Upravo se posro..Noga mi utrnula
Printable View
Upravo se posro..Noga mi utrnula
Thats some mighty shit O.o= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Tražim neke stvari po sobi i mislim da sam ih izgubio ili bacio. :(
Pijem čaj, čitam "The Catcher in the Rye"Si odmaram.
Najela se torte, brat mi ima rođendan, a trenutno chillam uz Scorpionse...
Igrao košarke 3 sata, umoran.
Slušam Wu Tang Clan, odmaram se.
Gledam na Discovery-u Verminators i smijem se Amerima, pa vi gradite od drveta i imajte termite. :)
4:32. Progamer.
Ustao. I browsam internete u ranu zoru.
Pijem čaj nastojeći se probuditi, čekam da cura izađe iz tuša, slušam Metro 2033 soundtrack, nekako sam bez volje... za išta... želim spavati. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Ošo leć u 3.30..digo se u 6.30..otisao u školu,markiram tjelesni jer mi se ne da..idem natrag za 50 minuta na zadnja 2 sata..onda 2 sata vožnje za 5 minutni pregled ortodonta pa po elemente za završni rad..pa doma..pa onda još engleski sat i po..neda mi se..a i riga mi se
Njet spavao cijelu noć. Vrijeme je za malo rada dodatnog, trening i onda kava i cigare cijelu sljedeću noć. To ti je to.
Slusam UNKLE-a, najs
Lajk.
Slušam svu muziku koju ownam i ispunjavam upitnike frendici psihologici.
Malo crtam i uglavnom odmaram, osjećam se relativno dobro
sta bi ja dao da imam doma iskontv il maxtv il nesto od tih govana. ono totalno bi mi zamjenilo svakidasnjih sat vremena mw-a i eu3-a koji mi vec, ruku na srce dosadjuju totalno plac:. naravno da mojim matorcima to nije ni opcija uzet (LOLOL PRESKUPO LOL A I MORACEMO ONDA PLACAT I PRETPLATU ZA HTV LOL SMECARI).= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Pijem čaj, slušam Metro 2033 soundtrack, čekam NCIS.
Vjezbam latinski i svo vrijeme mi se po glavi mota vic kad djete u skoli kaze da je najvece postignuce starih rimljana bilo sto su naucili latinski.
Pedicabo...
Slušam Machinae Supremacy i dosađujem se, također smijem se vama gimnazijalcima jer imate latinski
*points* HA HA
pricao do sada s dvije frendice. Slusam neke lagane ritmove, mozda jos obavim koju misiju u GTA-u 4. Osjecam se ok
Spavao zbog glavobolje..sad se osječam ko da je traktor prošao po meni
Al te zato mogu kulturno poslati u 3 lijepe bez da skuzis. :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Pedicabo ego te.
Ajde reci 8.
Nos ti posran.
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Hejhejhej
To sam razumio, i sram te bilo, mladi gimnazijalci se nebi smijeli tako izražavati
Evm me utapam se u temperaturi,ev jučer imao 40 stupnjeva odmah u doktora,2 inekcije...Neznam oćul cijeli tjedan u školu. :hangin: ću se,neznam šta bi ovde a nedostaje mi škola,a jesam puko to je istina....
Čitam ovo http://listverse.com/2009/05/13/top-10- ... e-america/
čitam i komentare..došao sam do 200 komentara i osjećam strašnu bol u glavi jer mislim da će eksplodirati
od nekih gluposti koje sam pročitao..ponekad mislim da bi bilo bolje da kompjuter nije bio izumljen..manje bih glupost čitao :thumbs1: :yuck:
Namjeravao sam prestati nakon prvog odjeljka, ali posto nemam nista za raditi sam citao do kraja.
Ne zelim niti znati kako izgledaju komentari jer je tekst ... ne zelim niti zamisljati kako bih komentar, ali prema autoru teksta dijelim ovakveSmisli.
ROFL, e. :)
kroati
/agree
Ovo ko da je pisao netko s index.hr-a :(
Ma grozota skoro sam rigao nakon komentara
Slušam Casha, pokušavam frenda nagovoriti da mi posudi PS3 i tako to.
Tražim kvalitetno sastavljenu Noru da preradim i osjećam se umorno
Spremam se ,idem na kafu..Opusteno
Vježbam matematiku 2 sata...sad mali break..pa ponovo XD
Učim fiziku... I slušam mix-playlist (Skillet, Ramones, Thousand Foot Krutch, Motorhead, Pantera...)
Eh da, i utapam se u egzistencijalno-emocijonalnoj dilemi...
Znači i ti češ sutra pred to..aj sretno :P,koje te to dileme hvataju a ?= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
A,ono, biti ili ne biti... Jel da poduzmem šta ili ne u vezi jedne vlastite pretpostavke... Ak nešt poduzmem, i u pravu sam,kewl, ak nisam, mogu zajebati štošta... Al ak sam u pravu,a ništ ne poduzmem, onda sam zajebo samog sebe... I to pošteno... :hangin:
Kada to tako kazeš nekako je očito što moraš napraviti