Ima DB, DBZ, DBGT i filmovi.
Printable View
Ima DB, DBZ, DBGT i filmovi.
Dragon Ball Kai
pogledo Arrietty...
:cry: :pray:
ghibli je nesto najbolje sto se dogodilo covjecanstvu
sad gledam from up on poppy hill
from up on poppy hill 10/10 kao i sve ostalo od ghiblija
majstori jebeni
http://i.imgur.com/JaCE5py.jpg
Može. Sad pogledajte Monster ako niste. :)
http://collider.com/guillermo-del-toro-monster-series/
= Citat =:
Deadline reports that del Toro and HBO are in the Monster business. The project was originally set up at New Line as a feature but proved too unwieldy. Del Toro reportedly wooed Urasawa over a lengthy period of time until he was able to get him to trust that his creation would be in good hands. This appears to be a similar process to how Game of Thrones showrunners David Benioff and D.B. Weiss were able to bring George R.R. Martin’s creation to the masses.
Monster adaptacija? I to ne neki smećasti japanski live action film, već HBO i del Toro?
http://emotionreply.com/i/45c483.gif
Inače, nisam još uvijek ništa pogledao od novih animea. Vjerojatno budem kasnije kada se nakupi više epizoda.
Sada nabavljam ovaj novi Yamato 2199 tako da ću vjerojatno to pogledati uskoro.
Pogledao prve dvije epizode. Zašto SOL, hoću gledati Galactic Human Alliance kako razvaljuje svemirce. Ali valja, ako zbog ničeg drugoga jer za promjenu nema patetičnog glavnog lika koji ne zna što mu se događa pola vremena... što je ironično kad pogledaš rasplet događaja, zapravo.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://i.imgur.com/eBfoNnx.jpg
Maloljetna guza = GET.
A znam, ne bi ni meni smetalo bome, ali opet uzevši u obzir autora, lako je moguće da će se some vile shit dogodit kasnije. :D
A ni ono dezintegriranje pirata nije bilo za bacit.
pogledao claymore.
zabavan mi je bio, steta sto je samo 30ak epizoda
Baš to. Dobar anime, a kratak. Šta bih dao da naprave još epizoda....
Btw Rigardo je brutala.
Citajte mangu ko svi edukovani ljudi.
Nema gore stvari od čitanja knjige ili stripa na ekranu. Možda na kakvom readeru, ali ovako...
Joj pa to mi je malo glupo. Kako igras igre na kompu? Joj ne mogu citati strip/knjigu na kompu al prelazim PST bez problema. Jedino ako je sjedis na nekoj dasci ili balvanu pa ti je neudobno. A i naviknes se, nije nikakav problem.
Puno mi je draže izvalit se negdje s knjigom u rukama neg sjedit i skrolat. A scanovi su nekad prevelike rezolucije pa moram skrolat da bi vidio čitavu stranicu, što mi je odvratno.
nema šanse da bih ikad čitao neku knjigu na kompu.. manga je druga stvar
Ja čitam neke kraće stvari tu i tamo, al svejedno mi fuj. Na tabletu nešto malo bolje, al nisam se još baš navikao.
Printano rula, ali nemam sve pare ikad.
Koristi CDisplay, pobogu.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Isuse. Ne, čitam u windows photo vieweru...
I opet je loše.
Ne kontam, kakve veze ima što je prevelike rezolucije, fiksaj si visinu.
Saka jedino kad je premale.
Ne seri.
Sad sam ja kriv što neznaš konfigurirat reading program.
Znam, ali tvoj je problem što misliš da će mi malo konfiguriranja stvorit osjećaj udobnosti.
Mange/stripove citam na mobu preko Perfect Readera, vise od jednog nastavka nemogu na kompu nikako citat.
Trebo bi i ja to probati.
Ja koristim MangaMeeya. Malen je, brz i najbolje od svega - čita rar i zip formate.
skinuo sam si witch hunter robin sad, bumo vidli kak ce mi se svidjet
Evangelion 3.33 You Can (Not) Redo je vani, u 1080p kvaliteti, još sat vremena da mi se skine pa idem pogledat! Kad izađe i finalni četvrti onda sve fino zajedno treba pogledat!
Isusati ti, kako ovi remakeovi rulaju, pa to nemogu ljudi napravit kolko je sve dobro napravljeno i zamišljeno.
Odgledao Neo-Tokyo, ovak i onak nisam planirao imati normalne snove veceras.
E,momci, 'vako. Treba mi neki dobar anime da popunim svoje vrijeme, no nisam inače nisam neki ljubitelj pa ako netko zna neki koji zadovoljava ovim uvjetima, bio bih zahvalan.
Daklem,
-SF/akcijski/Magic 'n shit (da ima neki dobar koncept/setting. To me uvijek zadrži)
-Minimalno razgovora obavljenih kroz vrištanje glavnih likova kako oni namjeravaju spasiti sve. (Generalno da ima minimalno patetično-uzvišenih govora. Ako uopće postoji takav anime)
-Minimalno scena sporednih likova/negativaca koji drži prezentaciju o svojim idiotskim filozofskim stavovima kroz 3 epizode. (Tipa onog pederastog nacista iz Hellsinga. Majke mi, ja svašta podnosim, ali u životu nisam toliko bio rejpan neprestanom potrebom da ugasim šta već gledam zbog njegovih govora.)
Plaćam pivom u Varaždinu za svaku zadovoljavajuću preporuku.