-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Pogledao The Road upravo. Wtf,ovo je valjda najnejasniji film koji sam gledao. Neprica se ni gdje ni sta,ni kako se dogodila apokalipsa, majka samo ode usred teske situacije onako wtf, i kakav je to kraj?S obzirom da sam danas gledao i Elija ,moram usporedit malo,oba filma fantastican postapokalipticni svijet imaju,stim da mi je Eli puno jaci film,valjda zato jer ovaj nisam skuzio. I koji kok idu na jug, trebali su nigera pitat,on bi ih uputio na zapad:)
Mislim da nije bitno gdje ni šta, to je priča o čovječanstvu, solidarnosti, odnosu oca i sina... Majka je otišla (ubila se jel) jer nije mogla više živjeti u tom svijetu (jer hej ljudi ne žele živjeti ni u ovom našem svijetu - jer nije pandora :D ), vjerojatno nije mogla gledati kako im sin odrasta u svijetu gdje ne postoji ništa lijepo, ništa čovječno. Na ljudima je da očuvaju ono što ih čini čovjekom. Na jug ideju jer se nadaju toplijem vremenu. A kraj? Ne znam. Uvijek će postojat ljudi koji će htjet pomoći? Na kraju mu otac kaže da mora ustrajat u životu, da mora ustrajat u tome da ostane čovjek.
Ne znam, moja interpretacija.
-
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Pogledao The Road upravo. Wtf,ovo je valjda najnejasniji film koji sam gledao. Neprica se ni gdje ni sta,ni kako se dogodila apokalipsa, majka samo ode usred teske situacije onako wtf, i kakav je to kraj?S obzirom da sam danas gledao i Elija ,moram usporedit malo,oba filma fantastican postapokalipticni svijet imaju,stim da mi je Eli puno jaci film,valjda zato jer ovaj nisam skuzio. I koji kok idu na jug, trebali su nigera pitat,on bi ih uputio na zapad:)
Mislim da nije bitno gdje ni šta, to je priča o čovječanstvu, solidarnosti, odnosu oca i sina... Majka je otišla (ubila se jel) jer nije mogla više živjeti u tom svijetu (jer hej ljudi ne žele živjeti ni u ovom našem svijetu - jer nije pandora :D ), vjerojatno nije mogla gledati kako im sin odrasta u svijetu gdje ne postoji ništa lijepo, ništa čovječno. Na ljudima je da očuvaju ono što ih čini čovjekom. Na jug ideju jer se nadaju toplijem vremenu. A kraj? Ne znam. Uvijek će postojat ljudi koji će htjet pomoći? Na kraju mu otac kaže da mora ustrajat u životu, da mora ustrajat u tome da ostane čovjek.
Ne znam, moja interpretacija.
Vjerojatno da uvijek ima nade čak i u najgorim situacijama. Road je filozofski film, "akcija" je tu samo kao katalizator za nastavak priče. Tako da ne možeš uspoređivati book of eli i road jer su to potpuno dva različita žanra filma
-
Ma nisam ih usporedjivao po akciji. Tako sam i ja nekako dozivio film,filozofski,ali eto trebao mi je jos netko da to potvrdi.Sto se majke tice mislim da nijedna to nebi napravila kraj muza i sina u stvarnom svijetu koliko god on okrutan bio,to mi je jedino onako wtf.Inace gg:)
-
Get Smart (6/10) - Solidno, u nekim djelovima sam se posteno nasmija, nis posebno al vako za opustit se i pogledat neku komediju nemre bolje :) .
-
The Road je drama - SF/Psi(možda malko)/Drama. Book of Eli nije.
The Road je po meni trebao trajat 3-6 sati. Da sve lijepo pohvataju. Jer ovako je, mlako sve ispalo. A i ne svidja mi se jer nisu pokazali dovoljno tuge za takvu temu.
-
Pogledao Alice in Wonderland
Jebeno dobar film. Neću stavljat ocjenu, jer stvarno ne znam po čemu ga ocjenit...
-
Neznam za tebe al općenito, film je teško sranje. I od strane kritičara i ovako. Zaspao sam na pol filma, jedino kaj ga izvalči je povremeno pojavljivanje Depp-a. Šteta, stvarno sam očekivao više.
-
A efekti?3d?Pricalo se dosta o tome.Kako zaista izgleda?
-
Daj molim te, bolji film od Iron Mana.
