saw 4.prebrutalno
Printable View
saw 4.prebrutalno
ja agent - jučer na novoj, po 2 put, vrlo dobar film ipak glumi Eddie Murphy... :D
ovo je dokumentarac,ali eto...
bowling for columbine.
i am dina i control,oba filma su odlicna i preporucam da ih pogledate. :)
Pogledao XXX.
Odličan. :D
i ja pogledao xxx.odličan akcijski film,pogotovo jer se rammstein pojavljuju u njemu.
edward norton maraton.....
Perfect Creature... jako dobar i drugačiji vampirski film.
Preporučam iako pretpostavljam i da se većini neće svidjeti.
= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
sry care ali film je teški trash, čak ni Vi Dizel nije moga popravit dojam, još kada sam vidio da glumi Samuel L. Jackson mislio sam da je film hit, ali fakat loša akcija
evo gledam na RTL-u Money train, to mi je jedan od dobrih filmova
u akcijske scene je utučeno hrpa para,sam početak filma je krcat akcijom i to je sve što se kroz film događa-akcija.ne vidim šta si očekivao...
vjeruj mi na riječ, na pola filma sam zaspal, a bilo je popodne, poslije ručka sam ga gledal, dosada, bar mnei, govorim za sebe
pogleda Hancock__sat vremena mi bio smiješan a ostatak filma dosadan
Ponovno sam gledao Chris Rock hbo specijale.... Nema veze koliko god puta to gledao još uvijek je smješno
nije mi nešto taj Chris Rock, valda zato kaj lik nezna pričat, iritirajući glas, pola toga nerazumijem
a i fore su mu bezveze
Jučer sam navećer pogledao Slućajni Milijunaš sa Adam Sandlerom :D Super je film, baš sam se fino nasmijao. Pogotovo kada Rob Schneider dođe na scenu, njih dvojca su si redoviti gosti u cca 14+ filmova, uvijek si ulete jedan drugome u film sa nekim bedastim forama tipa -> "You can do it!!!" ili "That's a huge BITCH!" :rotfl:
Ludi su mi njih dvoje :pray:
I da, postava za Slućajnog Milijunaša je gotovo indentična postavi iz Zohana :D Glume Adam Sandler, Rob Schneider, onaj Fantom, i kao gost dolazi opet onaj tenisač kaj sranja radi koji se u Zohanu pojavio na tekmi sa kraljom Queensa :D
gledao sam get smart, trebali smo u kinu gledati mumiju, al srećom nismo. film je prilično dobar, a bio bi još i bolji da nema malo američke propagande i par glupih scena i klišeja
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
onaj batler consuelas je phantom?
Ponavljao sam gradivo i ponovno gledao sve brze i žestoke i najbrži i najžešći. Pol naljepnica za aute ću prekopirat za moj mod :D
Cable Guy
Gledao Zube.
Gadno :D
Ali dobar film, hihi.
zaboravio si i na Steve Buscemia= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Shaft... još jedna uloga, po meni, kao stvorena za Jacksona. Jednostavno mu leže ove "mothafuckah" uloge.
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja sam također pogledao Shaft-a, već 3 put, i film je stvarno odličan. Jest da ima par nerealnih scena, ne baš orginalnu radnju, ali ˝Cool˝ faktor Samuel L. Jackson-a to sve spašava. Čovjek je stvoren za ovakve uloge, jednostavno ga je užitak gledati.
ja sam krepao na shafta
xD
i pogledao sam THIS IS ENGLAND.
jako dobar film o skinhead drustvu u velikoj britaniji za vrijeme rata.
preopruka.
X-Files I want to belive
6/10
Film za pogledat jednom, popit kolu i pojest kokice.
Shaft FTW... and ofc Slučajni milijunaš... Crazy Eyes je legenda...
/Agree= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Kaj je ono izvalio :D
"I was talking to that squirrel over there." :rotfl: A ono planinska koza :rotfl: Umro sam od smijeha :pray:
Morat ću ponovno pogledat Pulp Fiction :D
Najviše zbog OVOG
Naj scena u filmu :rotfl: :rotfl:
gledal sam taj Shaft neš malo, dobra film
me 2...nisam mogao do zraka doći...sad se opet gušim kad se sjetim toga :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
I watch the stock market channel all the time - I just watch because I suspect that anchor man of being an evil leprechaun... he can bullshit everybody else, but he ain't fooling me.
http://www.indieking.com/images2/Deeds1.jpg
These things are darn fast...
*tres u drvo*
sad su little rascals na tv-u.govna mala...
mrzim dječje filmove...prezirem ih...djeci treba zabraniti glumu ako se ne zovu Dakota a prezivaju Fanning...
gledao sam little rascals nakratko,neopisivo sranje...
= Citat =:
Ili se zoveju Erik i prezivaju Per Sullivan
mala je najbolje odglumila u Man on fire :pray:= Citat =:
Postal po 2. put :D
Predobar film :D
odlican film= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
evo pogledal tzv. lektiru od filmova "Povratak u budućnost" sva tri djela, odlićna zabava
i sad idem gledat Sex i grad ^^