Ej, ja bi najradije Diablo 1/2, ali to ti nećeš.
Dunno, neka pucačina, ali dosta mi je UT-a.
Printable View
Ej, ja bi najradije Diablo 1/2, ali to ti nećeš.
Dunno, neka pucačina, ali dosta mi je UT-a.
Ozbiljno? Već 3 sata se dogovarate? :D
SWOT ČETRI
E to je još najbolja preporuka.
Nikad igro.
Može Tomklensi Rejnbovsiks možda.
Diablo neću, dosta mi je fentasi fegetrija.
Neka druga pucačina... Herp derp. Ja igram MicroVolts, pa ak oš probat...
Mogli bi i Warsow, al ne da mi se skidat ga sad.
Zake ne zaigramo UT 2004, njega još nismo?
Nisi zanimljiv. Neću se igrat.
UT '99. Točka.
On mi je najgori, ne bih ga nikad ni igro da mi nije trzao '04.
SWOT ČETRI, najbolja co-op pucačina. ko neće da igra tuki mu se ne diže :o :eyebrows:
Sonic: Koji Cossacks igras? ^^
Back to War.
Ali ekspanzije mi sakaju jer nemaju nove kampanje, European Wars ima prebolesne kampanje, najbolji dio igre.
Budemo se jednom strateški nadmudrivali, ali na ljeto, necu moc tijekom ovog proljetnog raspusta
Igraćemoto u mreži jesičuo, imam tu oriđiđi CD a samo mi prašinu kupi. :@
Rado, ali Desktop računalo mi je na samrti, pa sam na Lapu, pa necu moc do ljeta (posto lappy ipak nije moj pa ne mogu garantirati svoje "onlineliness"
NEĆU IGRAT VIŠE S NIKIM.
Onako, sad kad sam konačno uspio pobijediti starog, shvatio sam da čak i Cossacks nema nikakvog taktiziranja, sve je u što bržem štancanju plaćenika. To što ima 6 resursa samo zahtjeva proizvodnju puno radnika, što je tlaka, ali taktika nije.
@Delirium
Rekoh Soniku, al prihvaćam ponudu. :P
@Sonik
Dobro, zajebi to onda, igrat ćemo... Nekaj.
Zaigraj Supreme Commander pa se javi, to je svrš.
Bar nisi u 6 postova spomenuo taj swat 4 :D= Citat =:
Izvorno postao Cid
I spozno sam da sam se prijavio za neki tur u starcraft 2,nagrada 50 eurica i ovo:
Dosta mi je rts fegetarija~
Odite igrati SWAT/ArmA ako ocete taktiziranje.
http://crojimaku.com/forum/Smileys/d...ie_606.gif.png= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
http://cdn3.knowyourmeme.com/i/000/1...jpg?1303626797= Citat =:
/ja sam RTS fenboj/
E da, rado bi zaigro i C&C 3, nisam odavno...
Isto vrijedi i za Generalse.
Samo da nađem mjesta na hardu...
Planiram se stock upat RTS ovima do ljeta i onda guštat cijela 3 mjeseca :D
Svi su RTS fenboji, dosta mi je toga više. Onako, sinoć s frendom pričam o gejmingu, i guess what, RTS FENBOJ. Svatko koga znam u RL-u, a da je gejmer, je isti takav. A nitko, nitko ne zna što je uopće RPG. Prebićuih.
RTS-ovi općenito previše nalikuju jedni drugom, monotoni su ko bogisus, i rijetko kad naiđem na neki koji ima originalan koncept, poput recimo, Impossible Creatures.
Cossacks rula čisto zbog broja jedinica koje možeš imati.
Čut ćemo se onda, valjda do tad konačno kupim eksterni disk. :)
ja mislim da je sonic, moronic, ali se slažem s njim oko rtsova.
dota rula
Ali tužno je to, stvarno. Jer, ako ima dobru kampanju sa zanimljivom pričom, samo tako ću preći preko jednoličnog gejmpleja, ali većina RTS-ova fejla čak i u tome :'(
RA2 ima tako glup tank rush gejmplej, ali kampanja je prokleto genijalna, i ne treba mi više.
Ali ako išta mrzim, to je kad pola kampanja bude identično kao da igram Skirmish. Počne misija, imam glavnu bazu i 3 radnika, a na drugom kraju me čeka protivnička baza koju moram uništit. HMM, OVO MI JE NEKAK POZNATO. :'(
Jebote ono, zaigraš bilo koju Cossacks kampanju, na početku misije imaš 15 vojnika, čeka te ogromna mapa puna mini-questova i eventova koje trebaš riješavati pažljivim redoslijedom ili ćeš spušit. Epika.
Bar nema milion strategija koje imaju tone minikvestova i iventova.
Hehe.
Ne kužiš me ništa, pojasnit ću ti.
Neovisno koji žanr igram, od igre uvijek tražim da ima priču koja te tjera da ideš dalje, i barem se malo povežeš s likovima/fakcijom/štagod koji su u igri.
Od pun kufer rts-ova koje sam odigrao, tek par ih ima te kvalitete... Kužiš, ja mislim da kampanje i skirmish ne bi trebale imati ništa zajedničko. Kampanje trebaju imati priču, dinamiku, karakterizaciju likova, za koju taj žanr ima hrpu potencijala, ali nije iskorišten.
Obično jedino što razlikuje misije od toga da igraš skirmish je nekoliko linija bezdušnog dijaloga koji ti treba dati neku iluziju da napreduješ dalje u priči. I dalje je jedini cilj u svakoj misiji sagraditi određen broj građevina što brže, naštancati određen broj vojnika, i poslati ih na drugi kraj mape.
E sad tu ulazi Impossible Creatures, koji je, po mom mišljenju, najbolje iskoristio te kvalitete koje sam naveo. Ima jako dobru karakterizaciju likova, koji IMAJU OSOBNE MOTIVE s kojima se MOŽEŠ POVEZATI. I ima neke totalno uzbudljive plot-twistove.
Starcraft mi je po tom pitanju bio prilično dobar, kampanja je donekle uzbudljiva, ali eventualno sam odustao i od njega jer je gejmplej baš posebno nemaštovit i štancaroški. Svejedno, čist okej igra, kad bi imao više volje.
Razmisli, koliko puta si jedva čekao dovršiti misiju da možeš vidjeti kako se priča dalje razvija? Ja sam to vrlo rijetko doživio, obično znam točno što me dalje čeka, i to mi čini igru jako dosadnom.
Uglavnom, ako znate rts koji ima to što ja tražim, uputite me na njega, ja sam već izgubio nadu.
Age of Empires, Age of Mythology, možda CoH, Warcraft 3 i Frozen Throne...
SupCom?
I ak ti se svidio RA, onda igraj i Tiberium...
Homeworld. Kharak is burning. :(
Igrao sam sve AoE nastavke, i da, definitivno imaju zanimljive kampanje, pogotovo dvojka.
Warcraft 3 definitivno ne, mrzim Warcraft lore iz dubine duše, neopisivo mi je nezanimljiv. :D
Company of Heroes? Možda, budem čekiro.
O da. Odigraj CoH.
Jedini RTS koji sam prešao.
Probo igrat Cossackse na Win7 na lappyu
Nikad više neću ponovit takvu grešku :cry:
BOJE
KRIČAVE SU
Jel to? Pokreni ga na XP compatibility modu, i also, pobriši cijeli video folder od igre, ako to ne riješi problem, your fate is sealed.
Znam Arby, ali to sam odmah isključio jer je Sonić preveliki nub.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Vjerojatno bi deinstaliro igru čim vidi da nema postavki težine. :)
= Citat =:
Popravio sam, al moram taskkillat Explorer svaki put kad ulazim isto ko i u SCu
WINDOWS 7 Y U NO LET ME PLAY OLD GAMES?!
A da, može i to, ali meni je lijeno, boje su mi više-manje okej, tu i tamo se pojavi neka kričavo-zelena ali ne smeta puno. Lol.
Imaš na nekom sajtu kako si namjestit da automatski killa explorer i sve to.
lol bar nisam prešo kampanje obje igre jedno 10ak puta= Citat =:
+ onaj founding of durotar besplatna kampanja u 3 epizode. prejebeno.
doduše zadnja epizoda je smeće. ili mi je već bilo dosta igranja nakon 10 sati u komadu O.o