Evo stižem samo dok mi se igra učita. Nego mogli bi ići radit questove u khitai tamo nikad nisam bio.
Printable View
Evo stižem samo dok mi se igra učita. Nego mogli bi ići radit questove u khitai tamo nikad nisam bio.
Uf, ne znam jel mi to dostupno pošto nisam skinuo skroz cijelu igru nego samo content do 60. levela.
Khitai ima samo 1 otvorenu zonu za lvlanje. To je Getaway to Khitai i moze se lvlati cim se izadje iz Tortaga.
Anyhow, odkljuco sam si glavnog lvl 80 chara, Bear Shamana, i odkljucat cu Assassina na lvlu 15 pa cu nastavit na Cromu. Necu opce kretat na Furyu, posto mi je sve na cromu i guild i sve. :/
hehehe jebiga vise volim pvp-at zanimljivije mi :D
al si razmisljam otkljucat lika na cromu :)
barb ti je jednostavno za rec imac par skillova za stanat i srusit lika u tom vremenu moras ubit protivnika ako ga ne ubijes ti si taj koji ce bit ubijen ako mu ne pobjegnes =) jako dobra klasa cisti dps, barem meni ma i najbolja imam lika lvl80 i prezakon je :)= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
@Carp
= Citat =:
Izvorno postao Xero
ako netko oce tos-a lvl 21 poklanjam acc, ja zaboravio da ga imam otkljucanog na 50-om lvlu na drugom acc-u :D
probao,izbrisao nakon lv2..
Ma znam,ali si baš razmišljam koliko će sad sve biti puno barbova po cijelom serveru.Razmišljao sam radije uzmem guardiana, pošto ipak volim malo veći survivability, a i vezano za instance. Koliko je teško naći mjesto u raidovima,ili šta je već u igri?= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
gle pa i nije bas tesko sve je u biti stvar dogovora s drugim igracima a posto je igra sada f2p bit ce jos lakse za nac...
ajd dodji u igru imam ti jedan prijedlog mozda ti se svidi :D
Free limit klase su barbar, demologist, guardian i priest od nešto. U trial accountu sam ima necromancera tako da mogu igrat sa njim :) Pitanje je samo ocu li moc dalje sa njim nakon Tortuge.
da mozes ja sam igrao sa tosom i poslje tortuge ;)
daj nick pa da se nadjemo u igri ;)
Barbar lvl 20 na fury-ju Jago.
Na asgardu necromancer Abbu.
moj nick od alta ti je Nakitu i main Alkaram pa me dodaj ja odo na more pa se cujemo kasnije :)
Započeo sam sa guardianom,nick je Gaurnor. Radije bih da mogu preživjeti like a boss :D
Jebomti originalnih imena. :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
Addoni za AoC: http://aoc.curse.com/downloads/aoc-addons/default.aspx
Online UI Builder: http://www.aocuibuilder.com/
UI Installer: http://aoc.curse.com/downloads/aoc-addo ... aller.aspx
Nek se nađe, možda nekome zatreba =)
Isprobao sam Stonerune UI, dosta dobro izgleda.
[SPOILER="features":2x66ulje]50+ hotkeys, all keybindable, small space used
80 more hotkeys with 2×40 extra floating bars (not keybindable)
easy installation and layout picking with AoC UI Installer
2 layouts available (3×17 & 2×25)
minimap can be top-right (classical) or integrated to bottombar
integrated pet command in pet window for all classes
versatile inventory displaying as Default UI (scrolling pages) or up to 96 slots bag on a page
redesigned horizontal combo sequence indicator (nicely and easily integrated to bottom UI)
redesigned castbars (nicely and easily integrated to bottom UI)
redesigned target power/type for fast and easy reading
redesigned target’s target bar
redesigned minimap, top bar, light gem
redesigned group/raid window (3 layouts : minimal/normal/detailed)
redesigned pet window
redesigned rezz window (4x smaller than default)
redesigned loot window (smaller than default)
redesigned mouse pointers (brighter), use AoCQS.net with MousePointer Plugin to change Mouse Pointers.
stonerune ingame menu for fast tweaking (castbar management, logcombat, character tweaking, fps optimization)[/SPOILER]
Stonerune UI: [url="http://aoc.curse.com/downloads/aoc-addons/details/stonerune-ui.aspx"]http://aoc.curse.com/downloads/aoc-addo ... ne-ui.aspx[/url]
Radi, ty.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Igram na PVP serveru sa fakin pristom xD
Sto se tice skillbarova, samo Corruption mi valja. Nakon 2 god koristenja, ni 1 drugi mi ne odgovara. ^^
Corruption FTW! Jedino mi latency bar fali. Nego danas sam Yakhmara ubio što znači da ovaj tjedan nemam više ništa za radit :( Mogao bi probat nać party za onyx, ali skoro svi rade raidove i khitai.
A PvP u medjuvremenu? :D
Nije baš zabavno kad stalno dobijem mentalno zaostale suigrače, a protivnički tim ima pvp level 10 opremu.
Join a good guild. :D Ne znam sad trenutno kakvo je stanje s PvPom, ali CoE je prije ownalo boga isusa.
Stvarno ta oprema pravi veliku razliku. Prije par dana dok sam igrao neki minigame CTF cjeli moj tim je napadao nekog tos-a. Ja sa se priključim i tako nas četvorica njemu health snizimo na 40% lik baci bubble i heal se nazad na full health i onda još njegovi frendovi dođu i razbiju nam pičku.
ToS overpowered. :D Ako ga featas dobro, ima 2 bubble stim da dok je 1 aktivan, sav dmg se pretvara u heal. Igro sam prije s tosom upravo zbog surviveabilitya ^^
A onaj moj throat slash ništa ne radi.
koji ti je nick?= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
jbte kad god dodjem nikad nikog online xD
Primuspilus : D
Ok,koji k se događa. Kad sam skinuo,sve je radilo ok, al sad mi svaki put kad pokrenem kaže da možda ima corrupted dijelova pa jel hoću provjeriti. Ako kažem da,onda on kao provjerava pa skida još gigabajt.
Pa nemoj provjeravat. To se i meni stalno dešava i samo kliknem "no" i sve ljepo radi.
Ista stvar i kod mene. Samo skipam i sve štima.
Necro mi je puno zabavniji za igrat od barbara. Level 17 i vec mogu oko sebe imat 8 nemrtvih ljubimaca :)