Zašto bi mu se itko smijao?= Citat =:
Izvorno postao Cid
Printable View
Zašto bi mu se itko smijao?= Citat =:
Izvorno postao Cid
A ima onaj trolololol webpage :(
HONEY. I R HOEM.
Ode nam Ai Weiwei, obrisali ga s cijelog kineskog interneta :(
Da Rejnđer aka točka opasno pretendira na Wedranovo mjesto lokalnog trola.
Spoznao da mi je nedostajao jedan par da dobijem 15000kn na kladionici. Topim se iznutra i želim umrijeti. :(
Mog starog je jednom sjebao jedan par za 250 tisuća.
Moj stari vozi formule.
A moj stari je mlad u duši!
Igram zadnjih sat vremena Conway's game of life. Odlicno se zabavljam. :(
Juče sam se otišao malo odmoriti u 16....sad sam se digao...ffs
@Sick :rotfl:
Ja chillam, jos ovo malo praznika sto mi je ostalo, idem pridvečer na piće s frendom, i relativno sam ok
0:27
EVERYBODY IS RUSSIAN :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
brb
Saznao sam da mi je stol bijel....i našo sam majicu koju sam izgubio prije 2 tjedna.
Da je ostalo puno stare garde na forumu. :ekipa:
http://www.jlist.com/product/PAB844
That's Japan for ya.
Zasto si to linkao kad znas da nas boli kurac :( ? Ono sa sigurnoscu mozes zakljuciti da ce ti svaki drugi forum odlicno prihvatiti taj link osim ovog ali neeeeee, moras ti po svom
Evo nesto za tebe, treca s desna
dabogda ih tukli potresi dok svi ne pomru.
Ko da ovdje svi ne pišu pizdarije za koje druge zaboli prozor, tema je u GMK i ne služi apsolutno ničem osim jebenom spemanju. Skini mi se s vrata jebotedrek.
Onaj limit na postanje japanskih pizdarija tjedno sto sam uveo za tebe jos vazi, imas pravo na tri, minus ova to je jos dvije. Btw danas je petak da znas radi orijentacije
POSTO JE JOŠ VIDIO SAM GA
ima u šta trenutno slušate neko smeće
PR3DAT0Re jel to istina sta ovaj prica?
SRAMOTA! Sramota kezm vam, nemozete tako balatantno optuzivat ljude za postanje animeja!
Ode sad pregledat sve njegove postove u zadnjih tjedan dana, ne mogu dozvolit da vlada ovakvo bezakonje. Ako se ispostavi da je linkao preko limita onda uvodim ozbiljne sankcije
nek neko dođe na IRC, fali mi ljudi koji ce slusat moje žalopojke o tome kako se WIN7 Explorer jebe sa starim igrama
Igram Shin Megami Tensei 4 tj tek sam pokrenuo igru a title screen mi stoji vec pola sata, navratim kasnije
TAKO I TREBA!= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Sta si on umislja , ne vlada ovdje anarhija.
Reminds me, Ōkami intro.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Pokusavao pcsx2 na staroj konfi, intro je sa svim stekanjima trajao mozda 2 sata. Najmanje.
Fejlao samCode:Crni Andjeo wrote: Imam jednu želju: umrijeti :'(
Dinko__666 wrote: :OOOOOOO zasto? :S
Crni Andjeo wrote: Nije važno
Chupa wrote: Jesi ti emo ili nesto?
Crni Andjeo wrote: I da jesam jel bi to bio problem neki?
MILJENKO wrote: Pa koda je to tesko..
Crni andjeo wrote: Šta je milane imaš komentar neki? Ajde pokupi se s mog statusa. Dosta sam loše i ovako ne moraš me još ti jebat u zdrav mozak
MILJENKO wrote: a majketi mile os me i ubit...kazem ti da se nije tesko ubit kad ti je to vec zelja...ali vidim da si iskompleksirana cila...necu ti smett.bok
Crni Andjeo wrote: Šta mi mater spominješ sunce ti tvoje moja mater je umrla :@
Chupa wrote: on nista nije rekao u vezi tvoje majke konkretno.
Crni Andjeo wrote: A ovo majketi?? Šta je to?? Dirao mi je u mater :@ a ti imaš problem s emo?
Chupa wrote: Ma ne, emojke se lakse dadnu zbarit, pogotovo kompleksne poput tebe
Crni Andjeo wrote: Pička ti materina šta ti znaš o meni?? Goni se odma :@
Proceed, my good gentleman, with your clever ruse.
reci mu da ces mu rado donirat krv ako se izreze
Došo do 105. stranice. Bit će još sigurno pedesetak ako ne i više do kraja, ali me muči kad vidim koliko toga šta sam već napisao treba izbrisat i ponovo napisat.
Čupa, pažljivo, moraš prodrijeti u njezinu dubokoslojnu ličnost, koja je iskusila istinsku bol i patnju.
Gušteru, o čemu ti?
SPOZNAO SAM DA SU ZASPAMALI PRINCEZIN FB PROFIL PEDOFILIJOMS
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
O MOJ BOŽE KAKO CARSKI
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
ANE :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Cid
TOLIKO JE CARSKI DA ZAHTIJEVA DA OPET STAVIMO SVI PRAY SMAJLIJE
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
:pray: http://www.kitchenroundtable.com/i/smiley/bow.gifS:pray:
ONO GDJE STOJI NJENA SLIKA KRAJ NJE NEŠTO I PO NJOJ JOŠ NEŠTO S
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
SAD SE GADIM SAM SEBI AL BRIGA ME :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
EDIT: KOJI BOG APDEJTAJU SVAKO MALO :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
EDIT2: LJUDI LAJKAJU PEDOFILIJU INTERNETE TI SI :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
..