nedo im Bog da nerfaju Tristanu :killyou:
Printable View
nedo im Bog da nerfaju Tristanu :killyou:
Ja sam pitao za savjet u vezi item builda a ne kako da igram ashe O_o
Igrao sam sa madom napokon. Gle, pristojan si, nisi dobar (čisto sumnjam da sam i mogao vidjet nešto kada si igrao heroja koji ti je najvjerovatnije novi pa ga nisi dulje igrao). Ovo shvati kao savjet a ne kao uvredu: Previše se na statse obazireš, ako pogledam tvoj game sa annie i vidim statse reći ću da si dobar ali nisi bio čisto iz razloga što nisi chaino stun sa ultijem za team fight i skoro svaki put si bacio ulti na 1 ili 2 lika (to je kao da nemaš annie u timu). Pazi, komentiram team fightove koje sam vidio a nisam ih vidio sve jer sam morao pazit na mutavog munda kojeg igram jednom godišnje :(
Ovakvi odgovori da si j**** i da si spavao sa svim i svačim su neumjesni.
"Oprosti, ali imam život i te noći sam bio vani s curom. Shvati da ste možda trebali reći malo ranije da ćete me pozvat, ako ste očekivali da dođem. Ne sjede svi za računalom 24-7 čekajući da ih netko invajta u game." To nije bilo neumjesno i nisi namjeravao nikog uvrijedit sa tim?
Moje pitanje tebi: Jesi igrao sa tim likom koji je "bolji" od mene? Jesi igrao možda sa mnom?
Jesi sa Phreak-om igrao? Vidiš, meni ništa ne znači kada mi netko kaže ovaj je ovakav ili onakav, ja odigram game s tom osobom i sam prosudim, do tada držim jezik za zubima jer mi je bezveze tvrdit neke gluposti bez dokaza.
Tvoj odgovor: "Imaš puno njihovih videa na youtubu."
Bilo je game-ova di su mi sve strijele pogađale i sve završile sa killom ili assistom (strijele koje lete sa jednog kuta mape na drugi i pogađaju pokretne mete a ne majmune koji stisnu S i odu afk, ovo ti mogu potvrdit svi na forumu koji su igrali sa mnom) i ono što je meni najbitnije strijele koje su letjele preko pola mape i spasile nekog iz ima od ganka ali ako pogledam koliko gejmova imam sa missovima bolje mi je da šutim (i ovo mogu potvrdit isti ljudi -.-). Svaki majmun može frapsat 24 sata igranja i da mu se pogodi da je jedan game brutalno odigrao. Ako to znači da je dobar onda mi je stvarno bolje da prestanem pisat.
Gdje si predložio da te se ponovno invajta?
Patentiro sam "neh" stoga ga nemoj koristit, ok, neh? (Eto ti neke stvarčice čisto iz razloga što ni sam ne shvaćaš što pišeš. Nisam ti mislio ništa napisati ali ovo sa j***** je stvarno dokaz kako ne vidiš koliko si neumjesan).
@Boz: eve je sranje tako da zaboravi na igranje iste
@sickpetey: Igraš na eu ili usa?
@KICO123: Tristana ti je ok i sumnjam da će je nerfat (nije ni up ni op po meni).
EDIT: Evo jedan primjer beskorisnog scora. Taman sam instalirao lol i to mi je bio 2 game (1 game sa fidlom nakon pola godine pauze). Moj team je otišao u team fight dok sam se ja zbukso sa strane da se ultam (naravno da sam zakasnio). Nakon što je cijeli moj team poginuo ja sam uletio i napravio quadra kill (5og nije bilo). Ja sam na to gledao kao fail dok su mi rekli u timu bravo (hi sweron xD) zbog toga što sam mogao ranije uletit i pobit ih sve bez da itko umre u mom timu. Eto vam jedan primjer mojih failova xD
ja iskreno ono ... kazem da ashe i nije bas nes :p
ima slab health a spellpve tak tak
moro bi igrat exgehaust i heal a od itema šuze neke i ovo sto povecava critical,damage i i attack speed
morao bi jako attack speed ubrzati jer ako nisi skuzio ispuca 1 u 5-6 sec
tak da hmm....
= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Jucer/danas smo igrali ja i Sick. Ja Sion on Ashe. Lik je, blago rečeno, OWNO.
Nakon nekih 15 min igre je iso okolo gankiro ljude. Sam je mogo ubit sve njihove champione (ne kad su svi skupa, nije Isus :D ).
Sta se tice ovog AS. Ima sasvim solidan attack speed i to odmah na pocetku.
@Mystery in Space-Eu
Ne znam, nije meni ashe za neki attack speed :/
Može nick sick? Ako hoćeš igrati naravno o.o
Teemo omg kako je taj gljivar opak. Hybrid AS-AP i malo Ad- 200dmg 200 spl pwr. owna.
Olaf - Bog i batina lola. Jednostavno owna Frozen maljet i atmas impaler nesto crita i speeda i GG.
Tryndamere je Tryndamere crit beast sa crit dmg runama build skoro ni netreba squshije kida sam od sebe.
da mrzim kad stnem na gljivu hebeni gljivar
pa sion i nije bas nes ae ko oce da mu pokazem kako je ashe glupa lol ae ja sam bgjkjkj i ja cu uzet bilo kojeg od ovih champova
tristana
singed
kayle
ili tak nes .... ENJOY
Može ali sutra. Probao sam Teema i failo t.t
ok prihvacas chalenge :D
kel moze sutra poslje 5 navecer ?
nema hrvatske u sms paymentu :/
Dobro, pristojan sam, a ne dobar. To je sad već postala stvar semantike. U svakom slučaju, nisam loš. Btw, peti put mi je to bio sa Annie.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Ovo za ulti je istina većinom. Bilo mi je sjebano naći ih petoricu na mjestu skupljenih da bacim stun, ali jednom sam ih uspio sve odjednom stunnat. A čudno mi je kako nisi primjetio da sam spasio život ljudima iz tima nekoliko puta sa svojim aoe stunom (ne sa ultijem, već sa "w" skillom).
U tom trenutku si vjerojatno čitao mundove skillove ili nešto.*
Ako smatraš da je taj moj sarkazam bio toliko neumjesan i to te vrijeđa, šta onda uopće radiš na internetu? Il se ja ne smijem šalit zato što sam nov na forumu?= Citat =:
Ovakvi odgovori da si j**** i da si spavao sa svim i svačim su neumjesni.
"Oprosti, ali imam život i te noći sam bio vani s curom. Shvati da ste možda trebali reći malo ranije da ćete me pozvat, ako ste očekivali da dođem. Ne sjede svi za računalom 24-7 čekajući da ih netko invajta u game." To nije bilo neumjesno i nisi namjeravao nikog uvrijedit sa tim?
Ovako sam bio odgovorio jer sam se osjećao napadnuto sa tvoje strane zato što si lagao da sam bio online i namjerno nisam acceptao invajt u igru. Htio sam ti dati do znanja da sam imao druge planove te večeri. Oprosti što sam spomenio da imam curu, to je očito uvrijedilo pola foruma. A ako se osjećaš uvrijeđenim što sam implicirao da sjediš za računalom stalno, pošalji mi pp, i rado ću ti poslati dugo pismo isprike za svu nanešenu duševnu bol.
Igrao sam s tobom jučer. Ali dobro, kažeš da munda ne igraš često, tak da se to onda ne broji valjda.= Citat =:
Moje pitanje tebi: Jesi igrao sa tim likom koji je "bolji" od mene? Jesi igrao možda sa mnom?
Imaš puno njihovih replayova na youtube. Dakle, ideja iza mog odgovora je da pogledaš cijelu igru koju su odigrali, i iz toga izvučeš koliko su oni dobri. Tj. ne samo jednu igru, već nekolik igara.= Citat =:
Jesi sa Phreak-om igrao? Vidiš, meni ništa ne znači kada mi netko kaže ovaj je ovakav ili onakav, ja odigram game s tom osobom i sam prosudim, do tada držim jezik za zubima jer mi je bezveze tvrdit neke gluposti bez dokaza.
Tvoj odgovor: "Imaš puno njihovih videa na youtubu."
Inače, ovo što ti govororiš, je kao da kažeš "e ne možeš ti reć jel' taj bend dobar. mislim, možda si im poslušo pjesme, ali nikad nisi svirao s njima!"
