Sve to smrdi na jedan veliki GAD DEMET :killyou:
Printable View
Sve to smrdi na jedan veliki GAD DEMET :killyou:
http://www.cng4u.com/2008/08/16/fallout-3-scans/
novih 145 Fallout 3 ingame slika - nije baš neka kvaliteta ali...
funny thing there, na jednoj slici sam totalno pomislio kako je riječ o oblivionu. my bad rekoh si.
Zakon izgleda.
Nestrpljenje je sve veće.
Kad bi igra trebala uopce izaci
October 7, 2008
Screensi su odlični.
Mogli su i veći HUD napraviti :(
Drito se vidi da je igra za konzole. Pogle onu sliku kad razgovara sa Ghoulom, ogromna slova, text preko čitavog ekrana, HUD 3x pre velik i nemaštovit... Taj dio je katastrofa.
Grafika je do jaja. Posebno me se dojmila ova slika. Svaki kamen je 3d (bar mi tak zgleda iz daleka), to bu zahtjevno :pray:
Bit će valjda dobro, sa puuuno mana :D Bumo pričekali Quarna i ekipu da ga pokrpaju Unofficial pečevima te Pxinixa i ekipu da srede HUD :D
Ne sviđa mi se to odsijavanje kamena koje je sve češće u modernim igrama.
ovo su slike iz xbox360 verzije (glavna verzija jel'd :twisted: ). najavili su kako će se pc verzija razlikovat u interfejsu i hudu (kao to su naučili na pogreški iz obliviona), tak da je još prerano zaključit da će bit katastrofa.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
mislim da bi ovako trebao izgledat pc hud barem što se dijaloga tiče http://img379.imageshack.us/img379/782/screen03bre2.jpg
i što se grafike tiče, većina novinara slaže se da je pc verzija po tom pitanju u prednosti - iako je najavljeno da će grafički sve 3 biti iste, oni koji su igru vidjeli na različitim platformama kažu da pc ima ljepšu grafiku. (anti aliasing i filtriranje :D )
In your face consoles!!!! Muahaha!!
A lijepo je da se za nas daje ljepša grafika, a ovi se PC HUD čini puno bolji, ali to je samo djelić gdje je ostatak.
Odsjaj sunca i sjene na velikom kamenu desno izgledaju prekrasno.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nadam se da ste u pravu što se HUD-a tiče. A i ona slova sa PC verzije (upitno) bi trebala po mom mišljenju biti još sitnija, tak da ne djeluje djetinjasto...
Drago mi je jedino što će imati kameru koja jako nalikuje na OTS pogled iz Witchera, GoW, Mass Effect i neke druge igra... jednostavno mi je taj pogleda prirastao srcu, iako ću vjerojatno F3 probati iz 1. lica igrati (mislim, tako je osmišljena igra). Jedino se nadam da je Bethesda ovaj put zaposlila poštene animatore budući da se oni, a time ni Gamebryo, do sada nisu mogli pohvaliti jako dobrim animacijama. Tekst... kad ne shvaćaju da mi PC igrači ne igramo igre na 100+ cm ekranima sa 2+ metara.
Izgleda dobro, naravno da ce biti vise rpg usmjerena. Ipak to je bethesda, oni nece
do zadnjeg tjedna otkriti vise detalja jedino ovako ako procuri nesto....
To je njihov nacin marketinga. Ni na e3 nisu nista prikazali, osim malo borbe...
Ali to je samo 5% igre. Izgovor im je bio da jos usminkavaju dijalog i AL...
Pc verzija ce osjetno bolje izgledati nego xbox i playstation. Tako je bilo sa oblivionom,
tako će biti sa svakom igricom. Konzole nece dostici jacinu PC-a. To je činjenica koja se
nece brzo promjenit...
sta ti je AL?mislis AI?
Da, AI. Taj moj pravopis i greske :) Hvalili su ga u vec par intervjua,
tako da ne bi trebalo biti kao u oblivionu moronskih gresaka sa inteligencijom morona :nonono:
Hmm, zanimljiva prica Oblivion fanboya: http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=43984
dakle konačni datum izlaska je: 28. listopad, potvrđeno.
Simultani release za sve platforme?
Izlazi na moj rođendan ljudi moji!!!!!!! Jeeee, bog mi se pomilovao, za rođendan dobivam ovo, definitely!!!
sorry scorpius zabunih se, bilo je priča da je 25. datum izlaska još od prije, no evo ispravka: 28. listopad u americi, a 31. listopad Europa.
Argh, raspalo mi se srce! Proklet bio. :cry:
Ma svejedno kad izlazi,samo da izađe brzo!Jedva čekam,igrao sam Flatout 1 i 2 i prezabavne su.Razbijanje autima,kuiš,zakon!!!!!!!
JU MAST BE DŽOKIN'= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
you must be...
Pa hvala bogu da se šalim,nisam lu ko SkorpiuS.
evo konačno imamo i najavu:
http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=144&select=22
svi koji se do sada niste susretali s Falloutom a očekujete treći dio svakako pročitajte najavu, a fallout fanovi koji žele saznati sve o novom nastavku također pročitajte najavu kako vas F3 ne bi uhvatio nespremne.
Pa zbog čega bi bio lud, bolan?= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
Anivej, ovdje hvale AI ali ja nisam vidio neki posebni u demoima.
ne hvali se, već se samo najavljuje ono što bethesda kaže - unaprijeđen je ai sistem. Koliko je unaprijeđen teško se može zaključit jer je viđeno tek nekoliko gameplay trailera (koji ne prikazuju konačni proizvod). tako da je ovo generalna najava radiant ai sistema
Možda ali onaj demo na E3 je bio takav da su neprijatelji iskakali igraču pred nišan.
AI u borbi nikad nece dosec neku visoku razinu jer kak bi to izgledalo da botovi u sp fps igraju ko skilled igraci neke mp igre
Never heard of challenge?= Citat =:
Izvorno postao kikl0p