again ? :D
Printable View
again ? :D
jebes ekspanziju koja onyxiu nema :P
baš mi je zanimljivo kako wowaši odobravaju recikliranje sadržaja, pitam se zašto :roll:
Yep, danci, nizozemci i englezi :D= Citat =:
Izvorno postao junkieee
I da, naravno, lakše se sporazumjeti s turcima preko Venta nego s nekim cockey englezom kojem ni "i've pulled a mob" ne mogu razumjeti :D
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
baš to :D i sad zajedno upaketu sa Nefarianom :D
doduže oboje u nekoj zombie verziji :D
Eo moj gnom warr ARMS na Dunemaulu iscrpit ceme do 80og hah :) http://img294.imageshack.us/img294/1...2910153056.jpg
mogo si neku vecu sliku stavit, za gnoma svaka cast najjaci su, treba imat zivaca njih igrat =)) go gnome or go home XD
O boktemazo :pray:
http://wow.joystiq.com/2010/10/30/sc...cking-efforts/
Pročitaj 1. komentar na taj video :rotfl:
na koji tocno mislis?= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Onaj koji se spominje u toj temi.
Kad vidim igru sa ovakvom grafikom u 2010. godini bude mi slabo. nuff said.
Kakve veze sad grafika ima sa bilo čim ovdje. I dobra je kakva je btw.
Da dobra je kakva je gta3 ima bolju grafiku. kad beru tolko para nek nesto unaprijede. dosadniji su nego nintendo sa super mariom. U stranu gameplaya se necu mjesat. ali fakat.
Pa ta grafika vec godinama cini atmosferu same igre, mislim da je to razlog zasto su je zadržali, iako bi model update dobro došao.
razlog zasto je grafika ovakva je da publika koja igra moze bit šira
šira publika = $$$
You's makin' no sense, sir :P= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Prvo, grafika ne čini igru. Drugo, WoW engine je prastar i nije lako staviti shader 4.0 i teselaciju u nešto staro 7 godina. Treće, WoW nije franšiza kao Supa Mario :D
Da, zato tako puno ljudi još i danas igra UT, Starcraft itd.. zato što im je grafika loša. :roll:= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao Delirium
ne nego ju mogu igrat i oni s slabijim računalima, pa to automacki (Da, upravo sam napiso automacki 8) ) povećava broj potencijalnih igrača
joj sto volim kad se neko vako sam ubaci i sere o grafici u wow-u ak os grafiku igraj neku drugu igru jer ima ljudi koji imaju drugo mišljenje i to njih 12 miliona aktivnih koje ne zanimaju graficke spike next gen igara= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
Nemojte bespotrebno spamati topic nezanimljivim i tricavim postovima.(ako imas nesto protiv wow-a,onda to lepo i normalno argumentiraj,a sto se tice onih koji wow brane,branite ga argumentima,samo ispadate magarci.)
Da i ovaj post ne bi ispao spam,evo mog misljenja o 'problemu grafike'
~Wow je ogromni mmo pun sadrzaja,i normalno je da ima slabiju grafiku,iako po meni,ona uopste nije losa,sto manja zahtevnost,to veci broj igraca koji ga igra,nadam se da ce graficki izgled ostati slican,s eventualnim smanjenjem palete boja koje su zaista napadne.(drecave boje su po meni jedini problem grafickog izgleda ovog uber-mmo-a.
Problem s grafikom kod mene je to što likovi imaju XXL shouldere u pink, purple i yellow boji. Imam osjećaj kao da se nalazim u disku 70-tih. Ne zovi ljude magarcima ako ih ne znaš, to ti je moj savjet. Što se mene tiče neka mod obriše sve postove koji su off topic/uključujući i moje. Btw ranger, odrasti ili gtfo.
Upravo ono sto sam napisao,sve je presareno,doduse,na vreme su se popravili ka boljem,evoluirali su,sad imamo i 'ozbiljnije' predela kao sto su mrki Gilneas ili veci deo kugom zarazenog Lordaerona,te Northrend,ali opet ima i prokleto neukusnog kica poput leteceg Dalarana.
pa baš to, grafika je sasvim solidna, da je grafika npr neznam ko Bad Company 2 ili nedaj bože ko Crysis pa jebote kakvu vezu za net bi trebal imat da mi igra normalno radi i još k tome mrcinu od kompa, iovako mi igra zna zatrzat i lagat usred raida...= Citat =:
Izvorno postao Forengner
možda jedino da malo updataju modele i ja sretan ko trokut :D
@ Mystery In Space to za magarce je bilo dobronamjerno :P ne primaj sve j srcu previše :P
@ranđer ubuduće svaki post ti brišem ako ga shvatim provokacijom ili spamom, a pošto sam ja FANBOY za tebe dakle svaki ce ti post bit brisan...so long jimmy..
Te dvije stvari nemaju apsolutno nikakve veze jedna s drugom.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Ma nisam ja to srcu uzeo xD Bg mi nije popao jednom u 2 sata pa sam onako u bleh raspoloženju :scared:
Evo samo da se javim 41 Gnom War Protection :) Ponosni Tank :P Dunemaul jel..
Spremi 140 kuna za race change kad izađe Cata :D
Dlakavi stanovnici Gilneasa FTW :D
te worgrene budem samo starting zonu odigral...nema šamse da odem na alianc stranu :D
Racial im je dobar.. a i running wild > mountove ^^
Sta Moci cu mijenjati Iz gnoma u Worgena kad dode cata : :D ?