Ne mora u bazu, smao iz dispenzera ne može kupit, znači može ammo i scrapove ako sam dobro shvatio.
Printable View
Ne mora u bazu, smao iz dispenzera ne može kupit, znači može ammo i scrapove ako sam dobro shvatio.
Hoćemo malo večeras ak' ne idete spavat?
Idem spavat.
Sučjoself ^^
Ja bih se pridružio, samo kaj vas nemam na steamu...
Dakle, stisneš moj sig koji te odvede na moj steam...nađeš gdje se dodaje i voila :)
Ja uvijek kad se joinam igraš na nekim žnj serverima sa botovima :(
:O Samo sam jednom s botovima igrala i to jer su svi ošli, a ja htjela završiti partiju. A ni ne znam naći servere jer svi official i moji favorites budu pretrpani :(
Reddit UGC, Rocket Blast, gfm-clan (talijani), fun-et-vitriol (francuzi), evergreenterace.
Uvjek ima na nekom od njih mjesta, mozda usput nabaci i neki valve server u fejvse i to bi bilo to.
Usput izbjegavaj nightteam i saigns servere. Obvious stuff.
Imam samo TF2 na steamu pa nemrem dodavat nikoga (moram kao imati barem jednu pravu igru), ak se nekome da nek me doda, croplay se zovem...
MMMMPHPHPH.
Najbolji meet the... :pray: :pray:
Ne valja trailer. Pyro je loša klasa nitko ga se ne boji.
Izgoriti je najgora smrt, gore nego da te raznesu na sto komadića
Sad samo tu pjesmu slusam sada.
Najbolja dosad. :D
I beg to differ ;)= Citat =:
Izvorno postao Xero
:DD Meni je ovo genijalno, pogotovo komentari od drugih likova.
Isuse svađe oko navodnih My Little Pony referenci, kako ovo ljudi uzimaju ozbiljno :pray:
Daj kakva moj mali poni referenca, kao da je to jedino na svijetu takvog stila. Japan ih šije davno s tim comical stilovima.
Video je odličan i pyro je sve samo ne loša klasa.
A Valve, pa dođe mi da im pošaljem cvijeće avionom koliko ih volim.
Pyrovision goggles. :)
Konačno sam doživio i "Meet the Pyro"...Nakon toliko spaljenih ljudi u Lakeside-u :D
Doomsday je zabavan, samo ljudi ne surađuju pa je svaka runda fail.
BTW jeste skužili da je heavy nerfan, pyro malo pojačan, a quick fix malo korisniji?
Upravo sam mislio da procitam. Dosta toga su promijenili.
Pyro video je oke, al sam ocekivao nesto bolje, nesto puno bolje.
Ma dobiješ dijabetes od ovih gogglesa :D zabavne su mi sat vremena pa mi bude muka od boja, nisu normalni haha
Sviđa mi se ovo balansiranje s oružjem, nisu sjebali ništa. Jedino što sad više ne želim Tomislava.
Naočale su zakon, možeš opazit snajpera kako kempa na drugom kraju mape, nema više skrivanja u sjeni.
If the pyro really thinks he's in some sort of candy land and isn't hurting anyone, why does he call for a medic when he's hurt, and why does he comment on things like a sentry?
= Citat =:
When Pyro takes a shitton of damage he believes he is becoming too happy and needs to be taken down a notch, therefore he calls the Medic and his happiness extracting gun to come help him out so he can stay sane enough to help everyone else be happy. Pyro can't get too happy or he won't be able to help everyone else be happy. Enemy turrets shoot sadness and he warns everyone about going near them.