Spoznao sam da na Wikipediji postoji članak o jednoj osobi koju poznajem. :cool:
Printable View
Spoznao sam da na Wikipediji postoji članak o jednoj osobi koju poznajem. :cool:
Slobodno nam reci tko je, izgaramo od znatizelje
Procu cetvorkom fuck yeah
Mislim jos u petak imam matku za odg al procu to :D
Gratz :D= Citat =:
Izvorno postao majstoro
I ja u petak mat. i to za 3 :rotfl:
I ja cu proc s 4. wooohooo
Koja škola?
Proći ću s 5 vjerojatno. :)
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Ja ću proći sa pet, ali minimalno dvije četvorke. :(
Wat jos nije gotova skola?
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Kaj ti ideš u osnovnu?
Oh the irony :D
Pa dobro, ne znam, možda je kakav nerd iz gimnazije... :)
Yup, Chupa je još OŠ.
Foreigner, 15.6.
A dobro..To mi je bilo jako vazno.Moram popraviti matematiku njanajnajanjanajnnjaanjanjana
Sa 56 bodova ću se kurac upisati u opću. :(
Pa probaj.
I onak u osnovnoj si bokte, možeš valjda moliti da ti netko povisi ocjenu, nije ti valjda toliko psihopatska škola.
Jest. :)
Odi u tehničku, budi normalan :(
Ne mogu :)
Turistička FTW!
Zacopao se u najbolju frendicu. FML.
Jel i ona u tebe il si u friends zoni :P
Ne, Chupa ce upisati gimnaziju.
Pa jednom smo zabrijali. I to je to.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Al neznam šta misliti. Fuken grejt.
GL stim :D
inace ja nemam najbolju frendicu pa neznam kako je to :D
Lucky you.
To je nešto najgore ikad, pošto žene obožavaju imat nesavladivu granicu između prijatelja i potencijalnog mužjaka, koju valjda odrede prvih 5 minuta nakon upoznavanja, i nemožeš ju preći nikad ikad. Mda preseravam se, ali uvijek dobivam taj dojam. Okani se toga. :(
Točno to. Ovo mora da je najgori osjećaj ikad.
Lako reć da se okanim. Treba to provest u djelo.
Surprise buttsecks.
Worst part. Uopšte mi nije do toga.
My god what is happening to me :shock:
Platone!
Funfact.
Moja sadašnja cura, sa njom sam bio najbolji prijatelj dvije godine, a sada smo zajedno skoro pa dvije godine.
Eto nek vam ja budem primjer da je to moguce. Cak im je više pogodno pošto vas poznaju i pošto ce vam veza manje više izgledati isto kao i prijateljstvo samo sa, well, beneficijama.
Da li muškarci imaju friendzonu? Ja bih rekao da ne.
uhm da?
jebo ti bog ajsdgljlkjsadg= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
50 bodova ti je bodovni prag u vg. imam valjda 20-ak frendova koji kazu da je mioc laksi od gvga. prva takodjer. imas jebenu skolu u gradu a ti jos uvijek forsas zagreb. tek kad umres u tom trulom autobusu skontat ces da si fejlo zesce. i nemoj opcu matematicka je gg. opca ima losu informatiku i talijanski, matematicka ima vgg informatiku (starcraft 4 sata tjedno ane). ono reci starcima da su imbecili da odjebu, nemoj si sjebat 4 godine skolovanja. Nije tolko lose ic u zg al kazem ti da je tlaka zesca i da ima puno ljudi koji to pozale. A i u vezi opce, ova generacija s kojom ja idem su retardi koji su usli prek veze vecinom i 50 bodova ili glupace koje su strebale sve razrede i imaju 70 bodova jebote isus, pa padaju sad fiziku masovno. ono ako ti starci fakat seru da moras u zg onda im reci da gvg ima pravo poslat 1 ucenika na direktan upis na fer, da ima pun kurac pmf-ovca koji su zavrsili tu skolu, da imamo jedan od najvecih postotaka rjesenosti drzavnih matura itd. Usto svake godine ide onaj kurac od rotary kluba u nasu skolu pa traze ucenike za razmjenu ako te to zanima (frend mi ide u SAD). vidim ovak na forumu da se uzasno uzrujavas i to, tak sam i ja jedno vrijeme dok nisam skonto da svi koji se prijave upadaju jer nema toliko prijavljenih (prosle godine nije bilo dovoljno za napravit jedan razred matematicki pa imaju opco-matematicki program).
i jos ono sta vjerojatno svi kazu kad zavrse razred srednje osnovnoskolcima je da cilaju jerbo jos uvijek mogu markirat i srat i zajebavat se, vidim imas dva referata presudna ovo ono. e pa jebote ako ti je ista presudno u osnovnoj to je dal cu srat da me boli glava i ic doma igrat plejku il samo kidnut zadnja dva sata.
Ono jebote napiso sam sad bibliju al nadam se da kontas sta ti ocu rec. Nemoj si sjebat godine prije najboljih godina (faks ko fol), zg je gg, al blize je bolje.
to je zato kaj si debel= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
GOOGLE. :pray:
Da se nadovežem na Teru, bodovni prag je kurac. Za moj smjer je bilo 45 min., ženska ide samnom u raz imala 38 bodova. Bar je tako kod nas.
AAAAAAAAAAAAAAA
:cry: :cry:
U čemu je problem?
Spoznao sam da ak prođem godinu prolazim s 4. :D