ne moraju svi znat :oops: :P
Printable View
ne moraju svi znat :oops: :P
Ali to je prvi na Empire strani znači da je jači do svih Liginih bosseva zajedno.
kakva je to igra, mislin po mmo hutu nije bas nesto+ je prevelika= Citat =:
-Looks far too similar to
WoW to be a coincidence. -
Manually having to attack can
get annoying. -Cash shop
punishes non-paying players.
EXP Rate: Low
Filesize: ~2,520 MB Installer
Do sada bi već trebao biti na flatu ako misliš biti F2P igrač, a ne ograničavati se na arhaične MMO-eve.
ti to meni?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Tko je još spominjao veličinu?
Ma quotao je sa mmohuta, oni uvijek sve tak u detalje.
Čuj, momak, ak ti se sviđa WoW, vjerojatno ce ti se i ovo donekle svidjeti. Cash shop dosta ograničava, no to ti je tek na malo višim levelima, do kojih ce ti trebati neko vrijeme da dodes. Postoje glasine da ce se dosta toga maknuti iz cash shopa i stavit u normalan ingame u svrhu vraćanja starih igrača.
I dođ na ISA server, uzmi po mogućnosti Empire. Javi se meni (Mearcweard), i ja ću te ubacit u guild. :D Budem ubacio i par besplatnih potiona, ta ipak sam alchemist... :D
tnx na ponudi razmislit cu, trenutno cekam forsaken world , pa nez al ako buden igra javit cu se, samo jel mi mos rec ponesto o klasama, i ne nisan nikad igra wowa......= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
evo me na allods, pogleda san klase sad na youtubeu :D
samo mi reci ako uzmem league onda nemogu u guild i to sa empireovcima?
i koja je klasa tj koji lik da izaberem...skidam sad jos samo 2 sata i 20 min :hangin: :hangin:
Nemoj u league,oni su pussies. :D
Ne,ne moš, league i empire su u ratu. Al ozbiljno, uzmi empire, po meni klase imaju bolje specijalne sposobnosti (svaka rasa ima drugačije posebne sposobnosti za svaku klasu).
Ajde, reci koje te klase zanimaju, pa ti mogu dati savjete i pojasniti.
pa koji je dobar za close combat, i po cemu je poseban summoner,btw postoje li petovi i mountovi?
Mountovi samo u cash shopu, odnosno samo za pravu lovu,ali ti ni ne trebaju, uz speed potione i ostale stvari. Petove imaju Wardeni (svaka rasa i spol svog vlastitog ljubimca) i Summoner mogu summonat neke petove.
Close combat su ti u biti Warrior, Paladin, Scout i Warden. Wardena moš slobodno zanemarit, pošto je trenutačno najslabija klasa u igri, a specijaliziran za melee je još slabiji. Situacija je takva da je mage trenutačno najjača, ali nije on overpowered, nego su sve ostale preslabe :P
Uglavnom, Warrior ide na dps, nešto malo tenkanja, paladin je glavni tank ,ali također dobar dmg radi, scout kombinira ranged i melee, ali je krhkiji od ova dva.
Summoner je zanimljiva klasa, ima dosta ljudi koji igraju s njim. Ima nekoliko skillova za sasvim fin dmg, može dosta healat, i ima još ljubimca. Ugl, dobra klasa.
Btw, trenutačno je velika nestašica tenkova u igri. DPS-ova i healera ima sasvim dovoljno, no nekak uvijek tenk fali... :P
nezz bas za tank, u boi-u san bio i u 3 tjedna 60 lvl :D
nije da se zalin ali uvik se svi drugi zale a neznaju kako je to :P
Ma ne brini, dmg je sasvim fin, a uostalom lakše ćeš nać mjesto u partyu, pošto se skoro uvijek traži tank. Ak oš veći dmg, uzmi onda warriora, oni su ionako sekundarni tenkovi.
Eh,i morao bih ti napomenut, levelanje je sporo. Max level je 42. Ali zato ima hrpa sadržaja i questova u igri...
kakav je Xadaganians Avenger (to bi bio ja :))
i Orc Reaver (to bi bio brajo :D)???
EDIT: ovo san napisa dok se instaliralo, a kad se instaliralo dobijem error 2.8 :-x na nekom forumu naden neki fix nesto ja se vec ponadam kad ono mi pise fajl corrupted :cry: tj. nemogu nista, ali mogu repair i udem ja repair kad ono opet je**ni ERROR 2.8 i ja lipo izbrisen igru da je opet instaliram a kad san je izbrisa sitin se da san i izbrisa instalaciju... :-x :-x dode mi da ubijen nekoga :kill:
lol.
Orc reaver i avenger, paladini, su tankovi, ali također fin dps, opet ovisi u kojem smjeru ih se razvija.
Kad dođete u igru, javite se meni (Mearcweard), ubacit cu vas u guild, i pomoći sa svime što vas zanima.
Eh,i odma da ti preporučim, ak budeš uzimao profesije, uzmi herbalist. Ja sam alchemist,pa ti meni doneseš biljke, ja tebi dam potione. :D
k jos 50 min skidanja, instalacija rjesavanje problema sa errorom 2.8 i onda moram u skolu ccc :hangin:
al brat bi mi sad triba doc iz skole mozda on bude igra danas :P
ugl ISA server Empire Mearcweard :thumbs2:
Slobodno pmajte mene ako vam treba riješit nekog raid bossa :p
nick?= Citat =:
Izvorno postao mronki
Mronki ofc :)
mronki mos li ti kako pomoc, imam problema sa ERROR 2.8 :-x :-x
nvm nasa san rjesenje, uden u repair, tj. check for corrupted files i onda kad ne nade problem stisnen play i upali :toilet:
al se nemogu loginat :-x :hangin: :-x :cry: :cry:
Server je pod maintencom sad, bit će gotovi između 15h i 17h.
Btw, također, ako treba ikakva pomoć,slobodno me pozovite.
Eh,i jedan prijedlog: idite na službeni forum i potražite si buildove. Ima baš lijepo objašnjenih, i prikazanih sa svim talentima i talent gridovima.
k to uvelike objasnjava ovo :D= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Eto,updejta sada. Javi se ingame :D
heh sad san u skoli= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Onda navečer :P
jos malo, samo da starom dosadi igrat xD
sad su mi mater i caca veci ovisnici od mene :S
Tjeraj to dalje od igra.
kasno je sad, sve je pocelo tako da su se ucili igrat na komp, (komp je smece tesko, mora bi ja platit muzeju da ga uzme)kako bi mi kupili novi pc i sve je islo lipo dok odjednom ne dode rodbina iz kanade i pokloni laptop :-x sad je to boze sacuvaj maloprije stari igra poker na fejsu, i ostane bez zetona, ja vec happy sad cu ja kad on malo cacka po fejsu, a meni vec pomalo skace tlak i onda stisne onu kucicu da otvori google (inace to napravi kad daje drugima da igraju) i upise JE**NI Youtube !!!nema vise smisla cekat odo u krevet......zajeba me svjetski......a sto se novog kompa tice krizma mi e u 5 misec pa cemo vidit, odma ide sifra nanj i to:0T0R1N0L4R1NG0L0G1J4
lol, dobra. to moram upamtit. :D
lvl 18 sam, 17. sam u sat vremena prešišao... :D