lol ja danas stavio The Berzerkera na iPod i pustio nekim likovima iz razreda koji ne slusaju metal i svi su bili zgrozeni :shock:
Printable View
lol ja danas stavio The Berzerkera na iPod i pustio nekim likovima iz razreda koji ne slusaju metal i svi su bili zgrozeni :shock:
ako na to tak reagiraju,kaj bi napravili dok bi culi Cock and Ball torture :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Danas su kreteni u mom razredu počeli srat nešto da je metal sranje, i onda nabrajati kao glupe metalce: ACDC, LEd Zeppelin, te nezaboravne "one sotonjare Metaliku"...
popizdio sam...
Metallica sotonjare?!? LOL. ACDC metal? vise je rock
reci im da lagano uzmu štrik i učine što moraju= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
lol meni je jedan lik reko kad sam mu pustio berzerkera da je to kao da on ode u garazu i upali motorku i kosilicu i eto ti mjuze :rotfl:
Vecina ljudi kojima se metal ne svidja znaju samo za bendove tipa Acdc, Metalika, Iron Maiden...= Citat =:
Takvi nikad nisu culi za death ili black metal, a da ni ne govorim o folk, viking i slicnim granama...
To je uvijek tako bilo i uvijek ce biti, netreba te to previse uznemiravati...
Inace da priupitam vas iz Zagreba i okolice, imal tamo koji birc/club/kafana gdje se pusta malo "nepoznatiji" metal Subotom?
Uskoro bih mogao do Zagreba pa da se imam gdje zabavit u Subotnje kasne sate...
Ima onaj bircuz Runa, na gornjem gradu, i onaj u Tkalči, nasuprot Twista, neznam kako se taj zove, frend mi kaže da se tamo skupljaju "darkeri", ali sudeći po njegovom poznavanju terminologije, to bi trebo biti isto neki metal birc.= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
I ofc Chwara, ali to zih i sam znaš.
cuj,ako im se ne sviđa metallica ili maideni,sumnjam da bi im se sviđao Darkthrone lol= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
A dobro, to su nemetalci, likovi koji nemaju pojma i puni su predrasuda, sjećam se kako sam ja mislio u 5om razredu kad je u Gorici bio koncert Iron Maidena, da su to kojekakvi sotonisti, a Iron Maiden da je neki luđak koji vrišti i dere se. Čudo jedno šta stereotipi rade...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
BTW - 1000ti post, i to na ovoj temi, :pray: samom sebi
Naravno, svi su poceli sa metalikom, mejdenima ili judasima...= Citat =:
Ali kad sam slusao judase, znao sam da postoje bendovi tipa Darkthrone ili Burzum npr, sto sam vise slusao metal takvi bendovi su mi se sve vise poceli svidjati...
@Sajmon
Zahvaljujem...
Ako nije problem daj mi tocne adrese tih rupa...
Nemam pojma, Tkalča valjda znaš di je, a za Runu se samo raspitaš, jer ja nemam pojma ulice na gornjem gradu, možda neko s foruma zna, Hanza je isto purger.= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
A jako puno metalaca ti se skuplja po parkićima i oko Gl. Kolodvora i Pothodnika, puno više nego po ovim rupama, znam jer uvijek onuda idem kući.
ALi to ti je vjerojatno bezveze za znat jer nemaš ekipu da bi išo po parkićima, a i hrpa skinsa ima u Krvavom Parkiću...
ja sam purger? :/= Citat =:
DObro, neznam jesi li purger ali si isto zagrepčanin kaj ne?= Citat =:
[quote=Sajmon Drimr]DObro, neznam jesi li purger ali si isto zagrepčanin kaj ne?[/quote:pho3mqqe]= Citat =:
da,vjerojatno zato mi pod lokacija piše Varaždin,samo kaj je na latinskom :roll:
simon :pray: :D
hm,počeo sam s maidenima i uvjek ću biti na njima :D
[quote=Hanzaplast]da,vjerojatno zato mi pod lokacija piše Varaždin,samo kaj je na latinskom :roll:[/quote:28oagsyo]= Citat =:
Ajde, vidiš, to nisam ni skužio...
Ali iz nekog razloga sam uvijek mislio da si ti iz Zagreba, neznam otkud mi to...
http://www.net.hr/webcafe/page/2007/03/23/0065006.htmlSZanimljivo...
imam samo jednu stvar za reci na to:u dokumentarcu A headbangers journey par likova koji se bave proucavanjem opcenito glazbe kazu da je metal zapravo nastavak onoga sto mi zovemo klasikom i lijepo vele da vjerojatno da su stari skladatelji zivi svirali bi u nekom bendu.ziva istina= Citat =:
Izvorno postao Helena
Inteligentan, bez agresije, pametan... UP YOURS komercijala!