-
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
A efekti?3d?Pricalo se dosta o tome.Kako zaista izgleda?
napor za oci, film je solidan, ali radije odi 2d gledat, ja bi radije da sam 2d gledao, samo je stavljen 3d da se zaradi dodatni dolar nije ni do koljena Avatru
-
10 Items or Less (2006)
http://i48.tinypic.com/2lwotqt.jpg
Director: Director: Brad Silberling
Writer (WGA): Brad Silberling
Genre: Comedy | Drama | Romance
Cast: Morgan Freeman, Paz Vega, Jonah Hill...
IMDB Rating: 6.7/10 (6,718 votes)
Zanimljiv i kratak film. Ovo je onaj od filmova koji ili volite ili mrzite, ili jos bolje onaj film koji gledate a ni sami niste svjesni zasto. Zadubi vas u poprilicno jednostavnu pricu, ali opet pricu koja se nevida svaki cas, gdje poznati glumac provede jedan dan sa obicnom gradankom koja radi kao blagajnica. Uglavnom film ima onaj neki topli stih koji nemogu objasniti, vec vam samo mogu preporuciti da pogledati film. Istina film nema neki replay value, ali zato ga vrijedi posuditi i pogledati jednom, pogotovo ako volite filmove gdje glumi Morgan Freeman, jer eto u ovom filmu on glumi samoga sebe :wink:
Moja ocijena: 6/10
-
The Book of Eli
8/10
Svidio mi se film...Iako u filmu ima par gluposti koje badaju u oči ali nema veze...
I da žao mi je što na kraju ovaj umire
-
Old School (2003)
http://lyricsmusic.name/img/posters/74/424886.jpg
Director: Director: Todd Phillips
Writer (WGA): Court Crandall and Todd Phillips
Genre: Comedy
Cast: Luke Wilson, Will Ferrell, Vince Vaughn...
IMDB Rating: 7.0/10 (58,617 votes)
Ovo mi je definitivno jedna od najdrazih komedija...kvragu mozda cak i filmova. Jednostavno film je prepun odlicnog humora, izvrsnog soundtracka (Master Of Puppets, Dust in the Wind, Ain't No Sunshine, The Sound of Silence....) i odlicne glume. Da fakat cak i meni nepodnosljivi Vince Vaughn je ovdje smjesan, a moj omiljeni komicar danasnjice Will Farrell je perfektan. Plakao sam od smjeha na njegove scene. Uglavnom sve preporuke za film. Jedan od onih koje mozete slobodno pogledati jednom godisnje, ako ne i vise puta...
10/10
-
Jesi pogledao land of the lost sa njim?:D
-
land of the lost je jedan od lošijih sa njime
The Wolfman 2010
u početku dobro dalje malo lošije
neka objašnjenja su zbrzana s obzirom da ima scena koje nisu od tolike važnosti a traju duže
Hugo Weaving je definitivno najbolji dio filma, samo da su njegov lik bolje uklopili...
Ugl, film je nabacan, na trenutke prespor i onda prebrz, mali gore-fest te jedna od najboljih transformacija ikad
atmosfera je isto odlična
6/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Jesi pogledao land of the lost sa njim?:D
Pogledao sam sve filmove od Will Farrella i sve short filmove sto sam nasao...ustvari pogledao sam sve sto pise u IMDB pod Actor...
-
The Wolfman
8.5/10
Jedan od boljih filmova sa vukodlakom koji sam pogledo a i vrijeme radnje mi je win :thumbs2: ,malo smara na nekim djelovima i lagano sam skuzio ko je sta napravio al sve ostalo mi je kulno
-
The Book of Eli (2010)
http://i187.photobucket.com/albums/x...eli-poster.jpg
Director: Director: Albert Hughes & Allen Hughes
Writer (WGA): Gary Whitta
Genre: Action | Adventure | Drama | Thriller | Western
Cast: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis...
IMDB Rating: 7.0/10 (24,295 votes)
Jedine svijetle tocke filma su glumci. Denzel standardno kvalitetan, Oldman, fenomenala Villin kao u svakom filmu gdje ga klumi i Mila Kunis koja jos dosada nije pokazivala neke glumacke sposobnosti, ali to joj nikad nije ni bio posao...uvijek je bio posao da dobro izgleda sto je i u ovom filmu...dapace nikad nije izgledala jebozovnije. Uglavnom film mi ima jako glupu radnji i preisforanu vec atmosferu. Necu spojlat o cemu je rijec, tj. koja je to knjiga ali facepalmat ce te se kad skuzite. Uglavnom prolazna ocijena samo zbog zbog glume, tj Mile xD
5/10
-
Pa i nije neki spojler, u prvih 20 minuta se može skužit o čemu se radi
-
Revolver. 11/10. Guy Richie je bog, a u kombinaciji sa Stathamom owna svemir.Bolestina od filma,iziskuje napor koliko koncentriran treba biti,preporuka.
