>kotaku
Printable View
>kotaku
gledam fate/zero sad, dobar za sad, na 4.-5. ep sam.
There's a new magical girl in town!
http://www.animenewsnetwork.com/interes ... agica-film
Da mi je znat kad će film doć na Blu-ray...
samo nemoj nista guglat u vezi animea, apsolutno jebeno nista jer ima ogromnih spojlera svugdje koji otkrivaju sam kraj, takoder i za fate/stay night, ne guglaj nista dok ne pogledas cijeli anime.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Kolko si se ti puta sjebo tako?
dosta.
Ne znam zašto bi išta uopće i guglao, posebno ako ne gledaš seriju koja ide trenutno.
neznam ono, upalim prvu epizodu clannada nakon sto nabavim i clannad i afterstory i vidim da mi je odlican OP (dango daikazoku), ukucam na youtube i u jebenim related videosima vidim jebene ogromne spojlere
Si par puta browsam bezveze 4chon i vidim komentar di tip napise spojlere za 5-6 serija/animeja/filmova bilocega bez ikakvog jebenog razloga u skroz nevezanoj temi
Aww yiss.
Naletio na fora stvar: http://mal.oko.im/kostolomac/profile
Zanimljivo :o= Citat =:
Completed:89
1.06% of all anime
haah= Citat =:
Successfully added Teh_System to queue at position 5419.
Since MALgraph processes about 8 users per minute,
this shouldn’t take more than 678 minutes.
This page will refresh automatically once your stats are ready.
Wtf meni je instantno prikazalo, nisam ni znao da ima kju. :P
zadnja anime ep naruta je epik.
LEC GO KURAMA
Čitam 20th century boys.
Pročito nekih 400 stranica u 2 dana. Rulež.
Ja ti rekoh. Ne mozes stati, lik zna napraviti tako napetu atmosferu i tamo dje je nema to je zlo.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Danas nesto gledam svoj MAL, zapustio sam ga skroz, mozda bih mogao pogledati nesto novije. Jel ima nesto novo a da nema preadolescentnih djevojcica i da ima pristojnu pricu?
600 stranica
= Citat =:
Izvorno postao System
u prvom mjesecu ovo
u ovoj sezoni sto ce sad pocet Neppu Kairiku Bushi Road i Samurai Flamenco
Da, napokon su BFF :')= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Tfw kad uspiješ izdržat cijeli razgovor sa likom koji doslovno misli da je Index zapravo stvarni svemir (u kojem će se on reinkarnirat nakon smrti), a autor novela njegov nepogrješivi prorok te svi koji kritiziraju seriju heretici. I cannot even- :'D
tfw kad
onaj osjećaj kad kad
Udalji se od mentalno nestabilnih.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ovo izgleda dobro, ali opet prokleta škola koja će se vjerojatno uplitati u sve.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ne mogu reći da mi sam opis djeluje previše zanimljivo (i ovo što Arby kaže - opet škola), ali gledat će se zbog lijepe animacije.
Ovaj Space Dandy bi mogao biti dobar.
A lel, nisam uopće skužil. Fejl. :(= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
@Arby
Trudim se al nađu me. :(
A vidit ćemo. No zasad mi se čini da će bit puno manje gubljenja vremena na dicking around nego li u Haruhi.
bome im je trebalo! :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
http://mangafox.me/manga/afghanistan/
Ja ne mogu. :'>
Meriken.
Spice and Wolf gledam, dobar mi je ali ne uspijevam skontati sve zaplete baš pa se osjećam glupo. :(
Inače, može neka preporuka za neki avanturistički fantasy/povijesni anime, da ima klanja i tako to.
Blade of the immortal.
Kolko toga ima?
Piše 13 na vikipediji. Nisam gledao, ali ako je i upola dobro kao manga rula.
Nemoj onda lagat!