-
Re: Koju igru trenutno igrate?
I ovo je trebalo ić u "zadnja igra" temu al jebiga :D
-
= Citat =:
Izvorno postao
Duke v2.0
Game of Thrones: Episode One - Iron From Ice
Iako sam nedavno odigrao ep. 1. Borderlandsa koja me oduševila, Telltale su s ovim po meni nadmašili sami sebe. Možda je do toga što sam fanboy GoTa, ali fakat su savršeno skinuli atmosferu settinga i kvalitetno ubacili svoje manje likove kroz interakciju s poznatim glavnim akterima i događajima iz knjige/serije. Čini mi se da je ovo Telltale igra sa najviše dijaloga i teških izbora do sada što priliči settingu. Mislim da mi je ovo prva igra gdje sam na nekim odlukama doslovno pauzirao igru na 5 minuta i zurio u monitor kalkulirajući koji mi je najbolji izbor od ponuđenih. Art-stil mi je isto milina ali se vjerojatno neće svidjet svima, kao da je sve provučeno kroz neki "vodene boje" filter, dosta unikatno. Sad mi je malo žao što nisam čekao da cijela sezona izađe, baš me jako kopka što će se sve izrodit iz ovog prologa i mojih odluka :D
9/10
Šteta što opet pola odluka neće ništa značit, ali svejedno je zakon. Sad kad Asher dođe svima će im jebat majku.
-
Ja mislim da se Duke zajebava s nama.
-
Zato ja sve to igram nakon što su epizode vani. Nisu baš pouzdani što se tiče izdavanja, a i veći mi nje gušt odigrati u komadu.
Odgledao sam malo reviewa Total Biscuita i grafički to je malo čudno, ali sviđa mi se razdoblje u kojem se igra odvija. Nisam bio u toku što se toga dijela tiče. Isto kaže da su odluke baš u stilu GoT, ali da se i nada da će Telltale imati muda i biti brutalan kao GoT do samog kraja. Tipa da ti umre jedan od igrivih likova jer si sjebo neki odabir.
-
Probao Dust na indirektan Windwalkerov nagovor. Igra se fura na Muramasu, ali za razliku od genijelne Muramase, Dust je poprilično naporan i smećast. Ko neka low budget verzija. Žali bože vremena.
-
-
Top Spin 4 i Shadows of the Damned
Tenis forica. A ovo drugo svakako zanimljivo za probati.
-
Shadow Warrior
Baš mi fino sjeda, trebalo mi je neka razbibriga od igre koja se sprda sa svačime pa i sama sa sobom ponekad :D Fun stuff, svaka čast pucaljkama, ali teško je odoljet cepanju sveg što hoda :D
-
Igram malo GoW 1 HD remaster. Vrti se odlično i izgleda pristojno, iako se po level designu vidi da je starija igra. Ono šta mi je neshvatljivo je otvaranje vrata. Ne znam koji je sadist to smišlja, ali potribno je razvalit R2 da bi obična vrata otvorija, lol.
I kako to da je GoW 2 izaša originalno za ps2, a igra je iz 2007? To me baš iznenadilo.
-
pa svaki GoW nastavak ima to sadističko spamanje tipke za otvaranje vrata i onih kopčega, valda su htjeli da igrač ojesti da su vrata teška i da se malo pomuči kako bi ih otvorio xD
-
Ali jebote, u par navrata san uvatija gamepad s obe ruke na jednoj dršci i kao majmun lupa po tom jebenom r2. Ne znan jel mi se ikad dosad u iti jednoj igri dogodilo da ne uspijen vrata otvorit u 2 navrata.
-
= Citat =:
Izvorno postao
flander
pa svaki GoW nastavak ima to sadističko spamanje tipke za otvaranje vrata i onih kopčega, valda su htjeli da igrač ojesti da su vrata teška i da se malo pomuči kako bi ih otvorio xD
nije u svakom, stavili su da samo držiš R2...
-
= Citat =:
Izvorno postao
Falus
Igram malo GoW 1 HD remaster. Vrti se odlično i izgleda pristojno, iako se po level designu vidi da je starija igra. Ono šta mi je neshvatljivo je otvaranje vrata. Ne znam koji je sadist to smišlja, ali potribno je razvalit R2 da bi obična vrata otvorija, lol.
