Meni upravo suprotno, gameplay filmići su me uplašili. Četri lika stoje i pucaju, i to ponavljaju dok svi u dometu nisu mrtvi.
Printable View
Meni upravo suprotno, gameplay filmići su me uplašili. Četri lika stoje i pucaju, i to ponavljaju dok svi u dometu nisu mrtvi.
Izgleda kao svaki prokleti f2p MMO samo sa flashy stuff :((((
Kliknes na lika i koristis abilitye .
Ono onaj jedi sa zelenim macem je samo stajao i bacao neke force abilitye :/
Umjesto da su stavili da se mora ciljati sa oruzjima i da se moze klati sa lightsaberima kao u Jedi Academy oni nisu napravili...
nista prokleto posebno :( nego koriste isti nacin borbe kao i svi ostali. Jedini razlog zasto bih ovo zaigrao je eto jer je Star Wars i jer su mi se svidjeli Kotor1 i 2 pa bi cak zelio
zaigrati i ovo.
Nadam se da ce one nekakve borbe u brodovima biti mnogo obecavajuce jer ovo.....nije nista posebno.
Vi kao da nikada niste odigrali ni jedan RPG ili MMO. Pa nije to Jedi Knight pobogu :(
To je i meni bila želja, takav sistem borbe. Ali ga je vjerojatno puno teže ukomponirati u MMORPG za razliku od tradicionalnog click-a-target-then-faceroll.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Uz to što je zahvalniji tradicionalni stil jer mu IMO manje smeta lag itd.
Moram se složiti s Antom... MMORPG i većina RPG-eva funkcioniraju preko skillova, a ne igračeva skilla. Koliko si morao nišaniti u Morrowindu kada si tukao mačem? :eyebrows:
U Morrowindu si morao manevrirati da izbjegneš napade, te da koristiš overhead, backhand ili thrust , koji su u različitim situacijama različito učinkoviti.
Uzmimo dva neplastična MMORPGa koji su neplastični na dva različita načina.
World of Warcraft. Izrazita mobilnost svih likova u svim situacijama, snareovi su jako učinkoviti, teren je vrlo otvoren i slobodan, oko 65% akcije u borbi je kretanje.
Guild Wars. Naizgled pasivna borba je u biti vrlo reaktivna, sa čestim mijenjanjem stanceova, enchantova, korištenjem interruptova i sličnog. U borbi je tek 35% akcije u kretanju, ali je mnogo akcije zapravo reakcija na situaciju, bježanje iz ugrožene pozicije, lažno spikeanje, mijenjanje mete itd.
Usporedimo s ovim što smo za sada vidjeli. Četiri lika stoje i pucaju. Aktiviraju shield. Aktiviraju heal. Pucaju. Bace granatu. Pucaju. Nije im čak ni potrebno tražiti zaklon, pošto ga nose sa sobom. Djeluje mi... mlako.
Plastičnost? Ne bih rekao
Da citiram:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
= Citat =:
Izvorno postao Alchy
Jesam ja kriv sto ocekujem da barem neki MMO bude drugaciji od SVIH ostalih?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Osim što, ovaj, je plastično. Kretanje nema apsolutno nikakve svrhe u tome što sam vidio, lik se čisto miče reda radi i da bi (izgleda) došao u domet. I dalje je samo stojiš na mjestu i pucaš. Ali dobro, TOR je klasični "udri po hotkeyu" MMO i takav je jednostavno. Meni ne leži. A tek kad interlocking melee animacije krenu u PvP-u.= Citat =:
Meni stvarno nije jasno što vi očekujete.
Al ok, svaki bedak ima svoje veselje.
Pa jednostavno je. Očekujemo nesto novo i zabavnije od ostalih MMO koji dolaze svake godine.
To što nisu napravili bolju borbu ili je barem malo promijenili da bude bar malcice razlicita od ostalih
MMOa i manje plasticna je razlog zasto ce masovno gubiti igrace. Jedino sto bi ih moglo spasiti je
dobra prica i instance i onaj combat u svemiru koji bi mogao biti dobar (Kolko sam shvatio na njihovim
stranicama trebalo bi ga biti).
Nešto što nije WoW pod SW skinom. :eyebrows:
Da baš to makar nisam htio stavljati ime tog serijala u cijelu ovu priču :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Čekam svoj "WoW" već godinama :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Umm, zašto se vi ove zadnje dvije strane ponašate kao da niste vidjeli Guild Wars 2 ? Pričate o tome kako je nemoguće napraviti dinamičnu borbu u prostoru koji ovisi o skillu igrača, kao u Jedi Knightu, a GW 2 očito nudi upravo to. Tako da nema nikakve isprike za ovaj dosadni i zastarjeli sustav koji nudi TOR.= Citat =:
GW2, Tera Online, Blade & Soul, DCU Online.
Nije GW2 jedini, što još bolje pokazuje da je izvedivo. TOR je ovakav namjerno jer se cilja na tu uobičajenu MMO publiku koja ne želi drastično nove stvari.
Nisam htio spominjati GW2 jer sam već previše puta isticao njegovu superiornost :)
Malo je blesavo govorit o tome kako borba nije/je dinamična kada smo do sada vidjeli samo ljude koji klikaju ko blesavi, ljude kojima je vjerojatno ovo prvi mmo (lik koji je igrao troopera je tražio opciju invite to group dobru minutu) te većinom stoje na mjestu, pucaju i dive se okolišu. Što se tiče GW2 neću ulazit dublju rasparavu jer i za tu igru trenutno možemo reći kako je skroz dosadna i monotona nakon što smo vidjeli kako su prikazali thiefa gdje je lik stajao na mjestu i gledao kako mu hp pada (a znam da tako neće biti na kraju) + ukoliko stvarno želiš twitch combat odi igrat dcuo ^^. Što se tiče swtora očekujem igretinu jer ipak je tu wow koji ima utjecaj na pve dio i fluidnost (što je odlično odrađeno u wowu) a warhammer ekipa radi na pvp-u (zadnjih godinu/dvije war je doslovno bio test ground za swtor + ekipa koja je probala pvp protiv dev tima na paxu je rekla da je pvp onakav kakav je war trebao biti od početka).
EDIT: Grafika je žešća banana
@Duke
Znam ja za Guild Wars 2 i stvarno se nadam da će igra odlično ispasti i rado ću je igrati ako bude dobra kako je najavljuju. S druge strane, preveliki sam ljubitelj SW-a da propustim igrati ToR (kad sam odigrao i Force Unleashed pobogu :D )
Pa Force Unleashed bar izgleda zabavnije, ima puno superiornije animacije, a o grafici i level designu da ne govorim.
I ima D. Vadera. I igru kupiš jednom i imaš je za stalno.
No ovo s MMOima je bezobrazluk. Pogotovo s ovim.
Jesam SW fan, no radije gledam one Clone Wars crtiće, nego da igram ovo.
GW, GW2 i ništa više.
Ti i ja nismo igrali istu igru, jel?
I jednostavno mi ne možeš uspoređivati akcijsku avanturu i MMORPG. To su kruške i jabuke.
jebala vas grafika nema svako para da kupuje komp od 10k kuna i nadograđuje ga svakih mjesec dana ovo cudo cilja na sto i wow cilja široku masu koja veciom ima kante, slabija grafika = puno više potencijalnih igraca, igrajte vi lijepo svoj gild wars ja ga osobno necu igrat alii isto tako necu pljuvat po igri koju necu nikad isprobat tako i vi ode serete po necemu sto nece izac jos min 6 mjeseci i k tome 70% was nece vidit igre, a i ako fejla ljudi ce ponove pocet kupovat wow i tako ce do gubitka preplatnika wow opet dic bazu ljudi kojima pelješi pare, a ove pacijente sto ne znaju ni koje žanrove igrara igraju necu ni da komentiram to je bokte kao da ja uspoređujem quake 3 s diablom 2
Grozan post =(
Lol da.
danas u diablu našao lightsabre, coincidence?
ne mozes uspoređivat uspoređivati akcijsku avanturu i MMORPG kao sto je neko tu vec i spomenio ali ocito vama ljudi treba sve nacrtat pa tako ovo s diablom i quakeom 3 niste skuzili a to je ocito povezano s inteligencijom
Fanboy is mad :(