Znaš taj video koji sam postao? Kada sam ga inicijalno postao, nisam htio linkat video koji ima njegovo ime u naslovu. U youtube tražilicu sam upisao "ashe teleport ulti" u nadi da ću naić na sličan video zato što mi je lakše linkat video gdje je to napravljeno dobro, nego da ja objašnjavam kako to treba izvest.= Citat =:
Bilo je game-ova di su mi sve strijele pogađale i sve završile sa killom ili assistom (strijele koje lete sa jednog kuta mape na drugi i pogađaju pokretne mete a ne majmune koji stisnu S i odu afk, ovo ti mogu potvrdit svi na forumu koji su igrali sa mnom) i ono što je meni najbitnije strijele koje su letjele preko pola mape i spasile nekog iz ima od ganka ali ako pogledam koliko gejmova imam sa missovima bolje mi je da šutim (i ovo mogu potvrdit isti ljudi -.-). Svaki majmun može frapsat 24 sata igranja i da mu se pogodi da je jedan game brutalno odigrao. Ako to znači da je dobar onda mi je stvarno bolje da prestanem pisat.
Ajmo sada rekapitulirati: ja sam napisao svoj build za ashe, zato što sam vidio da si tražio savjete za igranje s ashe. napisao sam više guide, nego build, što je tebe uvrijedilo, jer smatraš da si iznad mene da poslušaš moje savjete. Ok, pošteno, to je tvoje mišljenje. Ali meni je zanimljivo što nakon što sam prokomentirao svoj odabir bootsa prije phantom dancera i potkrijepio to činjenicama, napravili smo ogromnu digresiju s kojom smo postigli ništa. Onda smo odigrali 1 game iz čega smo izvukli da nijedan od nas nije impresioniran načinom na koji drugi igra. Ok, također, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Zanima me samo koliko planiraš ovako nastaviti? Imam osjećaj da se vrtimo u krug.
Skoro sam zaboravio :/
= Citat =:
Gdje si predložio da te se ponovno invajta?
*ovo je šala, jel. nadam se da te nisam osobno uvrijedio. U slučaju da jesam, duboko se ispričavam.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Nick ti je SickPete,moze budemo igrali kad mogu al give me some slack tek igram dan i pol ^^.Gle neznam kakav je attack speed od Ashe compared na ostale heroje al dosad mi je bila dobra jedino me sjebo ko budalu onaj plavi ninja :P= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
I lako je reci da je neki heroj glup ako ne igras dobro s njim :P meni je Ashe zasad vise nego dobra
= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Gle. Ne postoji "loš" heroj. Svi su oni dobri, nego ti neznas sa njima igrat pa su ti losi.
ja sam ih imo sve osim Evelyn na proslom accu !!
i ja i igram protiv njih pa vidim xD
ima puno losih
teemo
shen
moredeindinger (neznam kako se pise ugl onaj s alatima u ruci onaj zuti)
itd.
beskorisni su .
SICK * ja sam bgjkjkj dodat cu te
a na proslom sam accu bio Azazel23
= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Drago mi je da si imao skoro pa sve heroje na proslom accu i što si igrao sa puno njih.
Ali ako govoris da su losi onda ocito nisi bio dobar s njima. Ponavljam: ne postoji los heroj zato sto je svaki dobar na svoj način.
Beskorisni su? To je tvoj argument?
Da znas igrat sa Shenom ili sa Teemom onda bi vidio da nisu beskorisni. Shen sa tauntom nikako ne moze biti beskoristan.
Istina je da ne volim igrat sa Shenom, ali budimo realni, heroj nije los.
To s kim ti volis igrat, a s kim ne volis ne moze biti kriterrij s kojim ces sudit jeli neki heroj los ili nije.
...postoje ljudi koji su uvjereni da je Shen beskoristan?
WTF?!
@Kico: možda i danas budemo oko 9 ako ćeš biti online.
@Boz: Beskoristan nije, dosadan i iritantan u enemy timu je.
