Pa ionako svi žive u tih par većih gradova lel.
Printable View
Pa ionako svi žive u tih par većih gradova lel.
Htjeli su ti poručiti sporošću da ne skidaš takvo smeće, ali nisi poslušao.
Ja imam 5.
Ja san na nekakvih 10mbpsa i skroz ok su brzine skidanja. Ali onda mi kolega s faksa kaže da ima 100 pa mi slabo dođe :/
jebote, skroz sam smetnuo s uma da nisu svi na T-Comu...moj zajeb
PlayStation 4 with Grand Theft Auto V, The Last of Us Remastered Download, Destiny, and PS+ 12 Months (£ 400) - Preorder
http://www.game.co.uk/en/playstation...-months-318784
:(
Bome killer bundle.
Da, ali cijena i nije baš nešto povoljna. Imaju bolje ponude playgame.si i gameworld.si.
pa i nema baš, svi bundlovi koje imaju na gameworld.si su bezveze, jebote lbp3 i pes 2015
Pa onaj linkani bundle košta 3900kn. Nije baš nešto pretjerano jeftino, praktički ti samo poklone PS+, sve ostalo platiš. Na gameworld ima Driveclub bundle za 3000kn ili GTAV+COD:AW za 3400kn. A na playgame ima 2500kn korištena konzola, je da je polovno ali ipak je iz shopa i s godinu dana garancijom.
A gle, ne gubiš definitivno ništa. Ako ideš uzimati konzolu, s te 3 igre miran si barem 2 mjeseca. Svakako ćeš tako povoljnije proći, nego da kupuješ sve odvojeno.
Naravno, govorimo ovdje o novim stvarima, ne korištenim.
Lol, "samo ti poklone PS+".
I dalje ušteda od minimalno 350kn.
Ne znam jel' tko primijetio, na PS Storeu je nekakva rasprodaja, ima ok dealova.
Ubo si Infamous SS u pola cijene, taman dok odigram to doći će ono standalone proširenje u vidu PS Plus džabe deala.
Odustao za sada od GTA 5 preordera, bezveze mi je to platiti sad 450kn kad ću za 2 mjeseca pronaći barem 30% jeftiniju kopiju. Evo vidim da ima Destiny već za 200-ak kn, to mi je vjerojatno iduće na pick listi.
Pa na game collectionu ti je oko 360kn.
http://www.thegamecollection.net/gra...uto-v-ps4.html
?
Računao sam i trošak dostave.
Kad se prijaviš manja je cijena.
38.62 gbp sa postarinom.
Lol, nisam skužio, thx.
Nezz, budem vidio, nekako sam škrt dati tolike novce, bez obzira na Rockstar seal of quality.
To su pare koje ćeš dati za Infamous i Destiny.
Ne u jednom mjesecu. :)
Rula ovaj novi inFamous. Moći su prezabavne, ima se što radit po gradu, igra je vizualno jebeno prekrasna, da ne kažem impresivna. Čak i priča nije loša - mnogo su bolje napisani likovi od prethodna dva nastavka, a i plot je ok so far. Vidim samo da su zadržali binarnost odluka, al' ono, superhero predložak tak da ne smeta.
To mi je trenutno najprivlačnija igra s novih konzola. Još ne mogu virovat kako jebeno izgleda, čak i na jutub videima :)
Jedva čekam Uncharted da se popiša po svima pa instat buy-am konzolu.
Dosta degutantno i neukusno.
Retardirano.
Dobra ženska tho.
Nije baš.
Juliet puno bolja.
Da.
Ko je Juliet.
Ova divojka iz Windwalkerovog siga.
Kak ne znaš?
Srami se.
http://www.youtube.com/watch?v=7mC6A3Y-his
To izgleda gore nego one puste anime sprdačine koje navodno prezireš.
drugi tjedan će mu u sigu osvanuti One Piece: Pirate Warriors
Hoho stigao GTA V.
Dobio uz igru mapu i 500k $ za SP i MP.
Majku im još mi nije stigao.
Di si uzeo i prek koga ti je dostavljeno?
Mapa ti je inače standard uz sve Rockstarove igre.
The Game Collection, iz HP dostavili.