem...
sta vi preporucate?
any1?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
nebitno
second proffesion u PvE u 99% slucajeva je nebitna
ona je najcesce bitna za farm buildove
kada si vec napao, uzmi warr (on ima nekih dobrih skilova, za adrenalin, support i slicno)
ko kaze da ce char biti za pve... ^^
ako ti je za pvP onda ti ovisi sta cesh igrati (koji build)= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
za build si provjeri na http://www.pvxwiki.com/wiki/Main_Page
bok ljudi ja sam se odlucio za kupnju guiuld wars umjesto wow jer mi je draze usteditm lovu za komp,grafika me impresionirala kad sam pogledo par filmica sa youtuba.E sad imam jedno pitanje za vas.Uzesti cu guild wars(obicno izdanje iliti prophecies)i još jednu kampanju,e sad neznam dali mi je bolje uzest ekspanziju eotn ili nightfall kampanju prvo cu kupiti prophecies pa onda za 3-4 mjeseca ekspanziju ili tu kampanju pa mi vi preporucite šta mi je bolje uzest ako mozete
Prophecies pa EOTN.
Ali mogo bi umjesto Propha za početak uzeti Nightfall.
ja bi igrao PvE malo više nego PvP pa što mi onda preporucate i koju vi kampanju najviše igrate
sada se najvishe igra eotn jer je najnoviji
moja preporuka ti je ovim redom: porph + eotn, pa onda NF pa onda factions
Nightfall je najviše PVE orijentiran, i najlakši u početku (zbog heroja).= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
Nightfall+EotN.
U Nightfall-u ćeš dobiti velik broj heroja koji će ti biti od velike pomoći u PvE igri, a u EtoN ćeš naći najviše PvE sadržaja.
OK.Fala ljudi :bravo:onda uzimam nighthfall i eye of the north :D
samo da pitam jel GW besplatan ili nije? skine se i igra, bez kupovanja onih bonova?
morash kupiti original igru (tj. tebi je potreban samo CD key) a nema mjesecne pretplate
Imaš sad za sitnih 150 kn u Algoritmu, pa si uzmi, recimo Nightfall za početak i uživaj.= Citat =:
Izvorno postao DoctorEvil
Nema nikakvih bobova.
na netu sam tamo pod free mmorpg našao i GW, čak se može i skinut, pa sam malo iznenađen. :o onda jel znate koji mmorpg koji je 100% free, znači samo se skine i igra?
a zasto tu to pitas?
gw platiš igru i igraš...nema mjesečne pretplate..
pa pitao sam pod tražim igru topicom, ali samo su mi preporučili silkroad online
ko zna kad ce dvojka, jos nije ni beta u najavi
Do sada je izašlo tri kampanje(prophecies,factions,nightfall)i jedna ekspanzija(Eye of the North)ti lijepo pocni od prophecies :wink: pa onda kupuj druge kampanje.Da bi igrao ekspanziju moras imati bilo koju kampanju.= Citat =:
Izvorno postao LichKing
= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
neka kupi proph+eotn prvo jer je najeftinije tako kupiti...onda nightfall pa factions
gw2 je sada vec definitvno 2010 najranije....
Imam Warriora/Mo u Prophecy, i na 16 sam misiji,
Imam neke Armore 65, i 70 po rukama i nogama, i to ne kontam, jeli se to sve zbraja ili se uzima najveca vrjednost ili je samo ona vrjednost na kojem se djelu tijela nalazi i kako da nabijem armor na 10 ili 150 je li moguce, koje skillove da predem igru i gdje kako da nadem elit skillove,,, I sta je to stance kako funkcionira kakva korist s tim, to ne kontam,
I ako naravno imate jos kakvih prjedloga da napravim sto boljeg Heroja sam pisite,
PS: ssalGSnema potrebe da nazivas moronom i vrjedas nije ti to ok, tebi pozz u svakom slucaju.
:gitara: :friends:
Na GuildWiki možeš naći sve o osnovama GW-a, i to je uglavnom objašnjeno puno detaljnije nego što ti mi to možemo objasnit.
Stance
OvdjeSti detaljno piše koliki dmg umanjuje armor u određenim situacijama, a ako želiš jednostavniji opis, pogedaj ovdje.
Elite skillove u PvE možeš uzimati od bossova. Jednostavno nađeš bossa čija profesija odgovara tvojoj primarnoj ili sekundarnoj, ubiješ ga i iskoristiš Signet ov CaptureSda naučiš njegov elite skill.
Rofl.= Citat =:
Izvorno postao Pando Pandic
To je ko da uđeš u HGspot i kažeš "O HAI DAJTE MI 1 KOMP PLZ".
Dok nam ne objasniš gdje si zapeo, ovoSje najdetaljnija pomoć koju ćeš dobit.
= Citat =:
Kada vidim ovakav post jednostavno me nekakva mistična sila natjera da autora nazovem moronom.= Citat =:
/signed= Citat =:
Izvorno postao ssalG
ljudi mislim kupit gw , zanima me sta sve trebam kupit , sva 4 dijela il ne??
kupi proph i eotn za pocetak...zatim nf pa fact ako ti se svidi....ove 3 kampanje su 150 kn each...dok je eotn 250 mislim...mozes nabaviti...eotn i proph za 300 kn....prodaja acceva je ilegalna
a jeli ja sa svakim kupljenim dobijam novi acc , il kako to ide , objanite malo , ili moza dobijem neki key??