l4d 24h/day.
Printable View
l4d 24h/day.
Usao sam u closed betu za Fallen Earth, igram DoW II i sada cu odigrat prvi put Call of Juarez.
Ako ti se u Call of Juarezu svidi multiplayer, a puno ga ljudi uopće nije isprobalo, samo me pp-aj, i igram sa tobom :D
GTA:Chinatown Wars NDS
Ova stvar rula...Respect Rockstar Leeds!!!
Kako može sakati kad je 99% ista igra, samo što na DS-u imaš neke uber korisne stvari (to što je gornji ekran rezerviran za menu je odlična stvar, budući da je u originalu otvaranje istog bilo malo sporije) i neke beskorisne (kao što su neki dungeoni, ali CT nikada nije bio dungeon crawler tako... ono). U biti je to ista igra, samo u manjem formatu.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Danas sam proša FEAR 2, igrica mi pre dobra i dosta je stravična za razliku od prijašnjih igraja koje sam igrao, možda zbog dobre grafike i realistike.
Captain Claw.
Teško je, da. :)
XIII
Nije loša igra! Snipeanje mi je najzanimljivije!
Inače, završio Cooking Mama (ako to ima konvencionalni kraj) i sada je na redu Rune Factory 2, Harvest Moonov nasljednik.
isuse kako ta igra owna :pray: . Daj, moram si ju ponovo nabavit.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jaooooooooooo
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
kako mi ovo vraca uspomene...
Nisam mogao preć ja mislim level 13, kada dođeš u neki podzemni podvodni svijet, točnije špilje :). Ma uglavnom, legendarna, teška, zabavna, vrijedilo bi je bilo još jednom zaigrati, ali neću moć nać vremena.
DoW II, Call of Juarez i KOTOR :)
Pinball do iznemoglosti.
Crysis i Empire TW
Stalker SoC OL malo mi je gušt smanjen jer mi je i ocjena iz povijesti smanjena...
Alien Vs Predator 2 :)
Danas počeo Just Cause opet. Prekrasno. Letanje par metara iznad površine mora dok sunce zalazi je divno. Osobito u ovoj igri.
Star Wars: Jedi Academy (Knights of The Force). Baš me nabrijao onaj trailer za The Old Republic :pray:
Pa igra se:
Tenchu: Time of the AssassinsS(kao da sam se vratio u vrijeme Tenchu: Stealth Assassins)
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Odlicne igre, obje su naravno na PSPu :)
Plants VS.Zombies Preepic igra :pray: :pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Jel bi to radilo na Vista x64? Na kojem sustavu je igraš?
Instalirao bi i probao ali nemam igru, morao bi je nabaviti pa da ne nabavljam bezveze.
Ponovno PES 09, čekam ARMA 2.
Gun Metal.....sad gledam da mi je naci negdje Fable The Lost Chapters...
Red Faction: Guerrilla (Xbox 360)
touche.
Dead Space. Scary shit! :scared:
igram starcraft brood war, trenutačno sam na 6 misiji kampanje sa terranima... :) dovršavam gta 4, negdje pred kraj igre sam, neverwinter nights 2: mask of the betrayer i tu i tamo empire: total war makar mi se taj empire opće neda... igram ga onako preko volje, tek tolko jer ga imam... mislim da ću spremiti sejvove negdje i uninstalirati ga... drugim riječima ide na led... :)
Lotr: Conquest :D
Ja igram Outlaws.Stvar je tako igriva da ono,ostao sam bez riječi kad sam je isprobao,sad ću derat po tome,a kad pređem vraćam se na miniclip i 8 ball pool :P.