Kako si mi spustio, faco. :rotfl:= Citat =:
Lol, kako dobru taktiku ima frajer.
Vidim da se puno ljudi odjednom osjeca prozvanim.
Za mene je ova rasprava zavrsena.
Printable View
Kako si mi spustio, faco. :rotfl:= Citat =:
Vidim da se puno ljudi odjednom osjeca prozvanim.
Za mene je ova rasprava zavrsena.
http://steamcommunity.com/id/Deus_Encar ... es?tab=all
Gledaj.
Also, ja nisam onaj koji je rekao: "Ne, DRM, fuj. Nikad ne kupujem igra od Ubisofta više." Ali očito se to isto pravilo ne primjenjuje na gusarska izadnja iste igre. GG.
Poanta storije je da ljudi ko fol nece kupit igru radi drma a kad stigle piratice odmah poceli skidat i uzivat u kako kazu odlicnoj igri
Ubisoft im se gadi al besplano igrat njihove igre im se ne gadi
Ponta priče je da nikakva zaštita neće natjerati ljude da potroše novac .Ako ikada uspiju zaštiti kako spada ljudi će prije promijeniti hobi nego platiti nešto za što smatraju da ne vrijedi te novce.
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Ne shvaćam o kakvom spuštanju govoriš. Kvazisarkazam ostavi za nekog drugog.= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Dvoje nije jednako puno, a o tome da se osjećamo prozvani - nama si se obratio da pametujemo zbog originala i pirata, zar ne?
Također, ne shvaćam zašto si se uopće uključio u raspravu ako nemaš ništa pametnije za reć od "rofl vi ste serojnje pravite se da imate originale a nemate jer ovo je balkan i ovdje svi ljudi koriste pirate i to je uobičajena praksa rofl vi ste kreteni dinamo".
No dobro.
Ma to su price...= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ako se nekome igra onda ce i platit original ako nece biti drugih izvora...
Kada sam poceo pusit cigarete su bile 6 kn... pusio sam i kada su bile 14 kn...
Htio sam pusit i lova nije bila bitna, jer sam to htio... Naravno, da sam ih mogao dobit badava jos bolje... Ali nisam pa sam platio...
Kada sam prestao pusit nisam prestao radi love vec radi drugih razloga...
Tako da onima kojima je do igranja nece im biti problem platit 250 kn igru, a onima kojima nije do igranja naci ce drugi hobi... a ti ionako nisu zanimljivi proizvodjacima...
A smatram da bi znatan broj ljudi presao na originale prije nego promijenili hobi...
Originale ne kupuju zato jer smatraju da ne vrijede novaca vec zato jer mogu igrat besplatno
Dajte o tome raspravljajte na DRM temi, sam kvarite ovdje temu o igri s time :(
Još jedna pozitiva je vrlo dobar zvuk, VA je stvarno dobar, naučit ću tu prije talijanski neg na faxu :rotfl: Efekti Animusa su isto fora, mješavina modernog i starog. Muzika također ne umanjuje doživljaj, dinamična je i mijenja se ovisno o uvjetima.
edit: OMG, dual wield hidden blades, owna sve. Imate i štitove na rukama pa se sa njima možete borit i protiv više neprijatelja iako oni imaju mačeve. A egzekucije...pa ajmo reć kad frontalno dođete ispred nekog da onda obadva bladesa unakrsno pod kutom od 45° zabije ispod grla, dirket u lubanju...predivno. Druga opcija je pak da dvoji mete možete ubiti istovremeno, i to ako treba direktnim ubodom u usta xD
Lol, pingin ima knjigu o drogi.
Sotono jedna.
Anyway, nisam još uzeo AC2, a planiram, jer mi je jedinica bila jedna od najboljih igara ikad.
Zacrtao sam si da je moram igrat i igrat ću je!
Bar to sve nisu filmovi :)))))= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Igra je stvarno jako dobra i da nema drm bila bi must buy ovako je stvar izbora(i novaca).
jebo vas sve drm...zamisli da je drm isto ko i cd-key...i uzivaj u predobroj igri koju sam kupio cim je stigla u hr...preso sam 98%, jos nekih 10 pera i par skrinja...wooohooo....= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ja sam u katakombama, malo PoP style igranja ^^ Jebeno je kad skočiš u vodu, pa kad izađe onda je sav mokar i voda se cijedi.
