Hebiga, meni je malo duze trebalo da to skuzim
Printable View
Hebiga, meni je malo duze trebalo da to skuzim
Paranormal activity 2. Katastrofa.
Lemmy (2010)
http://vis-soft.com/uploads/posts/20...lemmy2010.jpeg
Čovjek je bog. Uživao sam totalno u filmu.
Na kraju mi ga žao došlo!!
Reci šta hoćeš, al mi je Inglourious Basterds prenapuhan, čisto iživljavanje Tarantina, iako su scenarij i Waltzov performans fenomenalni..... Umjetnički gledano, Locker mi je kvalitetniji film, iako ne i gledljiviji.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Ma baš je legenda, svaki me njegov intervju nasmije, a i slažem se sa njegovim stavovima o glazbi. Čovjek je esencija rokenrola. :gitara:= Citat =:
Izvorno postao Frky
Je, legenda je! Ali ona zadnja scena kad on stoji sam i puši suvan poslije koncerta je totalno sjebana! Ono, da nema sina, čovjek je sam jebemu, nije to lako!
Its kind of a funny story 8/10
Odlican film, jako mi se svidija. Zach Galifianakis može i ozbiljnije odglumit :P
I am Legend
Ok film, pošto volim postapokaliptične filmove ulazi u top 10 svih filmova :)
Među miljun gluposti, izdvojit ću 2 koja sam nedavno odgledao.
Inception i Shutter island.
Isti glumac, oba su ostavila velik dojam na mene.
Inception je nekako dubok, a Shutter je boleština od filma.
Izvineš ali je film očajan i ima mnogo rupa. Na vrat na nos urađen i totalno izgubio poveznicu sa knjigom. Procitaj knjigu pod hitno.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Ponavlja se slucaj s "The Road" pa zato /stfu= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
I meni je bezveze, ali ne znam kakva svrha takvog komentara ako se njemu sviđa i nećeš ga uvjerit da je loš.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Kada procitas knjigu ili pogledaš bolje filmove imho ima mnogo boljih od I Am Legend.
Zato, stfu.
Mah, samo mu govorim da film saka i da procita knjigu.
Ima boljih filmova. Tebi.
Kenane, jel ti to upisujes reziju, bas si strucan nesto u zadnje vrijeme= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ma I am legend me skroz razocarao i ovo me ubolo u oci :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ipak na kraju ne :(
Upravo to, hvala Admire.
nemogu sebi doć xD
to je zadnji film koji sam pogeldao 10/10 :D
http://www.moviespack.com/wp-content...ERS-poster.jpg
0/10
dakle ovo nije Sc-Fi film, ovo je ljubavna drama, dokumentarac. Očekivao sam neku makljažu elijena kad ono dobim ljubavni film o fotografu koji je dobio zadatak da vrati kćerku nekog bogatog novinara nazaj u Nev Jork. Od čudovišta ni Č, od sat i pol filma 5 minuta se prikazuju čudovišta i to još po mraku i još k tome noge
čudovišta lice na divovske hobotnice, da stvar bude još gora na kraju filma dobim fak tih čudovišta
ako očikujete neku makljažu i invaziju zaboravite, ovo je više onak reklama za meksiko i njihove prašume
dosadnjikavo i nepotrebno davanje pažnje
Skyline je mila majka nasprem ovoga
možda ce neki od vas vidit neku drukčiju poruku filma, ali jebemu ako se film zove Monsters onda ocu da mi 2 sata skacu živine po ekranu, a ne par koji bi pa malo nebi se puknuo
Gledat će se, premisa zvuči interesantno, i hvala kurcu više na nekakvom SFu koji se ne sastoji od eksplozija i klanja zlih izvanzemljana na repeatu od 2 sata.
Meni je isto bio smeće. Sat i pol šetanja i chatanja o privatnom životu dvoje antipatičnih likova. Gledateljima je dano do znanja da okolo šetaju te spodobe, međutim, iz nekog razloga redatelj se uopće ne bavi sf elementima, za koje ne znam zašto su uopće ubačeni u film. Ako želim ćaskanje o braku i djeci, gledam sasvim drugačije filmove.
nisam gledao film, niti čuo išta o njemu, al možda je taj naziv monsters alegorija?
Sumnjam; ne znam na što točno bi to trebala biti alegorija. Dosta je isprazan film, nema radnje, samim time ni nekakvog preokreta, pouke, ničeg...
pa po traileru vidiš i sam da je neka invazija, fajt elijena, kad ono dokumentarac/drama/ljubić
dakle ocekival sam neki film tipa D9 ili skyline, kad ono dobiš dramu...čitam po komentarima na imbdu jebate svi ga hvale da je film dobar i iznenađujuć
ne kužim, "forest trip" sa tu itamo kojim elijenom i kravom koja muče
btw sad pogeldah
http://www.comingsoon.net/gallery/56..._Know_It_2.jpg
romantična komedija sa kolko tolko tužnim početkom
ništa posebno ali bar sam očekival da se budem tu i tamo nasmijao na neku doskočicu ^^
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lyn_poster.jpg
Franklyn
Nikad čuo za ovaj film do jučer, kad sam sasvim slučajno naišao na trailer na youtubeu.
