lol, nemoj isprobavat na privatusima, zgadit će ti se igra= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Printable View
lol, nemoj isprobavat na privatusima, zgadit će ti se igra= Citat =:
ne, ovaj gornji post nije imao nikakve veze sa onim serverom gore, sa onim postom mislio sam da se pridruzi nama drugim forumasima na moj server, a ono sa "we have admins" je jer svima dadnem admin status, znaci ima sve ovlasti
A inace, vecina nas je sa oridjidji :) (Ja, Prcko, Kaciga, Kasho, Mindja, Far, Marsh etc.)
Njube .kill= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
shuti, radi tih sranja sa .kill na Kacigi sam i skinuo server na jedno 2-3 sata= Citat =:
Izvorno postao Kasho
Da,baš sam se naživcirao zbog toga.Stvarno,ressam se odmah .kill ( uglavnom od Druje,ali bilo je i drugih... ). :nonono:
EDIT: Digni ga,patim od kroničnog Dosadnoitisa :P.
Ta kill komada je debilna samo je dobra u instancama.= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
This update does not need to be applied. It requires a version of "WoW.exe" older than 2.3.0.7561, but you already have version 3.1.0.147.
to mi izbacuje kada zelim pokrenut patch s pcplay dvda (prvo sam ga kopiro na komp)... kada udem u igru pise mi da iam 2.0.0 (uglavnom 2.0)... nisam nis updateo niti ista mjenjo, instalo sam igre (wow i wow tbc) sa orginalnog (orginalnih) cdova...
anybody? :shock:
ps: prvo probavam dali ce mi igra radit normalno (barem 28 fpsa) na private serveru, ako bude, hh, znate vec... :wink:
Zašto se zajebavaš sa patchevima od PCP-a,pa pokreneš igru iSsami se,ponavljam sami seSpočnu skidati patchevi koji su potrebni...
hmmm... te smijem udarit?
zato sto neam flat? dou?
= Citat =:
Ti si to dosao iz buducnosti, kakav je taj patch ?
pa nemam pojma blagoga... :shock:
lol lik kupio igru sa 3.1 patchom :rotfl: bravo care :D
Na ovo sam se manijakalno smijao :)= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
pa narucio sam igru iz crovortexa... :shock: i cak sam probo reinstalat igru, al isti vrag.. :cry: :killyou: :twisted: i ajde vidite ovo... napravim onaj "trial acc" od 10 dana (ili 15, nije bitno sad) i ja odem normalno na blizz teh suport forume, log inam se, i kad on meni nakon logina ispise nes kao da nema "dostupnog" chara na accu... ja stisnem "go main"... idem napravit novi topic, kad ono kurac, on meni javlja istu stvar...
PA KAK CU JA DOVRAGA IMAT NAPRAVLJENI CHAR AKO NI U IGRU NEMREM UC??? U PICKU MATERINU
Nekaj si sjebo prijatelju,nemoj se zajebavati sa Crovortexom odvoji 10 minuta svog vremena i prošetaj se do Algoritma,možda na putu upoznaš ljubav svog života :roll: .
hmm... da jos jednom dam 290 kn? (iltiga 350 za battlechest..) 10 min pjeske iz bjelovara do algoritma u zg... gg... :shock:
A nazovi Crovortex,jebi im mater reci da ćeš svima razglasiti da su kretenčine,da vidiš kako stiže novi WoW :p.
Neznam.Meni iz Crovortexa uvijek sve radi.BC sam u Algoritmu :)
Nemogu više moram rec kaciga imaš najbolji sig ikada :wink:
Znam,jako je...realan :D= Citat =:
Izvorno postao O-Okac
frend me tražio link za manual patch download ja tražio po ofišl sajtu al nisam nasao je sramotno šta tražim pomoć za nešto tako glupo al jbg jel može tko dat link?
Druja=JA= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
gg kaciga ^^
Živjeli,i nemoj to više radit :)
pizde jedne ima da sutra odem kod boxerra po patcheve i da dofuram na taj vas server 8)
what server ako smijem znat? moze na PM ak ne ovde?
i btw., dok udem u igru pise mi da iam 2.0... :shock: a dok premjestim patch u folder od WoWa javlja mi nes, uglavnom setlanguage na kraju errora izbacuje...
danas je izasao novi patch pa vidi
Profesija za shamana.
lw i sk ili alc i herb?
Objasnite zasto.
EDIT:Moze bilo koja profesija samo da pase shamanu.
Trenutno imam lw i sk.
enchanting mining
Ne za pare only.Misliom onako u kombinaciji.Jel to kombinacija? :D