I kako to da je GoW 2 izaša originalno za ps2, a igra je iz 2007? To me baš iznenadilo.
Nije neshvatljivo. PS2 je na R2 imao običnu tipku, a PS3 ima trigger. Koliko je bilo jednostavnije tipkati bez dubokog hoda.
-
Al mogli su za PS3 verziju promijenit da samo držiš, kao što dvojka i ostali nastavci imaju.
-
Počeo Wasteland 2
Budući da dosta volim post-apokaliptični setting u paru s RPG-em, ovo mi je došlo kao budali šamar. Atmosfera je epic, dijalozi odlični, Mark Morgan glazba dobra skoro kao u Falloutu 2, gameplay rula. Za sada i nemam nekih zamjerki, osim što nije u 3D-u, jel
-
Ja sam odustao od te igre odmah na početku kada sam došao do divovske žabe. Sve je ok ali dizajn "sitnice" ne. Presmješna mi je žaba bila.
Ipak sam se nadao nečem ozbiljnijem.
-
Lol.
Nije da je osnovna premisa kod stvaranja post-apokaliptične faune "napravi smrtonosne beštije tako da xx puta uvećaš današnju faunu + neko specifično svojstvo kod onoga što nema smisla uvećavati".
-
Shadowrun:Returns. Još jedan hit kickstarter isometric cRPG koji sam propustio, genijalna cyberpunk/noir atmosfera s fantasy elementima, stvarno iznimno kvalitetno napisani opisi i dijalozi, intrigantna priča, turn-based combat sustav u maniri X-Coma i predivna grafika (ne toliko tehnički koliko po art styleu, što je puno bitnije). Baš uživancija, a nakon tog ide standalone ekspanzija Dragonfall koja je navodno poboljšana u svim aspektima. Čini se kao obavezna lektira za ljubitelje žanra.
Inqusition odgađam do vremena poslije ispitnih rokova, znam da će me uzet :D
-
= Citat =:
Izvorno postao
Deadwalker
Lol.
Nije da je osnovna premisa kod stvaranja post-apokaliptične faune "napravi smrtonosne beštije tako da xx puta uvećaš današnju faunu + neko specifično svojstvo kod onoga što nema smisla uvećavati".
Stalker recimo mi je u tome bolji.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Deadwalker
Lol.
Ali ono " Die you... giant frog!" LOL
-
Razlog za odustat od igre ti je famozan :)
-
A dobro da sam igrao dalje, pa možda ima neka priča kako su te velike žabe nastale u Wastelandu, ok.
-
Ono, nisi prošao ni tutorial fazu igre, odustao zbog velikih žaba.
Nezz, ranit ću se.
= Citat =:
Izvorno postao
Duke v2.0
Shadowrun:Returns. Još jedan hit kickstarter isometric cRPG koji sam propustio, genijalna cyberpunk/noir atmosfera s fantasy elementima, stvarno iznimno kvalitetno napisani opisi i dijalozi, intrigantna priča, turn-based combat sustav u maniri X-Coma i predivna grafika (ne toliko tehnički koliko po art styleu, što je puno bitnije). Baš uživancija, a nakon tog ide standalone ekspanzija Dragonfall koja je navodno poboljšana u svim aspektima. Čini se kao obavezna lektira za ljubitelje žanra.
Inqusition odgađam do vremena poslije ispitnih rokova, znam da će me uzet :D
Uopće zaboravio na ovo, stavljam na wishlistu.
-
Glavno da si ti tipkovnicu u Dragon Ageu proglasio neupotrebljivom jer si to pročitao negdje na netu.
-
Vidim da sam te baš dirnuo u srce :D
-
Pa ne može bit hipokrit i suhoparno objektivan u isto vrijeme. Još vrijeđaš Dragon Age Inqusition remek djelo i prvu igru sa transeksualnim likom ikad.
-
Koji lik je transeksualan
-
Ona ženska iz Iron Bullovih Chargera. Koji te prvo pozove da ih nađeš.
-
Loool, a ja si cijelo vrijeme mislim zašto izgleda ko muško a zvuči ko žensko.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Duke v2.0
steta sto se ispostavi da je prica teski prosek, ako nije i gora od toga.