Moze preporuka neke novije igre sa dobrom grafikom (zahtjevno)... bilo kaj sam da nije rts... nekaj kaj jos nisam igral... crysis, cod4, mass effect, assassins creed, oblivion su jedne od igara koje sam igral...
Printable View
Moze preporuka neke novije igre sa dobrom grafikom (zahtjevno)... bilo kaj sam da nije rts... nekaj kaj jos nisam igral... crysis, cod4, mass effect, assassins creed, oblivion su jedne od igara koje sam igral...
bioshock, witcher
I te sam igral :\
jesi igro Portal?
Gothic 3,iako je malo starija od navedenih,Clive Barker Jericho,Sam i Max(ako ti je do smijeha)
I portal sam igrao... ali nisam igrao niti jednu od ovih igara koje je cholkik naveo...
El gothic 3 nastavlja pricu iz prethodnik nastavaka, tj el bih trebal odigrat jedinicu i dvojku?
Da nastavlja se ali je i bez prošlih dijelova kompleksna priča,jedino možda ne skužiš Xardasa,čarobnjaka.
Moze jos nekih preporuka?
možda two worlds(to je sad jedino čeg se mogu sjetit)
Two worlds je kopija gothica 3(studio je to sam rekao) i to puno gora od njega.Ima jedan odličan klon Diablu,Izvrsne cell shading grafike.Silverfall.Još:neverwinter nights 2,Jade Empire:SE,overlord,....
Kad sam reko nesto sa dobrom grafikom, mislio sam na grafiku slicnijoj ovim igrama koje sam vec naveo, a ne wowu i tome slicno...
a...
lost planet: extreme condition. uber-zahtevno, taman ako si nabavio novi komp... a grafika je prelepa 8)
I tako Tsumetai postade graphixs wh0re...
Možeš probat Infernal ako ti ne smeta površna priča i linearna akcija, Gears of War, itd.
Overlord je definitivno među ovima s najboljom grafom,neverwinter nights 2 malo lošija,ali je zato kompleksna,radnja je odlična,mali milijun likova,borba je hardcore rpg(dakle možeš birat kako će se AI ponašat u borbi,napravit pauzu i odredit skupini poteze),za priču nije bitan prvi dio.Usput,meni najdraži dio,kad ti se sudi kao na sudu,zakoooon.....
zar nisi pročitao, traži nešto samo da bi isprobao komp...
bilo šta... LP: EE je pravi izbor za to :D
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
^^ moram znat sto mi komp moze podnijet ;)= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
Overlord... pa i ne bas...
Sam vi nastavite sa prijedlozima...
Sto je LP:EE??
možda je mislio LP:EC, ono kaj je reko: lost planet:extreme condition
da... Lost Planet: Extreme Condition. Probaj to.
Ako gothic 3 možeš igrat a da ti nniti jednom ne zašteka u bilo kokoj situaciji, onda fakat imaš pilu. Meni šteka kad baklju izvadim, i nekad ka d trčim. Anyway, igra baš i njije zanimljiva, ali za testirat granice hardvera i živaca je izvrsna.
moze jos prijedloga za besplatnu avanturu?!
Tajna majmunovog ostrva
Koje je to smece od igre pa ne vjerujem. Oni se nisu ni potrudili to konverzirat sa xboxa na komp. Menijem se krece pomocu A i B gumba.... prvo mi je jedno pol sata trebalo da skuzim koji je to B gumb... onda jos pol sata da namijestim sve kontrole (tj prvo sam isel namijestavat kontrole pa ond nisam znal izac iz menija jer nisam znal koji je B gump)... onda napokon udem u usranu igru i sto vidim... jos usranih pol sata nekog usranog filmica u kojem skuzim da je to neko jpansko smece sa onim likovima koji izgledaju ko zenske i sa onim usranim frizurama, odvratno los dijalog... ond usred filmica vidim kak se liku zaglavila puska i nema drugog oruzja... onak wtf???? nema drugog oruzja?? danas u niti jednoj vojsci nejdes bez sekundarnog oruzje tj pistolja... i naravno onda uletava njegov pederkasti prijatelj u nekom robotu i spasava ga od vanzemaljca koji ga je krenul napast... onak weeeeeeee... NOT... i koja im je to fora sa "TERMALNOM ENERGIJOM" iz tih vanzemaljaca... onak ubijek kukca i iz njega mi izlazi termalna energija.. nvm... i napokon udem u fakin igru nakon jebenih sat vremena nakon sto sam pokrenuo igru... krenem trcat i ne vjerujem... ... ... ... LIK TRCI KO DA IMA ZDEFORMIRANE NOGE... ... kao i svi drugi likovi u igri... zgadilo mi se i izaso sam van i poceo traziti uninstall... onak wtf?? di je uninstall?? ond sam moral oc u Add&Remove Programs i od tamo uninstalirat igru... sto je trajalo kojih sat vremena... ovo sad nikako ne pretjerujem... sat vremena... na pola je stao i nije se micao... cuo sam da komp radi...= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
Znam da sam rekao da hocu neku igru sa dobrom grafikom ali nisam ocekivao da ce igra biti ovako usrana.... ... Preporucite mi neke normalnijeg... Ne mora biti sa dobrom grafikom... sad trenutno igram Fallout i Diablo2...
kako ti je radilo? :D
i ja sam znao da igra nije baš najbolja ali znam da je zahtevna pa zbog toga sam ti je preporučio...
probaj
vampire: the masquerade - bloodlines, dark messiah of might and magic.
samo sam doso do teme da pitam kad bi trebo izac BF:Heroes?znam da je prosli mjesec privatna beta pokrenuta...ali neznam tocan datum izlaska igre...
Četvrta četvrtina ove godine.
Tražim igru.
Hit me.
hehe,nwn 2
sims 1, barbie: horse adventures
Playboy: The Mansion ?
Moze preporuka neke novije igre smijestene u Star Trek svijetu.