stereotip auti su zakon, iako bi ti bolje bilo da imaš starog mercedesa
Printable View
stereotip auti su zakon, iako bi ti bolje bilo da imaš starog mercedesa
Jel ovaj? :D
Koja je to igra?
Live for speed..
Grafika saxa jer komovi na poslu imaju smece grafu inace lijepo izgleda :)
Jeje, taj je. :D
U utorak mi je autu rođendan, već 2 godine mi dečki na tehničkom govore da moram promijeniti žaruljice za skretanje pošto nisu narančaste... danas smo ih promijenili :D Nije niti čudo da su gotovo bijele boje :D
http://i56.tinypic.com/2rzcoe0.jpg
A prekjučer sam slikao ovu bebu... Slika NEMRE dočarati koliko je OGROMAN :pray:
http://i54.tinypic.com/153s68h.jpg
http://i51.tinypic.com/21kdkes.jpg
jbn je iveco, nema šta 8) :)
:D
slikao sam i ja takvog hummera pred par mjeseci, od fatboy slima
ma di ej to slikano? izgelda ko neko smetliste za aute..sa tim hummerom?(msm ne da je hummer za smetliste vec ovo okolo)
@Da_killah...
Jesi kužio koliko je to dugačko :D Valjda za trećinu duže od klasičnih limuzina za svadbe. Taj dan smo se 6x mimoišli sa frajerom. Bio je petak pa ga je išao prati, provjeriti pritisak u gumama itd., valjda priprema za svadbu u subotu.
A jučer nam se samo stvorio na guzici bijeli Nissan GT-R (Skyline), ajme majko kako je auto SAVRŠENO izgledao :pray: Danas malo googlao i vidio da auto ima V6 mašinu sa 485 konja (specifikacije) :D
Ovakav, samo bijeli, prelijep auto :pray:
http://www.oto4car.com/wp-content/up...issan-GT-R.jpg
@Viper33...STo je neko dvorište od auto servisa ili nečeg sličnog, nemam pojma. Slikano je u Rudešu. Ali da, izgleda kao smetlište :D
Fix'd.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A ne, Rudeš mi je najodvratniji kvart u ZG-u. Najveća selendra u selu zvanom Zagreb :D
Da. U biti drugi je, poslije Dubrave.
^Vrapče
Jel sam te pitao kaj?
:)
Aj nisam dugo tipkao ovdje. Znam da nisam falio, ali vas dosao malo posjetit. Ugl imao opet sudar u proslu sub, eto vratio se auto sa popravka, ovaj put nije bila moja krivnja nego frajer usao i suprotan smjer i pobjegao. Sreca na kasko.
Ta fabija će imat šta pričat unucima :D
Kakvo je oštećenje, nadamo se manje nego zadnji put?
Jesi li ti siguran da si za auto? Najači su mi ljudi koji su ful nabrijani na auta, ludi ludi ludi, svi tobože neki bijesni driveri, a onda imaju sudar svakih mjesec, dva i to poprilično skup. Ja evo vozim 4 godine bez prestanka, motor i auto, i nikad nisam imao vecu nezgodu od ogrebanog štosdenfera kojeg sam ogrebao na niskom zidu kojeg jednostavno nisam vidio. Eh i da da nebi bilo vozi samo po kvartu i to, vozim stvarno svugdje, međugradski promet, gradski, često odem izvan zadra do Vira ovo ono...= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Ja nisam nikad imao ni to :D= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Doduše, ne vozim svakodnevno, a vrlo rijetko po gradu, tako da...
Pa ja uredno već 4god. auto vozim svaki dan, motor i više puta dnevno i još mi se niš nije dogodilo. Da kojim slučajem ogrebem ili nedaj bože slupam svoje bebice završio bi na jedno godinu dana na psihijatriji :)
@fabija: gg :D
Da, evo niti ja nisam imao incidenta kroz svojih 5 i po godina što vozim. Samo moraš ući ozbiljno u svijet prometa, a ne ko klinac sa novom igračkom.
