Spoznah da je danas prvi put u zadnjih, ne znam, 10 godina, da sam se probudio a staza i prilaz garazi bili ocisceni od snijega :S
Printable View
Spoznah da je danas prvi put u zadnjih, ne znam, 10 godina, da sam se probudio a staza i prilaz garazi bili ocisceni od snijega :S
Jebačka magla kakve nisam vidio dosad u Mostaru, ne vidim zgradu na drugom kraju dvorišta, premoćno
Poceo sam toliko zacinjavati hranu da si cak i sol solim
Malo gledao prosjek, u najgorem slučaju 4.0, neloše :D
Zaključeno 2 iz biologije :( i 4 iz talijanskog, uglavnom 7 petica imam ove godine, jednu dvojku, dvije ili tri četvorke i ostatak 3.
Spoznao sam da ću gledat (i slušat) Raining Blood uživo :pray: :pray: U oriđiđi izvedbi :pray: :pray:
Ide se na Slayer ha? :D Ice i moj buraz sa zenskom, iso bi i ja da neidem na Sensation :D
Prek usnice osjećam kak mi kuca srce. :D
FALA.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
KURCU.
GOTOVO.
/smrt
:>
Spoznao sam da mi ne izlazi iz glave Baldur's Gate tema. I guess I'm hooked.
Da cu vjerovatno pocet ucit dizajnirat logoe. Upravo sam proveo 3 sata citanja o tome i uzasno se napalio na to.D:
Koji... The fuck? :)
Staro.
To nikad nisam razumio zašto je uz tu pjesmu anime.
Štajaznam, ne pratim baš rvacke AMV-je. :roll:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Da se treba malo umirit dok smo pijani,naletit cmeo na nekoga gadnoga..
Jesi dobio po njuski? :rotfl:
KOGA CEGA JANJETINE KOMU CEMU MENI= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
S KIM S CIM S KAPULICOM MLADOM
svetlana
moja
:(
Ontopic: spoznao da se dopisujem sa dvije cure gamerice, od kojih jedna igra isključivo jrpg-ove na konzolama, a druga P'N'C avanture i RPGove.
Bokte idem danas centrom i neki lik prodaje knjige pored parka, i uočim Transcedentalnu Magiju od Eliphas Levija. Dosta me i koštala, ali to je stvarno teško naći pa sam hepi, ne moram e-book čitati. :thumbs2:
Ti i tvoje čare-bare.
E, da ti postavim pitanje: Imaš što protiv povijesti? :wink:
Meh, pošto ćeš opet biti onlajn 2 sekunde, pretpostavit ću da si odgovorio "Wut?", i reći: Zato što nema razlike između nekog tko želi istraživati umjetnost srednjog vijeka, i mene koji želim istraživati okultne tradicije kroz prošlost. Taman to idem čitat da postanem lvl 20 Magus i stvorim si vojsku Golema. Čitam jer me zanima. Da vjerujem u sve što čitam, to bi značilo da sam kršćansko-budističko-druidsko-hinduistički sotonist ili nešto.
U svakom slučaju, čare-bare su zakon.
Zato ti nosiš cvike a mi nemoramo.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Sign. Pročitao bih i Necronomicon koji je C negdje linkao, ali pošto su njemu samo od listanja počeli pucat zubi, nekako ne želim.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
E sad, taj Necronomicon mi nije previše jasan, to je Lovecraftova fikcionalna knjiga, ne? Kužim da sad imaju likovi koji su to stvarno napisali, ali nema mi poante čitati jer ipak... nema veze s ikakvom stvarnom tradicijom, ne? :)
Vjerojatno sam mnogo u krivu, ali eto, objasnite mi.
Pravo da ti kažem, nemam pojma. Idem iz ovih stopa na wikipediju :>
Necronomicon je Knjiga Mrtvih...s razlogom. :D
Knjiga kao knjiga nije nešto, ali ako kreneš riješavati zagonetke s crtežima, zubi ti počnu pucati. :D Meni su tri zuba puknula i jedan su mi izvadili, sve to u samo tjedan dana koliko sam prokuživao znakove i brljavio po paintu da bi našao riješenje. :rotfl: A imam konjski dobre zube. :nonono: Čak i da nemam, nikada nisam imao problema s njima, i onda u tih tjedan dana takva sranja, da mi je teško vjerovati da je to samo knjiga.
Knjigu sam inače bio našao online skeniranu, ovako nešto je izgledala:
http://www.liako.gr/anexigito/images/st ... icon_2.jpg
...i imala je te znakove. Pošto ju nisam kužio čitati, potražio sam engleske prevedene varijante, nikada u cijelosti, sve crteže možeš naći lakše nego sav text.
Evo ti download takve jedne, ima cca 650 stranica:
http://www.illuminati-news.com/pdf/76/D ... omicon.pdf
Kada bi neke znakove pospajao u jedan, došlo bi ovako nešto (i između svakog znaka u šupljim prostorima bi vladao jedan element (voda, zrak, vatra, etc.)):
http://www.stonehill.org/casenotnamed/n ... mplate.jpg
Ali ima tu puno drugih zagonetki.
Ortopanogram or it didn't happen.
Kakvi sad zubi što?
Ništa ne razumijem.
Gle, jednostavno ti je.
Uzmi knjigu, malo prolistaj, pročitaj i pokušaj riješiti neke zagonetke. Ako ti nešto pođe po zlu, javi nam.
Tada ćeš sve shvatiti. :D