-
Ja još nisam siguran da li sam skužio taj film!
-
Joj da, sjećam se tog filma, totalna boleština, možda ga ponovno pogledam.
-
Alice in Wonderland
Film mi je odličan. Predkraj i kraj mi se nisu posebno dopali. Ali ok su. Nekako mi je to bilo, neznam, bzvz. Moglo je malo bolje.
Al cijela priča mi je super.
9/10
Neznam, vi koi niste zadovoljni ovim filmo ste imali možda malo pre visoka očekivanja.
The Human Centipege
A lol... Uvod filma , tj gluma u tome djelu je ispod nivoa. Ono ko da čitaju skriptu. Ko da glupanu objašnjavaju...
Film je gadljiv, i odvratan xD. Meni je to više manje bilo smiješno onako xD. Blesavo lol.
Pogledajte si film. Osim loše glume ili lošije napisane skripte za dijaloge film je solidan. Ali gadljiv :D .
-
Iron Man 2
Taman se vratio iz kina. Jako mi se svidio film, inače obožavam Marvelverse.
Robert Downey Jr. mi se definitivno uspeo na listu najdražih glumaca sa ovih zadnjih par hitova :pray:
Iako prije nisam bio fan Scarlett Johansson, iza The Prestigea i Iron Mana 2 sam to definitivno postao. Ali kakve obline ima mala, mljac :oops:
Tenacious D in The Pick of Destiny
Dosta dobra komedija, rock off sa Sejtanom mi je bio žestok :rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
The Human Centipege
A lol... Uvod filma , tj gluma u tome djelu je ispod nivoa. Ono ko da čitaju skriptu. Ko da glupanu objašnjavaju...
Film je gadljiv, i odvratan xD. Meni je to više manje bilo smiješno onako xD. Blesavo lol.
Pogledajte si film. Osim loše glume ili lošije napisane skripte za dijaloge film je solidan. Ali gadljiv :D .
Meni od same ideje dođe da povratim, čim sam pogledao trailer. :D
Ali pogledat ću film, reda radi.
-
= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
The Human Centipege
Meni od same ideje dođe da povratim, čim sam pogledao trailer. :D
Ali pogledat ću film, reda radi.
Da, ali ja sam skoro ugasio film radi loše glume prvih nekoliok minuta, nekih 10-20 minuta. jedva izdržljivo xD.
Al ok je ono film. Remake bi neki bio ok.
-
The Book of Eli
http://undercoverfanboy.com/wp-conte...vie_poster.jpg
8/10
P.S. Kunis me užasno podsjeća na Jolie u ovom filmu...
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledao konačno Final Fantasy VII: Advent Children CompleteSi mogu reći da je ovo sada stvarno pravo izdanje filma kakav je on i trebao biti. Točno možeš vidjeti koje su scene produžene jer su to obično one koje su bile prenaglo ubačene u original ili su jednostavno bile prekratke. Začudo, osim što je kraj zadnje borbe dobio predobar redizajn (Omnislash FTW), većina dodatnog materijala se ne tiče akcije nego dodatnih likova, primarno Turksa što me nasmijalo do besvijesti jer Reno i Rude dobijaju više screentime-a, a oni su jedni od najjačih likova u filmu, da ne spominjem da vidimo i ostatak ekipe, zajedno sa Rufusom (znam da većini ovo ništa ne znači, ali kao fanu igre ovo je fenomenalan dodatak).
+ Arbiter's pick!
Reprizirao, opet s ovom jednom ljudinom koja prvi put ništa nije shvaćala.
U međuvremenu je odigrao FF7 i sad mu je film zakon bio.
-
Time Bandits (8/10) - Dobar film, mocna prica, likovi, vrhunsko, specijalni efekti su zakon, taman kaki trebaju biti za atmosferu filma, ma nema vise vakih filmova :) .
Monty Python and the Holy Grail (8/10) -SMa legendarno, sta vise reci.
-
16 Blocks
Neloše! Malo glup twist (ako se ono može nazvati twist), iritantan Mos Def (ne zbog glume nego glasa) a ostalo je solidno i sasvim solidan je film za ubiti vrijeme!