zasto kasko ako je tip bio kriv?= Citat =:
to sam se i ja pitao dok nisam pročitao da je uteko :D
ali opet, fabia ga je mogao uhvatit ;)
a skoda nema kameru koja snima tablice ? :P
http://www.image-upload.net/images/z...gq41_thumb.jpg
http://www.image-upload.net/images/d...oykc_thumb.jpg
Moja toyotica :))
Odlican auto... malo trosi, ide odlicno, drzi cestu, prostran, velik gepek, odlican audio sistem.. nista drugo niej ni potrebno :)
Pobjegao je znaci nije uopce do mene kao vozaca feanor. I onak rofl samo izazivaj. I vjeruj mi ja nisam samo neki ludi za autima ja se kuzim veoma u aute, pogotovo ovaj dio skode. Napamet sve rastavim, ali za servise nemam ni cajta, ni grabu, pa idem kod provjerenog mehe. Nadalje to kaj sam imao sudar je eto krivica kretena koji ne znaju da je ovo hrvatska, a ne engleska i da se moraju vozit po desnoj strani, a ne lijevoj prema meni. Hvala bogu da sam uopce imao mjesta se za maknut jer da je bilo frontalno ne bi tipkao jer je isao jebenom brzinom. I iskreno dok ti ne upoznas na bilo koji nacin granicu svog auta, neces znat kakav si vozac i kako ces se snac u nekoj situaciji. Neki stiscu kocnice jer eto to im prvo padne na pamet kad auto proklize. Ja kad sam vidio da mi auto ide bocno i da cu sletit pokusao sam ispravit gasom, ali nedovoljno snage da ga izvuce i mogo sam mu jebat mater. No otom potom. Steta je bila malena, mogla je bit veca, ali eto ode mi bonus radi kretena, srecom ne veliki bonus da mi ode premija u nebo. Otic ce 200kn vise i jbg. Ali da bi mu htio jebat mater bi htio bih. Ako mislis da me sudar opametio je, i svakog opameti osim fakat posebnih slucajeva. I isto tako od frenda konobar do dana danasnjeg nije imao sudar, i covjek imao trenutak nepaznje i udario nekoga odostraga i sta ce sad? Rec da je pravi vozac jer nije imao sudar? Vjeruj mi to je jedina prava lekcija koja te nauci postovat cestu i pravila. Al ajd da ne drobim, neki voze 5 i pol godina ovdje, ja eto vozim tako isto negdje ako racunam vozacku samo. A i ono usporedujes zadar i zagreb, di ima 500000 automobila na 800000 stanovnika i zadar koji koliko ima stanovnika 100 000? Alo :/ Usporedba ti je nerealna, + vremenski uvjeti u kojima se dogodio drugi sudar su bili uzas i fakat sam isao lagano jer eto ne zelim vise sranja i desi se sranje. I naravno kako biva nasa stoka ovdje samo ode. E pa jebem ja njemu mater i svima koji su bili sa njime. I da sam ja bio kriv, ne bi on bjezao ko pizda. A i vidio je da se nemam di okrenut tako da nek mu bude, ali nek propadne u zemlju tbh. Eto.
Zato si ti upoznao granice svog auta, završio u jabučnjaku i sad znaš kakav si vozač.= Citat =:
Pa čuj, kažu da pravi motorist postaneš tek nakon šta padneš par puta. Tako je i sa autima :D
Međutim, ja bih radije išao na jedan od onih tečajeva sigurne vožnje nego cijepio voćke. To mora da je korisno, bar znaš donekle reagirati kad auto prokliže.
Nema potrebe za time .Bitno je da ne piješ , voziš odmoran i držiš se znakova tj. ograničenja brzine.Kada padne kiša još malo usporiš a ako padne snijeg voziš tridesetak na sat i kočiš motorom .Kada bi se svi toga držali nesreće bi postale rijetke a na odredište bi stigli 10-15 minuta kasnije na gradskim relacijama .
Ima još nekih caka poput one da kada padne prva kiša nakon dugo vremena pripaziš dodatno jer je cesta "masna" .Također kada je poledica bez naglog dodavanja gasa i jako lagano na kočnicu tj. više kočiš motorom prebacujući se u nižu brzinu .
U biti treba voziti oprezno poput žene a parkirati se poput muškarca :D .
ovo što čovjek gore kaže
alu u prokletom zg-u cim padne kiša odmah sudari po gradu... ljudi su retardirani i maloumni, treba postrožiti testove za polaganje