Zanimljivo, ali nekako mi to ne drzi vodu...= Citat =:
Izvorno postao Helena
Znam tipa koji slusa maidene od svoje osme godine, a jedva je osnovnu skolu zavrsio, ima samo 1. razred srednje ja mislim...
Dosta je inteligentan, ali jednostavno nije nikako znao iskoristiti tu svoju inteligenciju...
Ko ce znati, ima ipak neke istine u tome...
A gle, iznimaka uvijek ima. Znam ih i ja hrpu šta slušaju metal, a kreteni su zapravo. Doslovno mislim da su kreteni. Ali opet, imam par frendova šta slušaju metal, a dečki su fakat pametni.
i ond ami mama kaže da ću se pretvoriti u nekog sotonista ako sliušam maidene :pray: :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao Đeri
:D :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Helena
har har :rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Đeri
[quote=The Boz]= Citat =:
Izvorno postao "Đeri":2a9qoe7w
:D :rotfl:[/quote:2a9qoe7w]hahaha,baš si me dobro sad nasmijo :rotfl: :D= Citat =:
Izvorno postao Helena
Frendica me pozove da idem na ovo... starci kažu da ne mogu jer maloljetnici ne smiju biti vani poslje 23h, ako me policija uhvati oni ce morati odgovarati... dođe mi da nabavim pištolj i ubijem sebe/njih... ne mogu na nijedan koncert do 18. godine... pakao...
A jebiga...= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Makar ne kužim, šta te starci ne puštaju van poslije 11?
[quote=Sajmon Drimr]A jebiga...= Citat =:
Izvorno postao "axe_wild":34j2kdk4
Makar ne kužim, šta te starci ne puštaju van poslije 11?[/quote:34j2kdk4]
puštaju... zato nekužim zašt nesmijem ici...
[quote=Đeri][quote="The Boz":aohr6fr1]= Citat =:
Izvorno postao "Đeri":aohr6fr1
:D :rotfl:[/quote:aohr6fr1]hahaha,baš si me dobro sad nasmijo :rotfl: :D[/quote:aohr6fr1]= Citat =:
Izvorno postao Helena
Iznimke? Nisu to iznimke, nego su odgajani u takoj sredini. Recimo; moja stara sluša maidene i to , pa joj je drago da to slušam, a ne cajke i slično.
a ja sam odgajan u narodnjačkoj sredini,stara mi slša narodnjake :(
ali stari me u veo u svjet strane galzbe,prodigy 8)
= Citat =:
Izvorno postao Đeri
Eto, zato tvoja stara to misli.
Stari ti je onda car.
GG? GG.
Iako, mislim da su narodnjaci glazba iz one države..Tak da ne znam kako osječani mogu to slušat, a općenito hrvati, i ostali normalni ljudi.
No, šta češ.
moja mama je ženski kreten :killyou:
stari je car kak ti kažeš! :D
E đeri, umm pratim tvoje odgovore Heleni već neko vrijeme i imam za tebe samo 3 riječi- Helena je djevojka / žena, pa ju tako onda i oslovljavaj...
Da, da, jesi čuo za Oks i onog Borbaša, koji je bio u prvim redovima, dragovoljac...= Citat =:
Izvorno postao Maze
inache,kolko ja znam.ako si stariji od 16 mozes biti vani posle 23h= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
[quote=axe_wild][quote="Sajmon Drimr":2d2t4tkp]A jebiga...= Citat =:
Izvorno postao "axe_wild":2d2t4tkp
Makar ne kužim, šta te starci ne puštaju van poslije 11?[/quote:2d2t4tkp]
puštaju... zato nekužim zašt nesmijem ici...[/quote:2d2t4tkp]
ahh... histericni starci, boje se da ce te netko izlemat i ta sranja....
[quote=hacker][quote=axe_wild]puštaju... zato nekužim zašt nesmijem ici...[/quote:2n9wx8rb]= Citat =:
Izvorno postao "Sajmon Drimr":2n9wx8rb
ahh... histericni starci, boje se da ce te netko izlemat i ta sranja....[/quote:2n9wx8rb]
Da su bar moji takvi, ja im kažem da su velike šanse da me neko prebije kad se vraćam kući i čekam bus na kolodvoru, da ima skinsa i kojekakvih pijanih skupina koje se isto mlate, a oni meni samo: prekasno je da tata ide po tebe autom, nemoj ostajati tako kasno...
I kao, javi nam se smsom kad dođeš na bus, da se mama ne brine, nije da će stari doć po tebe, ali javi se...
Dosta o tome kolko dugo tko smije bit vani, natrag na temu.
a jbg naviko sam an forumu da su muški sam:)= Citat =:
Izvorno postao Outmind