:pray: :pray: Kako mi uljepša dan.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Printable View
:pray: :pray: Kako mi uljepša dan.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
S:pray: :pray: zupaa= Citat =:
Izvorno postao Lord of Darkness
Bilo bi mi drago kad bi bilo ikakve šanse da idem na Metalcamp.
Pošto nema, :yuck:
Starci nedaju ili što? Mene briga dali ili ne ja skupljam pare i idem pješke ako bude trebalo.= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
[quote=Lord of Darkness]Starci nedaju ili što? Mene briga dali ili ne ja skupljam pare i idem pješke ako bude trebalo.[/quote:1wwj0xj2]i ja isto= Citat =:
Izvorno postao "Sajmon Drimr":1wwj0xj2
[quote=Lord of Darkness]Starci nedaju ili što? Mene briga dali ili ne ja skupljam pare i idem pješke ako bude trebalo.[/quote:2dtn4jai]= Citat =:
Izvorno postao "Sajmon Drimr":2dtn4jai
A nemam s kim ići, starci vjerojatno nebi dali, nemam prijevoz, i imam samo 16 godina.
to je u Zg u 7. mj, jelda? kolko para?
to je u sloveniji mogu ti pomoči nači na karti :D= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
sta to?
Pa MEtalCamp je u SLoveniji, i to je jedan od razloga zašto je Slovenija zatvorila svoje granice, naprosto više nema mjesta...
Svi gledatelji će gledati iz Austrije i Hrvatske, u samu Sloveniju će puštati samo bendove, i to jedan po jedan...
[quote=Sajmon Drimr][quote="Lord of Darkness":2n9ei6q9]Starci nedaju ili što? Mene briga dali ili ne ja skupljam pare i idem pješke ako bude trebalo.[/quote:2n9ei6q9]= Citat =:
Izvorno postao "Sajmon Drimr":2n9ei6q9
A nemam s kim ići, starci vjerojatno nebi dali, nemam prijevoz, i imam samo 16 godina.[/quote:2n9ei6q9]
Ideš samnom i oliom. Sretnemo se na granici. Uzet ću djedov fićek i dat jednom liku da vozi(on ima vozačku) i idemo :D
po mene nebi dosli? dobro, dobro :(
ti doasd niti nisi znao šta je metal camp...= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
ama ja cu još počekat koju godinu,nemam prevoza,em nemam volje,em mi se neda ic u sloveniju...šparam se za maidene :)
mislis da sad znam? :rotfl: BTW, tebi je Slovenija blizu, mogao bi biciklom. ali pametno, bolje sparaj za Maidene
Maideni ako rokaju danas kao 91.. ovako mi je nekak.. i ja bih isao na metalcamp... kada bi imao karte
A ja teby mogu pomočći sa grramatikom :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao olio
a ja vama mogu prijaviti bananu
molim,vratite se na glavnu temu
Morda budem isao u metal camp, Slovenija mi nije daleko(zivim u Rijeci), a sad nevjerujem da bi me stari vozio, jedino da se nadjemo nas par Rijecana s foruma i krenemo pjesice :D
jel ima neko da slusa Katatoniu sto mislite o njima jel neko opce cuo za njih?
Nisam čuo za njih.
http://en.wikipedia.org/wiki/Katatonia
evo wikipedija kaze mjesavina dooma i death metala imam jedan album d njih nije da ih slusam al nekad ih znam pustit nisu ni losi
Death Doom Metal, ne zvuči mi baš primamljivo, ali ko zna, poslušat ću baš da vidim par pjesama, ali sutra ujutro.
evo sad sam bas pogledo na youtubu ovu pjesmu my win
al to nije to poslusaj nesto od ovog albuma kojija imam zove se Brave murder day,puno bolje od ove pjesme,ova je valjda kasnije a ovaj album koji ja imam je puno zesci i ima vis eelemenata death metala a ovo novo je nesto lagano i ne svida mi se bas ,dobra mi je pjesma pod imenom 12, i Brave ubiti cjeli je album OK
evo sad sam bas pogledo cover i vidim pentagram naopacke :? izglda da su sotonjare lol
Da, čini se da jesu. Ali nema veze, poslušat ću tu pjesmu 12, pa da vidim.
Uostalom nisu ni Cruachan daleko od svega toga (sotonjare, doom, čak i zulufi :D ), pa ih slušam i dobri su mi...
ubiti saksaju samo im je ta jedna pjesma dobra
ok imam jos neke bendove iz kolekcije za koje bas nisam previse cuo
kako vam zvuce ova imena jelo neko mozda slusa:
-Macabre
-G-Z-R
-Face down(ovo je nesto zestoko)
-Bolt thrower
-Angel corpse
-Benediction
-Entombed
-Hecate Enthroned
-Testament (slicno metalici)
Rado bi pomogao, ali niti za jedan od ovih bendova nisam čuo.
Čini se da je vrijeme da i Sajmon malo krene širiti svoje horizonte...
Nego, laku noć... idem ja snit
odličan bend, brave murder day je savršen i to mi je jedan od najdražih albuma ikad, novije stvari nisu metal nego više neki dark/gothic rock, ali su svejedno dobri= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
i zašto te toliko muči ako su sotonisti ili ne?
Imam ja Bolt Thrower..
????????????mislim zasto je izbrisano nekoliko zadnjih poruka????????????