ScarfaceS10/10 masterpiece
Printable View
ScarfaceS10/10 masterpiece
Tron Legacy
Priča: 6/10
Vizualni dojam: 13/10
Audio iskustvo: 27/10
Najbolja recenzija do sada :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
The Fighter 9/10
Fenomenalan film prema istinitim događajima. Odma nakon filma sam krenija u potragu za Wardovim borbama i naiša na ovo. :pray:
to je o wardu film? nisam znao, onda ću pogledat, filmić s gattijem mi je već dugo favoritean na youtubeu, nadam se da ima i toga u filmu
Također pogledao, fantastično- mislim da se Wahlbergu smiješi druga nominacija za Oscara, a Baleu pak prva.... Moram priznat bezimenom da sam se prevario u vezi Balea, zaista je jedan od kvalitetnijih glumaca.
Wild Hogs- odlicna glumacka ekipa,steta sto nisu sve fore kao zadnjih 20minuta,stvarno je epic,ovako ispala djecija popodnevna komedija. 6/10
Ne dao Bog većeg zla
http://www.kameleon.rs/photos/produc...eceg-zla-1.jpg
Jedan od naših filmova koji čak i valjaju
7/10
Valja dosta naših filmova, kako iz vremena Jugoslavije, pa i danas, samo što su filmovi nakon rata tematski upravo okrenuti prema njemu, te od 10 filmova u dvije godine, 5 su vezani uz rat, a 4 su neke glupe komedije sa naročito već iscijeđenim i previše dosadnim dalmatinskim štihom, te scenarijem kao da ga je pisao mlitavi mulac- peka, reka, lipo, dica, kapule, fritule itd.
Da, slažem se sa Nee Joe Hendrix. To je jadno. Rade sve na isti kalup. Jbg nemaju naši ljudi inspiracije niti kreativnosti.
Ili imaju ali nisu u mogučnosti daj je izraze, kad očito na telki rades talno isti ljudi. Brijem.
RED
9/10
Dobio je rank T.F.A (Total Fucking Awesomeness). Paranoični starkenja :grin:
GRANDMA'S BOY
1000/10
Komedija o beta testerima video igara, ima svega :pray: :pray: pušenje trave, karate majmun, gomila video igara, masturbacija pred frendovom majkom, crnac koji govori sve jezike osim engleskog i podvojena ličnost koji se odijeva ko JC Denton.
Kupljen sam cim sam vidio ogromnu repliku Solid Snakea iz MGS3, inace gg film.
Reprizira se svakih par mjeseci u drustvu
da, Snake je još bio mlad .D
Inače, masovno pušenje trave i scena sa karate majmunom u autu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))9
Looool, moram taj film nabavit!
Prvo se napuse pa onda zvoni telefon...
Kasnije...
:pray:
Pogledat' u tandemu sa Super Troopersima.
Da, ali su pušili apsolutni miks svake postojeće trave. :)
Moram priznat da se danas smijem ko budala na scene iz Wild Hogsa,vise nego kad sam gledao film pa bi mu uz ispriku podigao ocjenu na 7.5/10
skyline,jedno od najvecih smeca koje sam u zivotu gledao 2/10
Get Him to the Greek
http://www.comingsoon.net/gallery/44...he_Greek_9.jpg
Kako lošeeeeee. Nimalo mi se nije svidjelo. Nasmijo sam se na par scena, a da nisam u društvu gledao najvjerojatnije ne bih. :(
2/10
gledao sam
Bucket list
zao mi je sto film prije nisam gledao,odlican film,odlicne uloge,da su htjeli ne bi mogli izabrati bolje glumce
8/10 - preporuka tko nije gledao
Grandma's Boy- kakav epiknes od filma,krepao sam od smijeha. Pocetak malo spor i monotoniji ali kasnije toliko rofl scena ,strasno:) 9/10
Alien Raiders zadnji je film koji sa gledala.. onako, može se pogledati, ali sve je već više manje viđeno..
Dobrodošla na forum lisamerida.
Yeah, like.... Same shit here...= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Contagulations Stong Bag.
Hot Rod
http://images.contactmusic.com/image...ws2/hotrod.jpg
Jako dobra komedija koja nema nijednu ozbiljnu scenu, a ako i bude "emocionalni trenutak", odmah se ispravi nekom sprdačinom :)
Uživao sam.
RTL2, jel? :D... Preawesome film :D
Da, treba sad uživat dok još ne navale pecto reklama.
to je onaj lik iz The Lonely Islanda,a?
Da! Svi su iz Lonely Islanda u tom filmu! Jedino je Kiv redatelj, pa se nepojavljuje koliko se sjećam!
čim su oni, znači da film valja :D budem ga pogledao ovih dana :D
Čak i nije bilo tolko reklama tijekom filma kolko sam očekivao, al ono, kraj filma, lik se mlati sa svojim starim. :pray:
Conviction 8/10
Još jedan u nizu odlicnih nepopularnih filmova koji ce pokupit kojeg oskara al nece skupit veliku publiku. Sam Rockwell i Hillary Swank fenomenalni.
Ako niste pogledajte. Uz to još par preporuka, The Fighter, Black Swan, Winter's Bone, Four Lions, True Grit... Ko voli pogledat dobar film uživat ce u ovim djelima.
Nije los film s obzirom na budzet kojim su raspolagati, specijalni efekti su za svaku pohvalu.
+ teaser za nastavak filma na kraju izgleda predobro
http://img193.imageshack.us/img193/4...erposterby.jpg
Appaloosa- solidna drama smjestena u doba divljeg zapada,no nista posebno.Ima par prebrzih preskakanja radnje, i par predugih nepotrebnih scena.5/10
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
koji je to film? nema ga ni na imdbu niti na googleu?
Pa ekranizacija Uncharteda, nedavno leakano na net...jos nije ni trailer izbacen a eto vec filma za "kupiti"
Before The Devil Knows You're Dead
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._dead_ver2.jpg
4,5\5 Fenomenalan film.
Erm... Uncharted i Uncharted nisu isto. Jedno je film iz '09. koji nema veze sa igrom, i nema nade za nastavkom, a drugo je film baziran na igri Uncharted i tek je u pred pred predprodukciji.
Boz.... ajd u krpe.... Ajd.