Inace, ako nisi znao, navodnici sluze za citiranje pa ih sljedeci put tako i koristi.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
btw svoje fantasticne sposobnosti izvlacenja rijeci iz konteksta ostavi za doma.
Meni također nije jasno zasto si se ti ukljucio u raspravu kako bi napiso nesto pametno poput
.= Citat =:
@ striker, a pogotovo mcpingvin
Sad napravite listu SVIH serija, filmova, albuma, igara i programa koje ste nelegalno skinuli :*
To i radim doma.= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Biserko.
Znam da kršim pravila foruma, ali nema veze, evo ti:= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
@maloki
Napisao sam ostavi.
Biserko.
@mcpingvin
Kao sto sam vec reko, lako je biti licemjer.
Za mene je ovo EOD. Uzivajte.
To si rekao i prije stranicu- dvije :(
nema smisla raspravljati na koji način netko nabavlja igru za igranje,jer ako budemo gledali jel sve po COPYRIGHT onda 99% kopiranja su ilegalne radnje,jednostavno EVOLUCIJA nam je omogučila želimo li birati lakši ili teži put.Osobno bih možda i dao za neke igre 300 tinjak kuna,ali za ovu nebi.
Svi mi imamo internet ali ja nikad neznam kad budem iz nekih razloga na neko vrime bio bez njega,a recimo želim igrati ovu igru,ili recimo idem negdi di nema interneta ili ga ima ali mi na tom mistu netriba jel ga na nekom drugom već imam.Šta je sa ljudima koji imaju vikendice tamo di interneta nema ili ako ga ima čoviku se ne isplati plaćati jer ga već ima tamo di najveći dio vrimena provodi.
Ova igra je kao obični telefon koji želi biti mobilni pa sa sobom vučeš par kilometara žice,ali ta žica ima ograničenje po dužini a ti bi tija da nema ali ima,a najgore je da je ova igra izašla i za X360 di vjerojatno se odigralo više nelegalnih kopija te igre nego što če se legalno prodati za računalo.
Kako me naživcirao sad onaj Francesco Pazzi, isss :pray: Lik se dere ko neznam kaj, još ima onaj fakin izraz lica, strašno. Još jedna dobra stvar je personalizacija svakog lika posebno, imate osjećak kao da je živ. Završio 4. sekvencu. Imam osječaj da je ovo igra za 50+ sati gameplaya, ak ne i više.
Evolucija za opravdanje piratije, ovo moram zapamtiti. :)
Onda neće igrati. Vrlo jednostavno. ^^= Citat =:
Izvorno postao GODSKILLER
Ya' think?= Citat =:
Izvorno postao GODSKILLER
I ima smisla, pogotovo ako je ta ista osoba protivnik DRM-a. Ali eto, može se gusarska igra igrati. Karakter, jel.
Ane. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Došao do Venecije, stvarno su je predivno napravili. :pray:
Ajme kojih filozofija.
Imao sam neki feeling da ce na kraju nakon velikog mudrovanja i pljuvanja po Ubisoftu ljudi to naposljetku zaigrati. Osim ako ostatak vas misli ignorirati sve buduce Ubisoftove igre radi zastite.
Ja to sigurno necu.
Srecom da nisam pljuvao toliko po DRM-u pa da mi mozete sada pametovat o principima.
Jel.
:eyebrows:
Ja hoćem, ionako će:= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
A) Igrama pasti cijene brzo (AC2 je izašao 50kn jeftiniji od normalne igre, unatoč najavljenom poskupljenu zbog DLC-ova)
B) Ako su pametni skinuti će ovu sramotu od DRM-a
Dakle, za tebe business as usual - "nabavljam" gdje stignem dok ne uvedu IP kontrolu?
Ja sam također protiv zaštite i bitchao sam puno, ali to ne znači da sam odlučio ignorirati Ubisoftove igre. Gorivo poskupljuje i ti možeš slobodno bitchat zbog toga, ali ćeš ga i dalje kupovat.
Da, istina, ali su se ovdje spomenuti momci zakleli da više nikada neće kupovati to gorivo. Ali ako to isto gorivo prodaje druga tvrka, džabe, onda je uredu. Karikiram, jel'.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
ti kazes= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ili ćeš voziti bicikl na posao. Ja biram bicikl.
Pametno rečeno. :)
Ja još uvijek skippam igru.