Holy water. Davno nisam pogleda ovako dobro komediju :) Irsko selo u kojem par mladica odluci opljackat kamion pun viagre pa je prodat, no ne ide im baš za rukom. Preporuka samo takva..
Printable View
Holy water. Davno nisam pogleda ovako dobro komediju :) Irsko selo u kojem par mladica odluci opljackat kamion pun viagre pa je prodat, no ne ide im baš za rukom. Preporuka samo takva..
Nepostoji dobar film sa Woody Allenom TOCKA
slazem se, tocka.
Kolko god puta pogledao, svaki put sam još više fasciniran. Nema ga nitko :pray: Ona scena s konjem>>>sve.
[quote=Death By Sexy]Lolne.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
:/
Jer su u filmu kao dokumentarne snimke možda? I sve je lažno...
Lol tebi.[/quote:1n8fxvwq]
da..upitna je istinitost ''dokumentarnih'' snimaka...al bez obzira na to meni je odličan, ostavlja dojam na gledatelja...stvara nekakav osjećaj nelagode, čak malo straha..a i svaka čast redatelju na upotrebi tih ''dokumantarnih'' snimaka uz filmske scene, jer bez njih bi bio dost slabiji efekt..
a i nakon odgledanog filma sam išao provjeravat na net da li su to stvarno prave, istinite dokumantarne snimke...to još nijedan film nije postigao kod mene
Unthinkable
Gledatelj je stavljen u ulogu suca ...ipak malo pre očito .Trebali su to napraviti suptilnije.Ovako nam malo pre očito pokazuju koliko smo slabi insinuacijama koje su pogrešne.Zato jer nismo .Barem se nadam da nismo . Nije nas civiliziranost baš tako razmazila.
Gledati . 8/10
Ekipa, može preporuka nekih novijih vesterna! Ono, nemoraju biti jeba*ki filmovi, važno da su vesterni! Treba mi 5-6 komada!
fix'd= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
3:10 to yuma, seraphim falls, the assassination of jesse james by the coward robert ford, three burials of melquiades estrada, dalje se ne mogu ničeg sjetit= Citat =:
Izvorno postao Frky
Mini-serija Lonesome DoveS(4 epizode, ukupno oko 6 sati).
Morat ću i ja pogledati neki od tih, još uvijek tražim noviji western koji nije totalni šrot.
Solaris (4/10) -SNadao sam se puno, ocekivao solidan film, dobia pa recimo ublazeno katastrofu. Stvarno steta, mislia sam da ce film biti Solaris sam dodaj odlicnu tehonologiju koja moze vrlo dobro prikazati Solaris, a dobih nesto sto s solarisom nema skoro nikakvih dodirnih tocaka, cisto sumnjam da je iko od ekipe koja je radila na filmu prociato knjigu, ni blizu nije pogodjenja ideja i pitanja koje knjiga postavlja. Jednostavno s knjigom veze nema, a ako gledas sam film bez poznavanja knjige iopet je los, tak u svakom slucaju zaobici :) .
Sonic onda si pogledaj The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford ...mogu reći kako me ovaj vestern oduševio i to još od vremena kada sam po zadnji puta pogledao neki špaget vestern od Sergio Leonea .Samo nemoj očekivati tipični vestern film ....ovaj film je čista umjetnost .
Book of Eli.
Ne znam. Film je solidno snimljen, iako mi je često bilo nemoguće uživjeti se jer zbog neba nisam mogao smetnuti s uma da je sve snimljeno ispred greenscreena. Scene borbe su dobre (naročito prva). Washington i Oldman su dobro glumili.
Ostalo mi je "meh". "Preokret" je predvidljiv, scena s onim starcima potpuno pretjerana i nepotrebna, gradić je preuzet iz svakog westerna u povijesti filma, a priča plitka, šuplja i nelogična. Kraj je naročito bezvezan (osim same ideje o funkciji njegovog odredišta, koja ipak nije ništa novo ili originalno). Film nema poantu.
Ako želite dobar apokaliptičan film radije pogledajte The Road.
Meni je jos na pamet pao film Appaloosa is 2008 i No country for old man iz 2007.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
a dobro, no country nije baš vestern, barem ne po settingu, doduše, onda nije ni assassination of jesse....
za ovu appaloosu sam čuo, ali nisam gledao. kakav je film?
Appaloosa je dobar western, ali ako si ljubitelj westerna ipak se ti drzi stare ekipe kao stu su Charlton Heston, Burt Lancaster, Henry Fonda, Kirk Douglas, Gregory Peck, Willian Holden, John Wayne, Robert Taylor, Rock Hudson, Richard Widmark, Yul Brynner, James Stewart, Allan Ladd itd :)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
uf, a jesi ih sad našao :D
ma puno više ja volim starije, posebno leoneove, ali frky je pitao preporuke novih vesteerna pa sam napisao one iz zadnjih par godina kojih sm se mogao sjetit :)
btw, zaboravio si clinta ccc :P
A jbga :D
Mozda zato sto nisam ljubitelj spageta westerna...makar su puno realniji (zamazani i to dok je neznam John Wayne cistu u svakom filmu a prejase pol zapada lol).
Nisi spomenuo Clint Eastwooda... :o... Jednostvno je grijeh spominjati western kao žanr, a da, kad već navodiš glumce, ne navedeš Clinta... :shock: ... Možeš se sramiti, kako mi moja draga baka rekla (dobro ona to bezveze kaže).= Citat =:
Danas sam nabavio The Patriot (Mel Gibson) u blu rayu, pa ću navečer pogledat.
Pravi Western filmovi su bili prije Clint Eastwooda i opcentio prije spageta westerna. :wink:= Citat =:
Izvorno postao MoD
Al ajd valjda ti bolje znas od mene koji sam pogledao preko 500 westerna ^^
Pravi westerni su samo spageti westerni (Clint, Sergio i ekipa).
Oni stari američki su dobri samo za brzo zaspat (čast iznimkama).
What, what. Disrespect prema Clintu? :(= Citat =:
E to ti pamtim.
The Road.
8/10.
Drago mi je što nije primarno orijentiran na akciju, ali ima par stvari koje baš nisu razjašnjene pa je zato ocijena 8. Nije mi jasno zašto ih ona familija koja se na kraju pojavi prati od samog početka.
Ne. Dapace odican je Clint, ali nije moj stih. Meni je u glavi kao Dirty Harry, a ne kao kauboj.= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Kim Kardashian će zamijeniti Angelinu Jolie u "Tomb Raideru"?
:rotfl: :pray: :rotfl:
:pray:
to bi mogao biti najgori film ikad.
oh god :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Jer kao Angelinin glumački talent inače spašava Tomb Raider filmove. :eyebrows: