-
Re: STARCRAFT 2 i popratni linkovi
Ček, malo, ti si kupio key ili???
Cijena je 100 kn sada ''kako povoljno''.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Ček, malo, ti si kupio key ili???
Cijena je 100 kn sada ''kako povoljno''.
Pa jeste mutavi pa ne znate citat...pise "DAJEM"...da javio sam mu se i lik mi poslao key...DAKLE NE PRODAJE!
-
a jesi lucker prokleti :)
-
dohdohdohdohdohdohdoh got in got in got in got in got in got in got in dohdohdohdohdohdoh
wooohoo wooohoo wooohoo wooohoo wooohoo
-
Bravo! Dodaj me da odigramo koju sto prije
TheOn.theon
-
-
-
Ja bi molio ako ko ima slućajno beta key za SC2 da mi ga pošalje, jer ja sam već lud od gleanja videa, čitanja postova, lud,lud. Ako treba dajem krv (0+), samo MOLM DAJTE MI KEYYYYYYY!!!!!
-
Tako ćeš ga 100% dobiti :)
Vidi mail.
-
= Citat =:
Izvorno postao rokonja
Ja bi molio ako ko ima slućajno beta key za SC2 da mi ga pošalje, jer ja sam već lud od gleanja videa, čitanja postova, lud,lud. Ako treba dajem krv (0+), samo MOLM DAJTE MI KEYYYYYYY!!!!!
Ma tko jos igra SC2. Pogledaj ovaj 8-bit starcraft. To je prava stvar. Jel ima netko beta key za taj starcraft. :D
-
Ja dajem ljevo jaje za key, jel ima zainteresiranih???
-
U kakvom je stanju to jaje. Jel prosao rok trajanja? :D
-
Ak' imaš pravih dobrih bombona za techno/rave onda se javi :)
-
= Citat =:
Izvorno postao [url=http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24915043027&sid=5000
B.net[/url]]SWe’d like to let all of our StarCraft II: Wings of Liberty beta test participants know that the first phase of the beta test will be coming to an end in all regions on Monday, May 31. The beta test will be unavailable for several weeks while we make some hardware and software configuration changes in preparation for the final phase of the beta test and the release of the game. We plan to bring the beta test back online for a couple of weeks prior to the game’s launch to complete our testing. We’ll have more details to share about when this final beta-testing phase will begin at a later date.
We’d like to thank all of our beta-test participants for your enthusiasm, dedication, and valuable feedback during the beta test, and we look forward to hearing more of your thoughts on the StarCraft II beta test as the game’s July 27 launch approaches.
Lijep zajeb, preorderaš, dobiješ key i onda oni ukinu betu. :)
-
A dobiš .... ljudi su ludi da dajeju-poklanjaju!!!! Ja još uvijek tražim taj šugavi beta key, pa ko ima neka...!!! Krv ovako i onako dajem!!
-
Obozavam kad vidim ovak nestrpljivu ekipu.O nastavku SC-a se nista nije culo 10 godina. Sad kad je igra pred izlaskom cupate si kosu i rezete vene jer zeliti igrati igru prije nego je izasla.
Igraj kad izade, ako si cekao 10 godina strpi se jos 2 mjeseca. Sta... igraces samo sp kad izade? Daj dodi na B-net da nabacimo 2v2. Ne mozes se loginati? Aha...sad mi je sve jasno... :wink: .
-
isusa ti jebem
:pray: :pray: :pray:
-
Tek sad vidio, kako rula :pray:
-
Koliko dugo nisam igrao SC1...o di su bili dani, ta stara vremena kad se tresla stara Lostempluša... :D
btw. nabili smo mađare 5-1 u SC2.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ak' imaš pravih dobrih bombona za techno/rave onda se javi :)
:(
-
[quote=Sgt. Bull]
= Citat =:
Izvorno postao "[url=http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24915043027&sid=5000
B.net[/url]":2isc0kib]SWe’d like to let all of our StarCraft II: Wings of Liberty beta test participants know that the first phase of the beta test will be coming to an end in all regions on Monday, May 31. The beta test will be unavailable for several weeks while we make some hardware and software configuration changes in preparation for the final phase of the beta test and the release of the game. We plan to bring the beta test back online for a couple of weeks prior to the game’s launch to complete our testing. We’ll have more details to share about when this final beta-testing phase will begin at a later date.
We’d like to thank all of our beta-test participants for your enthusiasm, dedication, and valuable feedback during the beta test, and we look forward to hearing more of your thoughts on the StarCraft II beta test as the game’s July 27 launch approaches.
Lijep zajeb, preorderaš, dobiješ key i onda oni ukinu betu. :)[/quote:2isc0kib]
a jebo te, sad sam tek dobio key.
-
Otvoriti će je opet za par tjedana, to je samo down sada za tweakanje i dodavanje ovog fičra da znaš što ti friend list radi.
-
[quote=TeraBajt]
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
= Citat =:
Izvorno postao "[url=http://forums.battle.net/thread.html?topicId=24915043027&sid=5000
B.net[/url]":3taq4eqz]SWe’d like to let all of our StarCraft II: Wings of Liberty beta test participants know that the first phase of the beta test will be coming to an end in all regions on Monday, May 31. The beta test will be unavailable for several weeks while we make some hardware and software configuration changes in preparation for the final phase of the beta test and the release of the game. We plan to bring the beta test back online for a couple of weeks prior to the game’s launch to complete our testing. We’ll have more details to share about when this final beta-testing phase will begin at a later date.
Lijep zajeb, preorderaš, dobiješ key i onda oni ukinu betu. :)
a jebo te, sad sam tek dobio key.[/quote:3taq4eqz]
Rekao si nam to već jedno 500 puta. Već si mogao barem 2 gejma do tada odigrati.
-
wat, 2 puta, i ne stignem odigrat skoro ista, krizma i ta sranja.
-
Skinem sa privatnih torrenta igru jer mi se neda cekat preko downloadera...pa cekam par jebenih sati da mi se petcha...i ona mi na kraju veli da imam US verziju a ne EU verziju...jer moj key nije validan za US verziju :(
Daj idem se ubit....kolko to mogu zakomplicirati pa to je strasno...
I jebem ti usrani blizzard...kad s tolko para nemre potegnut servera da se skida kak spada...ovak ide 30kb/s....a ono nije da nemaju para.... :(
-
Neznam ,ja sam ju uredno skinuo i instalirao sve patcheve,evo danas ovaj zadnji je trajao manje od tri minute.
-
Da, kaj se tiče toga normalno radi. A đabe ti sve pare svijeta, ak ekipa nahrupi nema ti tu pomoći ^^
Btw. sad sam skužio da imamo dvije teme o SC2, ovu i Arbiterovu. Kako lejm.
-
Skuzio sam zakaj mi je jako sporo skidalo...zato jer je automatski ukljuceno peer-to-peer...dakle torrent sistem...a posto je na nasem t-comu upload katastrofalno nizak ni download nije nesto...
Sad kad sam iskljucio ide vise od 350kb/s... jeeeeeeeeej