Taj smrad me jebo u mozak cijelo vrijeme =/= Citat =:
Izvorno postao The Boz
teemo- gljivar koji squishiju otkine 1 gljivom 1/3 - 2/3 hp i zatim nagazi na drugu putem nije beskoristan. da 2 dps iz tima uzmu tp kao summoner spell i teemo ostavi gljivu kod barona ili u njihovoj bazi ili blizu dosta pomogne kada krenu pushat mid 2 ostanu 3 odu tp na gljivu i GG uniste turete inhibitor i dojaja. ja vecinom igram teema ili olafa i mogu ti reci da je temo jako dobar. sve ovisi o buildu i nacinu na kojeg ga igras. i da zaboravio sam napomenut da imas dobru kontrolu mape ako lijepo rasporedis gljive po mapi
shen - (sa runama i bez) je jednostavno flippin ninja jbt. ima pristojan dmg i po meni je 2. najblji tank , ult koji spasi bilo koga -taunt. manji heal ako napadaju njegov target itd...
hejmerdinger- bog i batina na midu ako se igra dobro. nisam vidio dosta dobrih plejera ali cisto ok solidnih. koji su pushali mid bolje nego kajzer ili cika vladimir.
Sad da ne ispadne da sam neki serator to je cisto moje misljenje.
Ne ti si reko da flash ne valja i da treba koristit teleport jer to koristi almighty Hotshotgg. O raznovrsnosti uporabe flasha ne zelim ni pisat.= Citat =:
Ne, ovisi o tome kako tko igra. Ali inače postoji par summoner spellova koji se trebaju izbjegavat sa određenim herojima. Zato sam i u svom "guideu"Snaveo nekoliko njih koji se mogu koristiti, i rekao da i ja ne koristim iste spellove svaki puta.
Neces napravit identično kao oni a seres po liku jer ne koristi teleport kao jebeni Hotshotgg= Citat =:
linkao sam 2 videa od hotshotgg-a i i spomenio sam phreaka jednom. I to zato što su jedni od najboljih igrača za koje sam čuo, tako da smatram ono što oni kažu korisnim. To ne znači da ću napravit sve identično kao i oni. Ako ikad postanem dobar kao i oni, sumnjat ću više u njihove odluke. Do tada, ovo je najbolje što mogu. Ako misliš da si bolji od njih, slobodno pošalji replayove, možda nešto i naučim.
Ti si naglasio da treba last hitat i dao si mu build koji dode preko 10 000. :thumbs2:= Citat =:
nije težak za izvest, ali to ne znači da se treba zanemarit. rekao sam već nekoliko puta: mystery in space je zamolio savjete o igranju ashe, ja sam mu ponudio svoj način igranja, pa neka isproba to ako želi. Pri tom sam htio sam naglasit nekoliko stvari koje smatram da su važne za usavršit, kako bi se ashe igrala dobro.SOn je to shvatio kao da sam mu pljunio u facu i silovao obitelj.
U svakom slučaju, dobro tajmiran i pozicioniran volley može značiti razliku između života i smrti.
Takoder si mu rekao kako treba uvjezbat skill shot kako bi ga mogao cesce pogodit.
Sry ali ako ovo nije captain obvious ne znam sta je.
Da nema jebene sive zone kod leavera. Unistio si drugima igru i zabavu i samim tim si los. Nauci se nosit sa gubitkom ili nemoj igrat igru...= Citat =:
Tako je. To je jedna od onih stvari koja je ili dobra ili loša. Apsolutno nema sive zone. I naravno da sam i ja loš, ako sam livao puno, to je činjenica. Imao sam priliku igrati sad sa ljudima sa foruma, pa slobodno pitaj njih jesam li loš? ne igram ništ posebno dobro, ali znam otprilike šta radim. Igram tek 2-3 tjedna, tak da ima puno tog što još trebam naučit.
Bolje se nadaj da postotak leavova bude sto veci, jer bi volio da igraci poput tebe sa ~30% leavova budu bannani.= Citat =:
Additionally, we're exploring new ways in which we can enforce the code by improving our response time to your reports. In addition to our in game reporting system, we here at Riot games are currently laying the groundwork for some new innovations to our LeaverBuster technology. This will begin with tools that will automatically identify leavers and drop the ban hammer on those who habitually spoil games. From there, we have many other ideas to systematically identify summoners that have a negative impact on your gaming experience.
