Kontroll
http://d.imagehost.org/0796/kontroll.jpg
Jako dobar action/comedy/thriller. 8/10.
Printable View
Kontroll
http://d.imagehost.org/0796/kontroll.jpg
Jako dobar action/comedy/thriller. 8/10.
[quote=Sonic_Moronic]Matrix ima jedan film i onda bude BSOD od nekoliko sati, dok se odjednom ne prebaci na zadnju borbu.[/quote:3uhwt840]= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":3uhwt840
:)
Piranha 3-D
xD xD xD
2/10 i to samo zbog sisa xD
Pirane sa sisama, fuj :?
lol :rotfl:
hahaha
Last of the Mohicans - NovaTV style
GAMAD!!!
Predators,dobar film,8/10
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ron_poster.jpg
Prije nego dođe nastavak, mislio sam da je red da pogledam prvi dio.
Film je, onak... loš.
Zanemarujući tehničku stranu (koja je zapravo sasvim dobra još i danas), film je zapravo užasno režiran. Monotono od početka do kraja s apsolutno nikakvim razlikama u "ups and downs", tako da ako normalno gledate film nećete uopće ni primjetiti koji su trenuci u filmu bitni, koji nisu, kad je prisutna napetost ili očaj, a kad relaksirani ili pozitivni mood.
Jedan od krivaca je definitivno i glazba, koje kronično fali u nekim scenama, a kad se pojavi zvuči kao montaža iz nekog nezavisnog europskog art crtića.
enivej... 4/10
Čekam Legacy :P
Sad kad te dezurni geekovi razapnu
School of Life 7/10
Jako toplo, nadahnjujuće, smeće gluma :D, ali jednostavno zaslužuje visoku ocinu.
Devil
Sasvim solidno.Puuuuno bolje nego sam se nadao .Gledati :thumbs2: .
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
- haha koja trešina od filma. Kad sam vidio postavu, mislio sam da će bar malo valjati iako Ron + Jason = Trešina xD Najluđe su mi one striptizete na lijanama :rotfl:
3/10
Ja nisam ni htio reć da sam to gledao, jednostavno me je bilo sram. :(
Pogledajte Piranhu,koji pokolji,bolesno xD
Sympathy for Mr. Vengeance
Oldboy
Sympathy for Lady Vengeance
U šutu odgledao, brutalni filmovi. Nekako mi je najbolji zadnji dio trilogije.
iako neam fejs niti sam ljubitelj toga pogledao sam film socijalna mreza...
film mi se nemoze usporedjivat sa npr inceptionom s kojim se duelira al film mi je bio izvrstan.
neznam kolko je film vjerodostojan al prica je zanimljiva, pokazuje kako ideje cuce u svima nama,samo treba imati malo srece i pameti da izadju i da se unovče 8)
8/10
V for Vendetta
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...endettamov.jpg
3\5 Smeće jelte. =)
3 od 5 je ocjena za smeće? Ili je to sarkazam?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Meni se svidjelo kako je ona odglumila, zašto je tebi bila loša?
Dobro da nisam još pogledao Oldboy-a. Nisam znao da je dio trilogije. :o= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Oldboy je dio trilogije?
Šta?
Sarkazam naravno. =) Nisu mi se svidjele dvije stvari, kako je ona 'skinula' akcenat(...užas a to je poprilično važno u filmu) i što sam film toliko odstupa od stripa (previše, mada je sam film odličan ali opet...), sve ostalo (pa čak i epik scena sa dominama) je odlično i sviđa mi se. Realnija bi ocjena bila 3,5\5 (7\10). Pardonček.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
shutter island mi je super film.. na kraju stvarno ne znaš tko koga vara, psihički.. predobar film.. pogledajte ga..
Star Trek: First Contact
http://www.pars3c.com/wp-content/upl...st_contact.jpg
First of all, mrzim frendicu zbog kućnog kina. Tijekom borbi imaš osjećaj da su ti borgovi iza leđa i da je soba pokraj upravo otišla u zrak. Boktenedo.
Super film inače.
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Yep, Parkova The Vengeance Trilogy. Zna wiki sve :D= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Oho, nisam znao za ovo, hvala na informaciji. Gledat će se. :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Čudno, ja isto gledam Vengance trilogiju opet, uglavnom naknadno je prozvana trilogijom, tj. nisu povezane priče.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
To i piše na wikipediji :D
Nema veze što nisu priče povezane. Priča, gluma i atmosfera oldboya me se jako dojmila, pa ću u svakom slučaju pogledat ostale dijelove "trilogije" (nagađam da imaju neke sličnosti, jer se bave sličnim temama)
Jedna od najjačih scena u cijeloj trilogiji...
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
film je odlican. 8/10 ..preporuka svima pogl obvezno!!
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
crtic mog djetinjstva ...al jednostavno genijalnoo..inace snimljen je u suradnji između Hrvatske (onda kao dijelom SFRJ) produkcijske kuće Croatia Film i američke Fantasy Forest.naravno postoji i engleska verzija mada i na naski nije tolko lose ko npr. ove danasnje sinkronizacije koje su za zbljuvat...
Ma sinkronizacija je super, a crtić ima toliko zanimljivih likova, onako, nijedan nije crn/bijel. :)
ALI PJESMA! :pray:
TO NIJE ČUDESNA ŠUMA TO JE ČAROBNJAKOV ŠEŠIR ! :killyou:
Seriously, dosadilo mi je više objašnjavati to zadnjih dana. >:(
ne znaš jedino ako nisi shvatio film= Citat =:
Izvorno postao noemisantori
predobar jedino ako pre toga nisi gledao jedan od mnoštva filmova u kojima se javlja preokret viđen u ovom. čudo jedno kako je to jedan skorseze sebi dopustio
onaj scorsese koji je jedinog oskara dobio baš za remake? (iako je trebao i prije, al ono)
dobar je skorseze
Santa's SlayS- Santa je potomak Sotone koji kolje sve oko sebe. Dobra trešina :D
Btw. jedan dragulj u filmu <3
pogledah Piranha 3D
as ti gospe sinjske koja trešina, al ono od samo početka, čak ni količina sisa nije popravila atmosferu
The Pursuit of Happyness- odlicna drama, Will Smith po n-ti put dokazao da je glumac vrhunskog kalibra. 9/10