I meni piše petak. To je zato što smo empire.
Printable View
I meni piše petak. To je zato što smo empire.
Meni isto petak. Gledajuci stream definitivno idem sa sithom probat. Šta su radili jadnom sith oficeru to je komedija, najprije mu ubili sina pa i njega zbog bahatosti i to tvoj kompanjon lajka :)
Razlika dark i light side je u opremi, znaci šta si zlocestiji u dijalozima otkljucavas bolju opremu za dark side i obrnuto.
Koja ces klasa biti?= Citat =:
Izvorno postao Xero
Sith Warrior. Gotta get my Vader on.
Ah dobro. Ja igram Bounty Huntera.
Budi neka ajlienka da možemo prakticirat cyber seks.
...ne
:)
Možda uletim kao IA ako zaigram.
Sve neke špije :/
Op op^^= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pa općenito misije za takve klase bi trebale biti najzanimljivije, barem meni uvijek jesu. Kao u Skyrimu primjerice :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Bounty Hunter misije ce biti zabavnije vjeruj mi. I oni imaju kulniji ship.
Ispričavam se, previdio sam to. I ja sam u petak.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
U nedjelju se svi okupljamo na jedan spot (empire i republikanska stoka) i klat cemo se na tom mjestu. Da vidimo tko je jaci :D.
Valjda će biti dostupan neki PvP mod u beti. Ne znam koliko ću stići lika razviti pošto prije subote navečer sumnjam da ću stići igrati, imam dosta hitnog posla za odraditi. Ipak, veselim se zajedničkom druženju unutar igre :)
Tj zajednickom klanju.
Ma nije bed, ionako se vjerojatno nećemo vidjeti. :)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Naci cu te ja vec. Ipak sam ja Bounty Hunter. Finding people is my business :D......i dizanje istih u zrak.
Baš si kliše.
Marauder mi ne paše, agent mi je gej znaci jedino inkvizitor ili Bounty Hunter a nesto mi se cini da ce inkvizitori biti glavni healeri na Empire strani a to ne zelim vise biti u niti jednoj MMO igri jer su ljudi govna.
Mislio sam da si kliše zbog ovog "Finding people is my business ......i dizanje istih u zrak.".
Elouel.
Ah....nisam imao inspiracije :/.
Nego Maloki os ti biti Imperijal agent il ides u republikance. Il uopce neces igrati betu ovaj vikend?
Nece igrati. :(
Hejter je
Sad neznam jeli manjak špija dobra stvar ili ne...hmm
Ma htio bi igrat ali me za vikend praktički neće bit na računalu, sutra prije podne i u nedjelju poslije podne ću samo bit online.
Jebiga :/
Nadam se da će s vremenom bit kakav trial da se proba igra.
Tko prvi zaigra danas bira server? Ne ući pa igrati pola sata već odmah čim vidite servere ponuđene odaberite jedan i javite. :)
Dogovoreno :)
Za 1h počinje, a meni se još uvijek skida :(
GO!
Ja sam na Exar Kun. Nije pvp, ali možemo kasnije nove likove napravit, a i pretpostavljam da postoje pvp zone.
Epic intro <3
Naravno, ne radi mi ... Nema mi play button iako mi u mailu piše da mogu danas igrat.
Necu stici danas igrati, previše posla imam.
Tek valjda od sutra navečer.
Slobodno stavite neke slike :)
Meh necu igrati barem jos 2 sata.
Evo ja sam sa bounty hunterom krenija. Lvl 4 u kantini trenutno chillam i /danceam :)
Meni jos uvjek downloada ... a poceo sam download ujutro u 10h :-x
Oh well, barem imam free weekend, svi ispiti iza mene i predavanja popodne sljedeci tjedan :D
lvl 9, postao Jedi, zavrsio tutorial planet
+ voice acting
- sve ostalo?
WoW presvucen Star Wars skinom, a opet losiji od WoWa
Ako ce netko igrat ovo, to je zato sto je SW fanboy, ne vidim drugi razlog
Bacam hejt na companione, jer cemu trazit ljude za Heroic 2+ quest kad imas companiona uz sebe s kojim to obavis bez problema i ne gubis vrijeme na trazenje ljudi, puno je bolje placat pretplatu i solirat cijeli content do max lvla /facepalm
Znaci nis drugacije od onoga kaj sam vidio na Gamescomu. Aj ak nis drugo, barem necu trosit novce :)= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
A kud baš Njemački. :)= Citat =:
Izvorno postao Xero
Lol uso frajer u njemacki? Ugl idem ja sad da probam.
EDIT: sve je full ffs
Pa skoro svi su njemački, a i bolji je ping.