Samo me zanima kako ce Rockstar sredit Online launch 1.10, ako je igra vec sad presla 800mil$ zarade.
Printable View
Samo me zanima kako ce Rockstar sredit Online launch 1.10, ako je igra vec sad presla 800mil$ zarade.
Sad čekamo da splasne golemi hajp i ljudi počnu govorit kako je ipak četvorka bolja.
Mene zanima kako će se petica vrtit na pc-u. Bude li drekasto kao i četvorka...
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
teško jako teško
bar što se mene tiće, u četvorki nema aviona :P a ovdije u petici mi je mila se provozat :D
Navodno je Rockstar utopio već 14 milijuna kopija igre. Bogte.
Niko ne spominje one special abilitise šta likovi imaju. Kako to funkcionira? Jel forsirano da moraš koristit ili je forsirano samo u 1-2 misije pa to koristiš kako hoćeš?
Ray Liotta ima bullet time, seljak ima rage koji mu diže health i damage, a niger ima bullet time u autu.
Ukradenom.
Znam sve to, al me zanima od ovih koji igraju jel su uopće došli do tog dijela ili odma imaš to na raspologanju i jel te igra forsa da to korsitiš tokom misija itd ili su samo stavili kao jednu za tut.
Koliko sam vidio crnac odmah na prvoj misiji može car time koristit.
= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
nije forsano, niti u jednom momentu nije "Must use", ako oces koristiš ako neš nemoraš, zgodan dodatak na svakog lika kojeg ga cini posebnim
Ako je vožnja uništena radi koncepta gameplaya, onda valjda cijeli gameplay ne valja. Uopće me ne zanima koji je razlog tih promjena, ali ne možeš mi u godini gospodnjoj 2013. predstaviti igru u kojoj se motori u brzoj vožnji okreću za devedeset stupnjeva u treptaj oka i to bez da se uopće naginju. To bih pregazio u trojci i VC-u kad su se još borili s tehnologijom, ali ne danas nakon uvođenja Euphorije i sve sile drugih đinđa. Razumijem zašto su teksture majušne i grafika osrednja, radi se o slabim konzolama u kojoj se moraju služiti takvim trikovima, ali ako su uspjeli napraviti toliko vrhunske i realistične animacije likova, dijaloge i zvučne efekte, koji je smisao ubacivanja vozila koja se kreću kao dječji autići?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
To što ti nisi sposoban upravljati vozilima u igrama ako nemaju natprirodne moći je tvoj problem. Prešao sam četvorku više puta i ama baš sve misije uključujući vozačke su bile toliko lagane da si se trebao potruditi da ih failaš.
Probao sam igrati druge sandboxove, ali uvijek sam se vraćao GTA serijalu jer jedino je R* znao napraviti dobar sandbox, jedino je R* kužio da se treba pobrinuti da gameplay i u vožnji i u pucanju i u drugim sitnicama mora biti na vrhuncu jer inače ti elementi nemaju smisla. Zbog toga sva konkurencija uopće ne valja. Svi forsiraju aute i mogućnost vožnje svijetom, ali misle da je dovoljno napraviti bilo kakvu placeholder vožnju samo da nekako funkcionira i onda prisile igrača da se dosađuje vozeći njihov izbljuvak. R* je kužio da ćeš za što god da radiš u igri trebati vožnju, pa ju je učinio zabavnom i bogatom. Danas moram ustvrditi da vožnja iz trailera Watch Dogsa izgleda još i bolje od GTA, što je žalosno jer bi Ubisoftov sandbox trebao biti po svemu inferioran. Kad zbrojiš i vožnju i manjak likova u odnosu na prethodnike i te blesave specijalne sposobnosti, moglo bi se reći da je Rockstar priznao poraz i da sad želi 13-godišnju publiku koja igra Saints Row i Sleeping Dogs. Za par godina će možda i prestati biti vođa žanra i pretvoriti GTA u blijedu presliku onoga što je dosad bio.
S tim da je Sleeping Dogs zabavniji od GTA 4 u svakom pogledu. I bar se ne vrti kao crknuto govno. Meni je bio ful gušt u četvorci sjest na motor pa svako 4 sekunde se zabijat u zgrade. Ali valjda ne znam vozit motore u igrama kao mnoštvo onih koji su to marljivo naučili ili neki kurac.
GTA IV ima užasan gameplay.
cham@
Očito 14 milijuna ljudi nema problema sa vožnjom dječjih autića, dapače, mnogima je to i zabavnije nego vožnja u GTA 4. Bitno je da igra bude zabavna, i ovo tvoje je subjektivno mišljenje koje je debelo u manjini. Zašto bi MORALI staviti bolji vozni model ako većini igrača paše upravo ovakav kakav je sada?
14 milijuna ljudi je kupilo igru to ne znači da je njima svima dobra.
Dobro da ali se kuži kaj oću reći.
Da. Da 14 milijuna ljudi nema ukusa.
Neki stvano znaju uživati u igrama.
http://macmusicmagic.files.wordpress...-gif.gif?w=500= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Problem vožnje je prenapuhan, stvarna situacija nije ni blizu onome kako se predstavlja.
Igra je vrhunska.
This.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Kad većina sudi prema youtube gameplayu. Chameleon se uspričao ko da već igra igru, a i kad proba potvrdit će svoju "teoriju" da ne ispadne idiot nakon 10 stranica uvjeravanja foruma da je vožnja smeće na temelju youtubea.
Ako i je u pitanju neko čudo radi kojeg je osjećaj vožnje puno bolji nego što se čini, i dalje mi smeta jer izgleda retardirano i zastarjelo 10 godina.
Sigurno je čudo jer je osjećaj vožnje, kojeg ćeš teško dobiti gledajući videe na jutubu. I tebi je jasno da zastarjelo nije isto što i arkadno niti da sve moderno treba bit realno jel tako?
U GTA sve moderno treba bit realno zato jer sve ostalo jest. Sve napreduje prema nekom kvazi-realizmu osim vožnje.
Ja sam mislio da napreduje prema većem nivou zabave ili nešto tako, ali očito ako ne tankaš gorivo svako 3 tjedna, ne plaćaš registraciju i ne strugaš ptičja govna sa šoferšajbe vožnja ne može bit fun.
Ako se dobro sjećam rekao si i da ti vožnja u GTA IV nije u potpunosti sjela i stavljao si neke modove. Meni je npr u GTA IV bila savršena i da, i meni pari ova vožnja lošija naspram GTA IV, al neću ništa komentirat dok ne probam jer sumnjam da bi R* radio korak nazad ako ne treba. Uostalom kad gledaš GTA IV vožnju na Youtube nemožeš ni približno dobit dojam kako su to zapravo genijalno izveli u igri (osječaj težine svakog vozila skretanje itd. nije realno nit me briga jer odlično funkcionira i gušt mi je bio vozit). Meni je taj GTA IV tehnički bio savršen (nakon patcha 1.04 može i najveća starudija to pokrenit bez problema), al su me druge strane smetale. S druge strane ovdje mi sve izgleda odlično. A ove šta zanovijetaju da igra ima puno sadržaja neću nikad shvatit. (kao da te igra tjera da to radiš ako ne želiš)
S druge strane auti koji ne mogu proklizavati zvuče nevjerojatno zabavno.= Citat =:
Izvorno postao Falus
btw. GTA IV je na youtube videjima izgledao sasvim ok, ako izuzmemo pretjerano ljuljanje auta koje jest bilo problem, ali i bez toga, četvorka je imala najbolji handling u serijalu.