Htio sam rageati al onda sam se sjetio naslova teme. Ne mogu vjerovati da jos postoje ljudi koji koriste Steam i misle da nekim magicnim putem mogu mijenjati igre za koje su kupili licencu NA SVOM ACCU
Printable View
Htio sam rageati al onda sam se sjetio naslova teme. Ne mogu vjerovati da jos postoje ljudi koji koriste Steam i misle da nekim magicnim putem mogu mijenjati igre za koje su kupili licencu NA SVOM ACCU
Zašto jackovi slušalica crkavaju tako lako :(
Zašto su u svim američkim filmovima i serijama jaja bijela, a naša ne?
Je, našo i ja u međuvremenu.
zašto ja volim žene?
Vjerojatno zbog biološke potrebe :D
Zašto sve više ljudi u zadnje vrijeme piše najjakiji?!
jer je vecina danasnje mladezi nepismena?
Uglavnom zato, ali ponekad je samo radi zajebancije.
Želim raskinut ugovor s tele2 koji sam potpisao prekjučer zbog katastrofalno lošeg interneta. Na ugovoru piše da mogu raskinuti u roku od 8 dana, a mene zanima, hoće li mi vratiti novce koje sam dao za modem ( USB stick ) i da li ću morati platiti račun za ovaj mjesec? Hvala!
P.S. ne pitajte zašto sam uzeo od Tele2, znam i sam da je to bio glup ptez.
Budeš bahat, glasan, prijetiš se tužbama i medijima i tu i tamo ubaciš koju psovku. Ne bi trebao imat problema ni sa vraćanjem novca ni sa plaćanjem računa (ukoliko budu to zahtjevali, jel).
Pa tako sam nešto i planirao. Žena mi lijepo kaže signal je u cijeloj Rijeci odličan, samo okolica ima malih problema. Reko super, dajte mi odmah da to potpišem. Piše u ugovoru da moram platit samo ako prijeđem šta u paketu, a nisam ni GB potrošio, tj. nisam bio u mogućnosti koliko je loš jebeni internet.
Tak ti i treba kad uzimaš net u sticku lol
Pa, ne znam koliko bi mi se ADSL isplatio pošto studiram u Rijeci a inače sam iz Slavonskog Broda?
Čuj, ak' planiraš studirati bar godinu dana, nađeš neki sa takvom ugovornom obvezom ^^
A da si jednostavno na prozor pikneš antenu? ;D
Mislim da mi ADSL nije potreban, jer bi me ispao više od ovoga što u VIP-u nude, ai mislim da nije potreban općenito. Cimerica ima VIP-ov internet i super zadovoljna je, signal odličan, brzina oko 5 mbita, rijetko kad manje, 15 GB-a, sa studentskim popustom oko 80 kuna. Meni ne treba više.
^Suptilno se kurči kako ima cimericu. :P
Lol ne, nemam se čime hvalit, trust me. :D A što se antene tiče, ako ju mogu povoljno nabavit. ;D
Imam jednog kolegu iz Slavonskog Broda koji isto preživljava sa tim stick internetom, ali mislim da krade wireless nekome u zgradi za malo ozbiljniji pristup. Napravi i ti tako. I imaš PM btw.
Ma svi su u zgradi zaključali WiFi, bastards. :D ne mislim uopce nešto skidat, gledat, eventualno pogledat nešto na Youtubu, ili za faks ako treba skinut, skriptu, predavanje i slično. A ništa, sutra ću lijepo otić, raskinut to, nadat se da će mi vratit bar dio love, i otić lijepo u VIP potpisat na godinu dana, i uzet stick sa 42 Mbita brzinom. ( YEA RIGHT )
Da, kad bi bar postojale skripte za probijanje šifri na wifi ruterima, a ne postoje, i sigurno ih se ne može naći guglanjem.
Al ono fakat :)
Ne želim se u to uvlačit, al stvarno. ^^
Babić is dissapoint. :)
Zna netko di je ovo?
radiceva u zg...
Zagreb, Radićeva nešto kratko prije onih demonstracija.
Inace, na slici je basist od Dječaka prije nego što je neki pederski Anon uništio ubacivanjem V'a.
Autore tih shopova se mora ubiti. Onako mučki.
Naletio sam na to na wallbaseu pa me zanimalo, radi maske jel.
Stvar je sljedeća. Na mobu imam megamix sa Sensation white-a ( valjda je ) i samo mi tako stoji ime, ali, ja ga nemogu naći na internetu. Stoga, trebam vašu pomoć. Uvod je slijedeći:
= Citat =:
Izvorno postao Sensation
Dakle, jel netko zna o čemu se radi? O kojem točno megamixu? Hvala!