Ne ne ovisi. Ja mogu imat 20 5 0 i ne sudjelovat u niti jednoj team borbi te samim time izgubit cijelu borbu. Po tebi ja sam dobar. Sa druge strane ja mogu biti carry, tank ili support sa 0 10 15 te svaku team soru obavit svoju posao(tankat, napravit najveci dmg...) i na kraju pobijedit. Po tebi ja sam los.= Citat =:
Pa dobro, igra je poprilično random, i lako je stilat drugim igračima. I normalno da tankovi i support neće imat isti kill death ratio kao carry. Ali tvrdit da score nije bitan, je isto kao i tvrdit da je netko automatski loš, ako ima puno leavova. Sve to ovisi o kontekstu, jel.
Ne nema skila u klikanju desnog klika na drugog championa.= Citat =:
baš to što je right click champ ga čini teškim za igrat, jer ništa nije sigurno, trebaš imat odličan tajming. Također je teško usavršit blinkanje sa "e" spellom, te naučit dobro se pozicionirat za slow sa "w" spellom.
A "usavrsavanje" blinkanja sa e je smijesno. Takoder ne znam o kakvom pozicioniranju sa w pricas, udes u range spella i stisnes w, ako je okrenut ledima usporen je, ako nije smanjen mu je dmg. Opet 0 skilla.
= Citat =:
Kada sam nazvao nekog početnikom? Molim te pronađi gdje sam to rekao i onda quotaj. Ja sam početnik u ovoj igri, ali opet razumijem neke stvari.
S= Citat =:
Drago mi je, ali ti si tražio za pomoć. Ja sam ti ponudio pomoć. Nisam pretpostavio da si najbolji igrač u svemiru, već da si više-manje početnik s ashe.
Ti njega nazivas pocetnikom a kladim se da nemas ni ~60 borbi sa asheom da bi uopce mogao reci da si upoznao lika.
Takoder spusti nos iz oblaka jer tvoji postovi tipa ja imam skilla i super igram zapravo samo pokazuju koliko si umisljen, a takvi tipovi koji ne mogu naci manu u svojoj igri se nikad nece poboljsati.
@KICO123
Da bi kupio sve likove u igri + neke tier 3 rune sa IP-om trebas par tisuca borbi.
Samom izjavom da je shen los si pokazao da:
a) lazes
b) bogat si i kupio si sve sa rp-om
c) jednostavno si glup i u ~2000 borbi nisi skuzio koliko je shen koristan
Sam odaberi istinu...
Ja se slažem s Kalhantom u vezi Kiće Slaga-tinca.
Ja imam frenda koji je puko 50€ i nema sve likove....
+Ima 600i nest borbi.
Sta nevidite da laže i da se izgubio u svojim lažima.
Lakše bi lago da ode na prijašnje stranice i prvo pročita šta je napiso pa da pože lagat dalje.
igrao sam sa Kicom, klinac je on :D i njegove izjave ne dozivljavajte ozbiljno
Kalhant previse si se okomio na m4dsk33lZ, tvoje rijeci su obojene emocijama jer je on dosta livao.
Boz: ma dobri igraci sa evelynn su uzasno korisni sto god vi mislili.
A to što mad serucka bezveze nikom ništa? Sweron, jesi se ti to zaljubio :rotfl:
Btw, kada je mene nazvao lažljivcem i ti si postao lažov. Se sjećaš da si mi ti rekao da je mad online i pitao si me dal da ga pozoveš ili ne (ako ja lažem onda si i ti u istom košu jer je krenulo od tebe xD). No, nećemo o tome jer će mad spomenut taboo temu za gamere zvanu "Cura"
Sick, nema veze ako si newb trenutno, budeš se malo uvježbo nakon par gejmova i sve pet.
Znate tko još leava igre?
Sotona.
Upravo odigro partiju s Garenom.
http://img413.imageshack.us/img413/1227/lolgarennn.jpg
Svi su lvl 30 osim mene i protivnickog Garena. Shaco me ubio jedini 4 puta i to na 20% hp.
Kako se lijepo nasmijem kada netko kaze da je mali Švabo beskoristan >>>
Meni je gore što je rekao da je Gljivar beskoristan... koliko nas je samo puta Gljivar spasio od rejpanja jer je stavio gljive kod Barona. :D
Ma vidis da je noob :P