Čudno, s obzirom da su imena prilično zvučna (Eva Green, Ryan Phillippe, Bernard "Theoden" Hill..). Valjda zato što je nezavisni debitantski film Geralda McMorrowa, orjentiran prvenstveno na UK/EU scenu...
Uglavnom, film je čudan, ali impresivan spoj SF-a, art drame, nekakvog steampunk noira, you name it.
Teško ga je negdje svrstati jer radnja filma prati 4 osobe u paralelnim ... svjetovima? Dimenzijama? Odatle i 4 različita pristupa, a definitivno najupečatljiviji je lik kojeg glumi Ryan Phillippe, nekakav maskirani "vigilante" u stilu Rorschacha koji živi u Meanwhile Cityju, nekakvoj goth paraleli Londona.
Stvari postaju čudne kad uvidite da postoje neke sumnjive sličnosti između likova koji se pojavljuju u potpuno nevezanim svijetovima, a na kraju je naravno dobar mindfuck :D
Enivej, definitvno zanimljiv film. Režija nije nešto najbolje što se može viditi i film bi vjerojatno bio pomalo monoton da nije tako intrigantne radnje i likova. Sve pohvale vizualnom stilu, pogotovo u slučaju Meanwhile Cityja i cijelog tog čudnog SF/goth noir settinga.
7.3/10
Inače, bacite oko na das trailör:
Ovo izgleda predobro, obavezno gledam
Zasto se za ovakve filmove ne cuje nego nas bombarduju genericnim sranjima iz dana u dan.
Sad si me podsjetio na nesto sam davno gledao, ako ste sposobni uzivati u necemu a da nije iz Holivuda, preporuka
u jebote?!
to cu morati pogledati.
The Tourist
http://pacejmiller.files.wordpress.c...ist-poster.jpg
Smeće nad smećima, ono, po meni čak nije ni film za razbibrigu jer nema toliko ni smješnih scena ni akcijskih! Jbte, pogleda sam film i evo, nemogu se sjetiti niti jedne upečatljive scene!
Uf, bokte, vidim da su kritike po recenzijama na račun Tourista masivne... Johnny, dovraga, u što si to uvalio :(
Baš...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
A taj redatelj, Florian Henckel von Donnersmarck, to mu je tek drugi film kao, nakon The Lives Of OthersSkoji je začudo (a možda i ne) jako visoko ocijenjen. Jel gledao tko možda?
Salo, The 120 days of sodom
http://bt.eutorrents.com/imagehost/images/salocover.jpg
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Najsick film ever točka.
Ma on je i još dobar bio, koliko toliko (ima jedna scena gdje je isti kao u Pi.raitima s Kariba, teži rip off, tj. tako je ispalo), ali najviše mi je išlo na kuratz forsanje Anđeline koja je kao naj ljepša, njabolja, naj naj..... ono, pogledaj i znat ćeš o čemu pričam!= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Also, panduri su ultra glupi kroz cijeli film kao i henchman-i glavnog negativca! I ono, priča je toliko labilna da jedva može i malu djecu zavarati!
@ kiklop
Dobar film, gledao sam ga pre nekih mjesec dana.
Nabavi si nesto i iz Guinea Pig serijala
Po čemu točno dobar ? Ne shvaćam šta je to točno vrijedno u mućkom kasapljenju i sadizmu od sat i pol. Pitanje se više odnosi na ovu Guinea Pig preporuku.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Broken Flowers
http://files.myopera.com/veskok/blog...%20Flowers.jpg
Ponovljeno gledanje, Bill Murray je tako jebeno maestralan u glavnoj ulozi, da netko odluči napravit film gdje pn samo gleda u kameru sat vremena i praktički ništa ne radi, ja se kladim da bi to bilo i više nego gledljivo.
8.5/10
Vise me zanimao aspekt toliko detaljno i savrseno prikazanih scena seciranja i rekreacije anatomije, strasno mi je zanimljivo sta je (u pocetku) samo par likova uspjelo napraviti sa skoro pa nikakvim budzetom. Nekim cudom je i jedna od kaseta dospjela svojevremeno do Charlie Sheena na sta je jadnik pozvao FBI, misleci da gleda prave scene ubijanja.
Je, znam za taj "incident", ali ono, mislim da bi i ja pozvao FBI na njegovom mjestu, ako je zbilja tako dobro rekreirano.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Kaj da pogledam iz Guinea Pig serijala, vidim da ima par filmova al neda mi se to gledat sve da se ne istraumatiziram.
odličan, imam ga i na dvd-u= Citat =:
Izvorno postao mortician
samo što je glavni glumac umro nedugo nakon snimanja filma :(