Ajde pa javi. Također razmisli da si skineš neku bolju tipkovnicu poput Smart Keyboard Pro ili sl. Preporoditi ćeš se kad izbaciš sve nepotrebne elemente sa tipkovnice i dobiješ intuitivniji raspored tipki.
Printable View
Ajde pa javi. Također razmisli da si skineš neku bolju tipkovnicu poput Smart Keyboard Pro ili sl. Preporoditi ćeš se kad izbaciš sve nepotrebne elemente sa tipkovnice i dobiješ intuitivniji raspored tipki.
Predivno... samo dragi nam Galaxy S izgleda polako miču iz prodaje. U T-centru u Vinkovcima vec neko vrijeme nije izložen.
Nekuzim ljude koji budu prodavali Galaxy S da bi kupili Galaxy S II....
O da...ima takvih :(
Ako vec prodaju nek ga prodaju meni po nekoj pristojnoj cijeni :D
Ma takvim ljudima uopce nije bitna funkcionalnost mobitela nego kurčenje. Ti ili neznaju kud ce sa parama, ili vjecno urlaju recesija i pljuju državu, a za mobitele se ima.
Jep...
Iskreno ja sam toliko zadovoljan sa svojim galaxyem da ne planiram mjenjati mobitel jos barem godinu do dvije (citaj: do isteka ugovora xD)
A šta bi inace planirao? xD
meni je prosjek 2 godine. u biti sad koristim 4 godine star K800 i ako se uspijem priviknuti na njega 5800 prodajem i cekam bolja vremena u t-mobileu :roll:
Ja na 5800 nemog sekunde vise izdrzat, cekam da izadje iPhone 5 pa cu to prolly kupit neki Android ak iPhone ne bude vise na tronu..
kad je to točno ajFon bio na tronu??= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Bas su cigani u tmobileu. Galaxy S je bio 1098kn(pretplata+bodovi),a tjedan kasnije je skocila na 1298,nije neka razlika,ali opet. Nadam se da ce se Galaxk S 2 dobit za manje od 2000kn (extra total s+12000 bodova).
baš... trea njima dovest jednog hitlera xD
Galaxy Ace za mene je bio 1200kn a sad je 1300kn.
I jos su mi prije par mjeseci rekli da mogu ugovor produziti 6 mjeseci prije isteka.I onda ja dodem tamo sa parama, drzim mob u rukama,sav sretan i onda mi kaze da mogu tek u 6mj. produzit. :-x
Thx frende, fakat pomažeš...= Citat =:
Izvorno postao fear
NP :wink:= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Weeeeee,upalim sad wi fi na mobu i javi mi system update available, na 2.3. Ludnica!
edit: Evo gotovo, omg koja brzina, sad radi jos fluidnije i brze nego nego prije, nevjerojatno!
Postoji li kakav LagFix za sve Android telefone ili se baš mora tražiti za svaki telefon zasebno (ako ga uopće ima)?
sad treba dočekat i za običan Desire :D
Evo još malo impresija, osim što je nevjerojatno brz i fluidan, promijenili su notification prozor (onaj koji se skrola odozgora prema dole), dodan mu je još jedan tab i u njemu je quick setting, tipa wi fi, bluetooth itd, uglavnom jako korisno i quick settings postaje praktički bespotreban.
Čini se da je i SenseUI updatean, kalendar je poboljšan, bolji su highlight onoga kaj selektirate, a i općenito highlighti na cijelom mobu su poboljšani, sad sve lakše upada u oči. Uglavnom, lijepo me iznenadio update, baš sam zadovoljan.
prije vremena ekčuli fluidnih android uređaja tipa desire i galaxy s...= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Ice Cream Sandwich krajem godine
Haha, koje ime :pray:
^This= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Koliko god svi pljuvali po iPhoneu, bio je najbolji..
Najfrend mi ima iPhone 4, i mobitel je toliko brutalan da gazi bilo koji drugi mob(osim Androida, jos nisam isprobao niti jednog..)
I da, koji je najjaci android mob na trzistu?
Galaxy S II i HTC Sensation= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Jak je i LG Optimus 2x.
Desired HD naravno. Ali ne u Best Buy segmentu. Inače bi uzeo galaxyS.
E da, sad kad mi se updateao os, prije kad sam narihtavao alarm minute sam mogao skrolat u beskonačnost skoro ako sam brzo slajdnuo po ekranu, sad mi se locka na svakih 15min što je full korisno.
Odlucite se O.o
Koji je najbolji(najbitniji mi brzina, zaslon i kamera)?
I koji je najbolji best buy?
I da, svaki mobitel podrzava svaku noviju verziju androida, rajt?
Blood4me, ti kupuješ mob pa pitaš ili?
Ako kupuješ, otvori temu, navedi koji operater i do koje cijene pa ćemo ti naći nešto.
Ovaj ti je točno odgovorio.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Desire HD ima jednojezgreni a ova dva dvojezgreni procesor.
U biti mislim da još nisu na tržištu ali bi trebali stići svaki čas.
Android Market napokon u Hrvatskoj
:thumbs2:
Mozda kupujem, neznam jos jel mi se sad isplati prec sa 5800 na neki android, da nebi bilo ko i sa nokiom hype ogromni, najbolji mob na trzistu bla bla bla, ja ga kupim i onda svi shvate da je mob tesko sranje :S= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Mislio sam kad izadje iphone 5 kupit il njega, il neki android ako bude boljega... al sve vise i vise me zivcira ova nokia..
Mislim kupiti vjerovatno negdje preko neta pa da mi tu u madjarsku posalju(nema carine i tak, a moze se dost jeftinije proc npr. vidio sam iphone 4 za 3500kn O:)
Galaxy S II je mislim oko 550e u Sloveniji. Pogledaj si na MobiSvet.si
http://www.redmondpie.com/99-of-android ... edentials/
ako radite kao tajni obavjestioc, updateajte software pod mus!!!1
mda.. a slučajno je REDMONDpie...
Androidaši jedno pitanje.
Dakle je'l moguće nekako namjestiti da nakon primanja SMS-a mobitel signalizira da je on stigao više puta na neki (po mogućnosti zvučni) način osim blinkanja LED-icom? Jer ne gledam mobitel stalno, a ak ne čujem da mi je stigla poruka jer npr. serem na wc-u, onda često ne pročitam poruku dok ne bude prekasno. Po opcijama sam tražio i nigdje nisam našao nešto takvo pa me zanima da'l sam slijep, ima li kakav app ili šta? HTC je mobitel ak je to bitno.
Manje seri
Kao i sav normalan svijet nosi mobitel sa sobom. :)
Android :yuck:
iOS ti automatski nakon 5 minuta ponovi zvono ako ne procitaš poruku.
go sms i handcent imaju opciju "reminder" koja ponavlja dolazni sms ton