Nabiti će toliko akcije u zadnju epizodu da neće biti normalno. Samo me zanima kako će kraj riješiti.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
Nabiti će toliko akcije u zadnju epizodu da neće biti normalno. Samo me zanima kako će kraj riješiti.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kad dolazi zadnja epizoda? Ili je već tu? :)
@Arby
A ne, 67 minuta ludnice. :)
@Miro
Nije još, bude u studenom.
oke, pogledao naruta, sad sam pri kraju mange.. treba mi preporuka animea koji ima vec masu epizoda i da ima zakon storyline! poceo sam gledat bleacha, sad sam na negdje 4.-5. epizodi.. nije mi to to.
One Piece
Obavezno.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Pa nema FMA puno epizoda kad se usporedi s ovima :D
Well, yeah. Ali isto tako nema ni toliko fillera kao jedan naruto i općenito je jedan od boljih shounen animea.
Čovjek želi kvalitetu Naruta, onda mu daj.
:D
Dobro, sad ću naći jednog na razini Naruta. Baš ste izbirljivi! :(
Samo da se sjetim imena...
edit:
Najbolji!
http://web-japan.org/trends/09_cultu...popa091008.jpg
= Citat =:
First Issue of Weekly Shōnen Magazine
Pro linkanje.
Ne radi zbog retajnih slova. Kud si već uletio.
Još se roflam kako pokušavaš fixat 5 puta :rotfl:
Linkanje wikipedije saka :(
FMAB nije trakavica tipa Naruto, Bleach i One Piece. Alternativa navedenima bi više bili D.Gray-man i Fairy Tail.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kenichi je postao trakavica, nažalost. Eto može njega čitati.
Fairy Tail.
naruto je odvratan po nekim stvarima.. masa flešbeka i odugovlačenje radnje.. recimo cijeli 11. sezonu sam preskočio osim prve i zadnje epizode..
ali mi ima jeben storyline, to mi je najvažnije..
hvala na preporukama...
Pogledao Eve no Jikan. Lagan i simpatičan anime sa problematikom odnosa čovjek-robot. Inače ne gledam slice-of-life, ali ovo mi se jako svidjelo.
počeo gledat full metal alchemista.. sad sam gotov s prvom sezonom.. pročitao sam plot summary (ili bar dio) od svih animea što ste mi preporučili i taj mi se nekako najzanimljiviji činio.. pun pogodak ^^
Ima šta dobrog ove sezone? Nisam baš pratio.
Shinsekai Yori, mada ženska publika uglavnom jizza na K.
Zetsuen no Tempest je navodno isto dobar. Onaj KyoAni anime je očekivano moe. BTOOOM isto hvale, ali nisam još gledao.
Tonari no Kaibutsu-kun je fora ako ti se gledaju shoujo romanse. Well, barem za sad. Još stignu sve pogoršati sa tipičnim klišejima vezanima za takav tip animea.
Ništa drugo za sad nisam provjerio, no možda i bolje... ionako moram dovršiti novog Lupina, Mawaru Penguindrum i još par stvari.
ja gledam great teacher onizuka, na 5. epizodi, do kraja mjeseca pogledam
anime rula
Evo ja sad pogledah Kiki's Delivery Service na HRT3.
Fora je anime, ali izgleda ko da su imali vremena za ekranizirat samo pola nepostojeće mange pa su ostalo srezali.
Za tjedan dana je Mononoke, nadam se subbed ko i ovo.
pogledah fullmetal alchemista i krenem gledat brotherhood kad ono ista radnja. ff.
@raz: daj neki prijedlog za jos nest :$
Probaj Blade of the Immortal. Manga mi je bila okej. Čujem da ni anime nije loš.
Samo je početak isti jer je FMA napravljen prije nego li je manga bila završena pa su sfrfljali sami nešto. FMAB je prava adaptacija mange. Nastavi gledati ako nisi.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar