E sad sam bas,khm khm,kupio prvu epizodu Edena....danas cu je pogledati...
Printable View
E sad sam bas,khm khm,kupio prvu epizodu Edena....danas cu je pogledati...
A mislim ono, nemozete imat i ovce i novce :D To je takav anime, bit ce jos sigurno takvih sa tim settingom, meni osobno ne smeta malo zezancije i ludih likova, nakon jednog ozbiljnog ergo proxya ovo dodje ko odmor! A i tolko animea imamo za gledat da ono, biraj kaj ti je po volji :thumbs2:
edit: E da, ovaj Saki bi mogao biti dobar anime, volim takve sa nekom vrstom natjecanja, odnosno kada pojedini lik ima neki ludi skill!
Jedino ako razumiješ Mah Jong (Mahjong) inače.. teško, jer je igra čini se bolesno komplicirana i koristi stranu terminologiju, a anime se žestoko fokusira na nju. Ja sam pogledao 1. epizodu i čak sam nakon subbsa koji objašnjavaju dosta pravila ostao "OK, što sam sad pogledao, likove koji igraju igru koju ni najmanje ne shvaćam?". Jedino ako ste kao otaku neki pa gledate anime samo i jedino zbog likova, nevažno o priči... ali ajde. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Bas sam sad htio komentirat, ovaj moj prijasnji komentar je bio malo preuranjen; dakle...pokusavao sam skuzit, i kak ti velis, anime dosta objasnjava al mislim da je ovo ipak malo previse za mene xD Radje cu skipat taj anime pa se prebacit na nes drugo, ovo mi je malo too much :D
Evo sta ja imam od anime-a:
Black Lagoon
Claymore
Death Note
Devil May Cry
Elfen Lied
Hellsing
Samurai Champlooo
...To su bile serije a od dugometraznih filmova:
Ghost In The Shell
Spirited Away
Ninja Scroll
Tekken
......Samurai Champloo mi je jedan od favorita,kao i Death Note.
Imamo dosta sličan ukus. Pošto ti je Samurai Champloo jedan od favorita, definitivno pogledaj i Cowboy Bebop. Od istog redatelja je. Btw to su mi 2 top animea :D
(napomena: Cowboy Bebop imaš i seriju i film, pogledaj oboje :thumbs2: )
W00t - Sayonara Zetsubou SenseiSje dobio zeleno svijetlo za 3. sezonu. :)
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... -green-lit
Ja još nisam stigao pogledati 2.,to jest nije mi se dalo. xD
A hebiga, nagazi malo to. :)
Inače, OP kolekcija nekih novih anime-a vrijednih spomena ove sezone koje planiram gledati:
Sengoku BASARA
Higurashi no Eden
K-on!
Higurashi no Naku Koro ni ReiS(3. sezona, prve 2 imaju bolji OP)
Bojim se da ću postati pedofil koliko gledam ta sranja. :(
Onda pomislim na neke,mmm,koji su odgledali puno više,i zapitam se. :D
3. minute 1. epizode,i već želim promijeniti nick :(
Same for me(osim Naku Koro ni Rei... to ću od prve sezone krenut :) ). A osim gore navedenih ću i ove pratiti (tj. neke već pratim)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
X
Shangri-La
Strawberry Panic
Hellsing
Da mi je znati kako ću to sve uspjet pratiti :rotfl:
Nisi jos gledao Hellsinga....predobar je...
Ne još... tek sam prije 1-2 tjedna uplovio u vode anime-a :D
Ma koji pedofil, bar ne gledaš Ichigo Mashimaro... to je teški loli materijal, ma koliko simpatičan i zabavan anime bio. :)= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
@Raz1:
Pogledaj Hellsing OVA zajedno sa TV serijom jer je OVA bolja i vjernija mangi (da ne spominjem kako perfektno izgleda).
*nakon kratkog googlanja,user se izrazito zabrinuo*
Ovaj Strawberry Panic... Nisam gledao, ali što vidim iz uvodne pjesme... Hrpa klinki koje samom svojom pojavom zazivaju Pedobeara se moli Bogu ili štaveć... Wtf? :?
Yuri materijal aka. "girl-on-girl" materijal, tj. Soničeva domena. :)
Ichigo Mashimaro je zapravo full simpatičan anime, samo ono, ako se netko napaljuje na njega onda ta osoba ima ozbiljnih problema.
Sjećam se da sam tražio izvjesne vrste mangi i naletio na Yaoi.
That is some sick stuff.
Eh, da... on je taj koji me i nagovorio na taj Strawberry panic :rotfl: . Probat ću ga pogledat pa ću vidjeti jer mi se sviđa ili ne...
@Arby
Ako sam te sad imalo razumio, a vjerojatno nisam... Kažeš da je ta hrpa klinki koje samom svojom pojavom zazivaju Pedobeara i koje se mole Bogu ili štaveć... Lesbo?
Oui.
Happy times.
Strawberry je lezbo, Ichigo je pedo/loli anime. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pedo times.
Nego Ichigo=strawberry=jagoda
Da, premda nemaju veze jedan s drugim. :)
Uglavnom, ja vam nisam mjerodavan za davanje komentara po tom pitanju jer nisam ljubitelj žanra tako da... da.
Samo neka se zaderemo Sonic ako nešto trebamo? xD
Mene samo brine što u uvodnoj pjesmi sve izgledaju kao časne sestre.
Koji anime?
Strawberry Panic.
Mislim da ćeš to trebat sonica pitat :)