Pa mora da bi dobio srce.
Printable View
Pa mora da bi dobio srce.
pa može živjeti sa bioničkim srcem. In your FACE, vjernici!
Pa nema novaca za srce kad je ateist.
jebo majku svoju, pa nek bude musliman ako je ateist.
bolje budist,bar je kul vjerovati u budu :D
nejvernici dolje!!!!
Stari me hoće rastrgat, svo vino smo skuhali, a ja sam ga popio bez ikog, tražen sam doma mrtav ili živ. :D
O, ludi li ste :)
Inače, napunio sam 16 prije pola mjeseca.
Ne znam kako je u drugih, ali ode se krizma u 2. razredu, u 5. mjesecu.
@cham- Ne, moram se krizmati.
Baba i djed ne bi razumjeli, kao i vjerojatno dobar dio ostale roditelje. Zapravo razumijem roditelje što ovako postupaju.
Izdržao bih nekako i pretrpjeo sve, samo mi je žao što se zbog crkve nisam upisao u planinarsko društvo.
To mi je bila velika želja i još dan-danas žalim.
Moji prijatelji idu po Velebitu, Mosoru, Biokovu i ostatku planina i zaboli ih briga.
Planinarska škola je točno kad je meni vjeronauk, a izleti kad je misa.
Naš svečo (inače oni dosadašnji, Hitler) viče kad netko propusti jednu misu ili vjeronauk.
EDIT: E da, isto da si mogu priuštit novo srce lovom skupljenom od krizme, naravno.
@Majstoro: Ne budisti! Hare krišna!
HAREKRIŠNAKRIŠNAHARE HARE HARE HARE KRIŠNA RAMA RAMA DING DONG
@Mirko: u 2. srednje? Lol, ovdje se krizmamo u sedmom osnovne, budi zavidan. :(
Inače, HARE KRIŠNA je hinduizam, ali neka.
Pa, krizma je kao sakrament koji se prima u već donekle zreloj dobi, pa mi se čini da su pogodili.
Ali da, mnogo bi radije da sam davno završio s tim i ne išao više u crkvu.
Ajd, uskoro ćeš završit s tim i budi miran do kraja života... Ako se ne budeš ženio
Enivejz, pripremi se na *MNOGO* ljudi u crkvi, i jedno sedam kamermana koji kruže okolo ko idioti. I pop u deliričnom stanju. Naš je bio malo pijan tijekom ceremonije, siguran sam. :(
Spozno sam da je youtube tako spor da se na njemu ništa ne da gledat.
Naš nije mogao održat misu za krizmu kolko je bio pod čokom, krivom se je rukom križao, u krivu stranu, nije znao kaj treba govoit i radit osim popit vino, to je napravio na početku, zatim kad treba i onako reda radi na kraju.
lol, vi imate istog popa kakvog i mi.
Nama je, dok smo morali pojesti onaj šrot od hostije, nudio i vino "ak ste slučajno žeđni". :rotfl:
Danas kupio novi Bug, kad ono, 244 stranice. :pray:
Nama nije davao pit, smrad.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Sta je povod?= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
sveti Pikula.
Spoznao sam da si moram kupiti neke nepropusne cipele, u Rijeci se ne može bez njih. Ne sjećam se kad je zadnji put bilo baš bez oblaka i bez šanse da će padat kiša.
Da cu sutra darivati krv....aj..barem cu dobiti sendvic..jebene igle
Spoznao da nisam ništa učio za test sutra, a pojma nemam.
A ništa, reći ću profesorici da me smije tretirati kao seks-igračku u narednih pet tjedana i valjda će mi dati peticu.
I ja imam test pa malo ponovim,ako dobijem losu ocijenu,boli me,imam drugo polugodiste
Da sam prosao sva dva dijela kolokvija iz osnova elektrotehnike :P
dobio peticuiz testa iz matematike.
Dobio peticu jer sam uspio ubaciti loptu u koš.
Dobio malo samopouzdanja jer sam nasilnika odvalio šakom u usta, prokrvario je. 8)
dobro jebote nemoj bit rider
Nisam ja kriv.
ti to meni PAS MATER?
wut
MISLIM DA DA TERABAJT! JA GA NEBI SAMO TAKO PUSTIO
SUTRA ISPRED CARPE DIEMA U MTK U 3
PA CEMO VIDIT KOME JE MATER PAS A
Kolko te jako istuko kad se oporavio od šoka?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra