Fury se sve više pokazuje megaretardiranim. Ako ništa, napravit ću novog lika na Cromu.
Printable View
Fury se sve više pokazuje megaretardiranim. Ako ništa, napravit ću novog lika na Cromu.
Kad sam vam govorio da je Fury genkanje 24 sata na dan niste me slušali eto vam sad.
Jel postoji ikakav način da se prebaci lik bez da spalim 20 ojra?
Dobiješ besplatni transfer, ako bude server merge, ali nekako sumnjam da će se to dogodit.
Neda mi se raditi novog lika samo zbog Tortuge -.-
Tortuga je pakao. To svki pravi AoC igrač zna.
hehehe jebga meni pase furry maloPuno pvp-a nikom ne skodi naravno onom ko to voli :)
Tortaž voktru: http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=77716
Oko 3 i pol sata mi je trebala sad sa assassinom da izadjem. :D
Anyhow, tko god je na Cromu, nek se javi ingame. Nick Cunoichi ( :D ).
Čut ćemo se sutra/prekosutra.
Trebam napraviti lika i svršit tu Tortugu.
Sa necrom me nakon tortuge prebacilo u pustinju, sa barbarom u cimeriu. Pitanje, mogu li se sa necrom pribacit u cimeriu i tamo kvestati?
Da.
Zabrinjavajuća brojka debila na Furyu. Ne možeš normalno obaviti kvest.
:wink:= Citat =:
Izvorno postao Xero
Inače na Cromu ima dosta PvP-a skoro uvijek možeš ući u minigame jedini je problem što svi imaju PvP lvl 10 opremu. Ako ste premium još možete otić u border kingdoms, ali tamo vas čekaju assassini u stealthu.
Kako?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Odeš u Tarantiu preko Aquilonian voyagera koji je blizu onog glavnog svećenika i onda u Tarantiji nađeš Cimmerian pathfindera koji te odvede u Conanovo selo. E da jučer sam vidio neke španjolske role playere i pratio ih po Khemiju. Skontaš ih s 100 metara jer oni jedini ne trče. Najbolji mi je bio lik koji rpa da se boji zmija, a u Khemiju kobre svakih 5 metara :D
Lol,koji carevi.
Oćem i ja kvalitetan roleplaying :P
Ajmo zarolat kojom prilikom, a možemo i obilježit RP Frapsom : )
Možemo zarolplejati sukob između žene i muškarca zbog..neka netko nastavi.
Idemo se napit u armsman tavren. To ja zovem role play.
Na stotine dosadnih kvestovaaaa. Sve delete i samo koljaža?
Budem ja večeras napravio žensku na Cromu, kako da ju nazovem?
Jovanka?
Vasiljka.
Milunka?
Radodajka.
Nije bitno idemo se igrati!
Nemos ti rollat na PvE serveru. :/ Nije to to kad ti usred svadje nemos uzet mac i ubit boga isusa u nekom...
Ako bude problema odemo u border kingdoms :D
haha. xD Ako netko treba neku pomoc izvan Tortuge, nek mi se javi na Savanger chara, igram njega dok mi frend ne dodje online.
I ti imaš svu epic opremu :( Izgleda da sam ja jedini lvl 80 bez punog tier seta.
I to mi nije jedini char. Imam jos i ToS-a u punom ljubicastom. ^^