Ugh, ovo me podsjetilo da bih stvarno trebao završiti barem Fate rutu od F/SN, bio sam pri kraju :/
Printable View
Ugh, ovo me podsjetilo da bih stvarno trebao završiti barem Fate rutu od F/SN, bio sam pri kraju :/
Ja počeo Katawa Shoujo x)
Ja završio Emi i Shizune, ne da mi se više
HANAKO NIGA
Jel' ima u tome išta više od dating sima? Zvuči dosadno.
o da.
Meh, radije ću igrat F/SN, imam i seks i dating i main plot o magičarima.
Preporučio bih ti da pređeš Sakurin plot. Prešao sam druga dva, a njen plot samo pročitao. I malo mi je žao zbog toga jer je najbrutalniji koliko me sjećanje služi.
Naletio sam jučer na neki film Tekkonkinkreet, bio je na HRT2 čini mi se. Jel gledao itko? Čini se okej.
Nisam gledao, ali ima dosta visoku ocjenu na IMDB-u. I radnja zvuči fora.
= Citat =:
In Treasure Town, life can be both peaceful and violent. This is never truer than for our heroes, Black and White - two street kids who claim to traverse the urban city as if it were their own. But in this town, an undercurrent of evil exists and has its sights set on the pair of brothers, forcing them to engage in battle with an array of old-world Yakuza as well as dangerous assassins vying to rule the decaying metropolis, Treasure Town.
Kad nikad ne gledam TV naravno da i takve stvari propustim. OTL
Inače čuo sam i ja da je film dosta dobar. Ima ga i u Algoritma za nekih 60kn, ja sam pred koji dan kupio Mononoke za 40.
Da mi je samo znati tko im je SteamboySpreveo u Izumitelj...
Završio sa Emi u Katawa Shoujo bez guideova. Stvarno je simpatična i emotivna priča. Baš me zanima kakve će ostale cure biti.
I pri kraju sam sa Fate Zero. Stvarno je bolji od F/SN.
hanako pls= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Lily pa Hanako :P
Monster Girl Quest
http://fireden.net/wp-content/upload...General150.png
S-samo isprobavam... Iz znatiželje...
U što sam se to uvalio ._.
Odgledao Bastard!!. Toliko je treš da čak i valja x)
To je jedna od onih suludih tresina, its so bad its good. Obavezno mangu procitaj iako nece nikad biti zavrsena. Imena magija i mjesta su hilarious. Mjesto se zove King Crimson Glory il onaj lik Bonjovina, daj jebote. :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Jedan od gradova je Iron Mayden i slično xD Hrpu bendova su iskoristili :D Mangu općenito ne čitam, ali hvala na preporuci!
gledam Another, solidan horror, ali nedovoljno atmosferican i pre kratak, vec sam pri kraju a cini mi se kao da sam tek poceo, neznam
Huh? Pa atmosfera je vjerojatno i jedna od najboljih stvari u tom animeu. :)
I broj brutalnih smrti.
Čitam Planetes, genijalna manga. Anime je dosta razvukao neke stvari, likovi su na momente bili previše iritantni, itd.
Manga za sad nema takvih problema - pace je mnogo bolji, "filler" likova i događaja koji su u animeu uopće nema, a Tanabe je mnogo manje iritantna i više odlučna osoba.
Nije baš nešto dobar i ništa se ne riješi. Ali onda opet, anime je navodno komentar na japanski konformizam tako da je to možda to.= Citat =:
Izvorno postao hansi
neznam, nije mi recimo ni blizu higurashia, ali dobro, to je vec ono najvise sto se moze dosegnut pa mozda i pretjerujem malo, ali na 9/12 epizoda sam i idalje mi nije toliko uvuklo u svijet, da ima 2 sezone po 13 ili jednu od 22-24 bilo bi puno bolje, idem sad dovrsit, onda cu vidit sta cu sljedece= Citat =:
Izvorno postao Raz
@arby, iskoreno nisam sam primjetio, sad kad si rekao stvarno mi se cini da bi moglo bit, uglavnom idem pogledat do kraja pa javim
Double post nyaa~
arbi, kako mislis nista se ne rjesi? iskreno sam mislio da su
Sali sam iznenaden zavrsetkom
nije los anime, ali ima tu puno ne iskoristenog potencijala.
kao sto sam prije rekao, da je trajao duplo duze, da su odradili likove dovoljno dobro da se ekšuli mogu povezat s njima, kao u higurashiju, jednostavno nije sve toliko dobro odradeno.
prica je na mjestu, atmosfera je ok, iako nije meni dovoljno dobra, opet, zbog kratkoce, nisam se jednostavno imao dovoljno vremena povezat.
7/10, sad idem pogledat nesto drugo do ujutro
edit: zapravo,
idem pogledat Another OVA
Ovo bi ti se moglo svidjeti ako voliš horor animeje.
Makar ni to nije ni do koljena Higurashiju. :)
da da, na to sam bas naisao jucer dok sam gledao, a i poznato mi je ime nekako
idem bas sad to pogledat, zanimljiv mi se cini plot, 22 epizode, super
also raz, jel izaslo sta kvalitetno u ove zadnje 2 godine?
usagi drop, bakuman, toradora zasad mislim pogledat
eda, aio bungaku takodje
Šta je s onom novom sezonom Higurashija, stiglo to?
Stiglo, samo mi se čini da je čisti fanservice. No neću ništa tvrditi, nisam još gledao.
@Hansi - The Tatami Galaxy, Hourou Musuko, Steins;Gate, Sakamichi no Apollon, AnoHana, Tiger & Bunny, House of Five Leaves ... ima toga. Samo zavisi kakve stvari voliš gledati.
Ovi boldani su mi vjerojatno najdraži od navedenih. :)
Shiki je naporan i isto dobiješ osjećaj da si potratio vrijeme na kraju kao i sa Another. Em nije horor uopće (mislim, nema čak ni jeftinih jump scareova koji su dno dna horora, a atmosfera je dobra izvedena tek pred kraj), em potroše pola epizoda na stvaranje lokacije/atmosfere što se moglo napraviti u 5-6 epizoda i em što je tempo loš, a radnja krajnje besmislena kad se sagleda u cijelosti. Doktor i GARbeard su najbolji likovi.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Nije loš anime, ali nije ni horor - eventualno neka 6/10 ocjena... po mojoj nepostojećoj listi. :)
@Sonic_Moronic:
Nije sezona nego par OVA epizoda. Kao što Raz reče, fanservice je ali daje nekakav zaključak za seriju konačno.
Pa... složio bih se sa svime što si rekao. :D
Stvarno šteta što Shiki nije imao neku bolju radnju ili da su je barem pokušali prikriti do samoga kraja.
Od samog početka je bilo previše očito tko su vampiri i gdje žive, tako da element misterije koji bi učinio anime zanimljivijim nikada niti nije bio prisutan.