U Mostaru bi to bilo:
Đes,Ša Mai,Šta je reć
Printable View
U Mostaru bi to bilo:
Đes,Ša Mai,Šta je reć
Lul, ja započinjem sa biločime. Ovisi i o osobi doduše, ali može biti bilo što od "yo dawg" do "oj". :/
Iako rofl, još češće jednostavno uletim sa nekom random spikom, preskakajući pozdrav u potpunosti.
Ja samo uletim sa histeričnim smijehom koda sam cuo sta su pricali
Mislio sam da je bilo očito da kad sam rekao da se počinje sa ''ej'', u to se ubraja i ''oj'' i ''ahoy'', ''wassup'' i slične stvari :)
ja skidam odma 2-3 gospe u startu
Ili koristiš neki virtual machine program.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Spoznao sam da mi je sistemski hard prdnuo, bar za sad. 0xc0000e9 ti tvoj \boot\bcd, da znaš.
Barem nije 0x00000ED. Zabavnije je kada znas da postoji mala sansa da mozes vratiti podatke, ali nemas nacin kako ces to napraviti.
Novi rank. :)
Rastu mi umnjaci, ne boli al zato svako malo ogrebem zubom o kožu. :/
Da se ne najedem od trećine jumbo pizze.
Sad panda. :(
Pojedi i ostatak.
Onda ces biti fat panda.
David Lynch nekad navrati na forum
http://images.allmoviephoto.com/1996...eraser_001.jpg= Citat =:
Izvorno postao Cid
Ne vidi se slika.
҉
Na slici je Švarci iz Brisača :rambo:
Pa nije ti to nešto puno :)= Citat =:
Izvorno postao Maja
Moj prijatelj pojede više od jedne.
Mravi su probili drvene pločice blizu kopatila i pojačavaju borbene položaje. Izgadili su 5 defense towera al sam iskoristio nuke code name "usisavač" da se riješim toga bez problema...trenutno imam problema sa izvidnicom. Još su gadovi napredni,imaju krila i sve a moram ići doma na 4 dana kad se vratim napravit če tenkove :/
CLEANSE IT WITH FIRE!
Isti problem, ja sam fieldo Imperial Guard, requisito Baneblade (Citaj sprej i upaljac) i sad sam OK
Exterminatus?
Skoro, nisam nista detonirao, jer, pločice su skupe bokte
Bandić o plaćanju vrtića:
"60% roditelja plaćati će manje. 3% će ih plaćati više. A 15% će ih plaćati jednako!"
Matematika. :)
Ne mogu svi bit jebeni matematičari ovo ono. Mislim to je Bandić šta si očekivo.
Ostali ne šalju djecu u vrtić. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Govorio je to na temelju istraživanja provedenog na polaznicima 2 vrtića, iliti, roditelji koji ne šalju djecu i vrtić nisu uključeni. :eyebrows:
da si mozda kupim psp next gen. neznam samo dal se isplati.
Fun fact: svaki put kad netko stavi link na cracked.com, moje prisustvo na
internetu se produlji za 2 sata.
PSP 3000 ili PSP Go?....znas da se Go vise ne pravi, otkazali su ga neki dan= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
novi admire, novi
Dap novi.
Lako je vama bogatasima pricat kako cete kupit neku konzolu...neki od nas moraju cekati rodjendan il tako nes da dobijemo pare pa da ustedimo za nesto slicno tome :D
Za 18. rodjendan.
Kakav ozbiljni problem, sreća što ima ovakvih snalažljivih ljudi.
Život bez muzike je kita. Ne kužim ljude koji mi vele ne slušam baš muziku. ONO, ZAKAJ ŽIVIŠ?!
A ja pak ne kužim ljude koji non-stop slušaju muziku. Wtf, ne može izić na 5 minuta iz kuće bez slušalica u ušima =/
Non-stop as in kad sam negdje ideš (hodaš/voziš se) ili bivaš? - onda da! Al ne kužim tipove koji idu van i svaki ima sluške.. :'(
Ja sam takav, treba mi neki zvuk da mi okupira misli i drži ih na mjestu dok hodam ili radim nešto monotono, razgovor ili glazba, nije važno samo da je zvuk ^^
Edit:
Prokleta nindžo, kad razgovaram s nekim onda ugasim glazbu, osim ako je netko dosadan, tad se pravim da ih slušam X)