Wut wat!??!?!?
Pa ja sam te to juce pitao!Ti si tek sad odgovorio!Tako da ja imam puno pravo da to promenim!
Printable View
Wut wat!??!?!?
Pa ja sam te to juce pitao!Ti si tek sad odgovorio!Tako da ja imam puno pravo da to promenim!
..nigga please tek sam doso u civilizaciju.
Budem kasnije maknuo moram se otusirati sta se crvenis XD ionako sam se zajebavo hehehehe.
:q Ok.
:D..good to be back.
Karski Nomadi
Melee attack- 1+1
Missile attack- 1
Weapon type- drvena toljaga,kamena koplja za bacanje(blunt,level 0/piercing,level 1)
Total Defence- 2
Armour- 0 (koža,vulnerable na slashing i piercing attack)
Defence skill- 2
Shield- 0
Hit points- 1
Armor type: light
VS.
Aerdaus
Melee attack- 2
Missile attack- 0
Weapon type- 1H koplje sa kamenim vrhom (piercing,level 1) & Običan štit
Total Defence- 3
Armour- 0
Defence skill- 2
Shield- 1
Hit points- 1
Armor type: unarmored(koža,vulnerable na slashing i piercing attack),u slucaju dobre obrane (običan štit)
as i said polugoli divljaci
obvious victory is obvious
Neda mi se raditi update al mogo bi napraviti samo tvoj zasada da vidimo kak ce ispast fight :P?
go fur it
Dobit ces samo borbu i to za sat,sat i pol
ok ^^
1.Turn gotov.Vrlo mi se svidja samo pisanje ovoga :D.Idem na druge turnove.Zasada su odds protiv Deliriuma ali posto Aerdausi tek sad usli u close combat sve bi se moglo promijeniti
go, go, go!
Imam osecaj da ce ovo biti Pirova pobeda. ;c
Ako bude
Gotovi drugi rolovi,samo da napisem pricu :D,ovo ce biti fight na 3-4 turna,mozda cak i pet! :D
I tko je dobio?
Jos nitko,tek sam drugi turn napravio,evo odite gledajte.
Ono za sad mozete komentirati sam tijek borbe i jel vam se svidja kako to sve ide and stuff...zapravo bilo bi lijepo da to radite :D
Nije lose,samo neka buda malo krvavije.
Krvavije...?
Nego rolls & stuff mi se sjebo pa sam ga popravio..forum je kenjo..idem si napravit cereals or shit i nastavljam.
Oh ye.
Ocemo oklade XD onima koji pobjede u okladi cu baciti kocku i ko dobije vise ce dobiti +1 na prvu akciju sa 21 godinu...i ovo cu stalno raditi...whos in?
Traje sve dok ne postam treci turn a to ce biti 22 sata.
Ja kažem da će pobijediti ili jedni ili drugi, a sad mi daj taj bonus. :D
Ok.
Ja kazem da ce Delirium pobediti.
Bez zajebancije sada, pouzdajem se u Forengnera, pobijediti će ... Delirium!
Dobro posto ste samo vas dvojica tu onda ce oko 21.30 doci novi turn jer samo jos trebam baciti zadnje kocke i napisati turn 3 :D
Da bude zanimljivije.
Koliko ce Delirium imati vojnika na kraju cijele bitke?
bwahahaha
as i said obvious victory is obvious
nadam se da će i treći turn bit dobar
1, 2 eventualno.
P.S. Nabijem ti= Citat =:
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
mm oce bit neki ekspiriens ili unit bonus award, ono... posto sam se prvi odlučio na borbu? :)
2 uspjesne borbe bi bile neki bonusic.I time bi trebao prezivjele Aerdause podijeliti u posebni squad kako bi se mogli raznikovati.
Anyway Turn 3 je gotov al bitka se jos vodi.
Nisi se prvi usudio na borbu. :D
Da..hrcak je failo vec 3 puta prije tebe....lul
mmmm yes, this IS good news...
a, jel mogu pregovarat s njima oko predaje?
ono, predajte, se bit cete sluge, imat cete sta jest vase zene i djeca bit ce pošteđeni
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
LOL.
Ko sto sam rekao ovo je samo jedan kamp tko zna koliko ih jos ima :eyebrows: posto su to samo nomadi imas srece sto nemogu zbog toga objaviti rat na tebe i doci u punim brojevima.
Ako pobijedis od pohvata ces dobiti : 2D6 zena i D6 djece,posto nije neki veliki pothvat.