jesi igrao blazblue?
Printable View
jesi igrao blazblue?
Evo počeo Braid, stoji mi godinama u Libraryju pa da vidim.
Ono, interesantan koncept sa tim Shiftom i vraćanjem vremena, ali brzo postane teško, a trenutno mi se neda mozgati.
I grafički stil je sav neki uvrnut, ne znam jel mi se sviđa ili ne.
Meh.
Znaš kak vele, nije žvaka.
Baš sam od tebe očekivao da popljuješ igru, ono, Indie 2D je.
Al je izašao u vrijeme kad si imao 4 2D indie igre na tržištu. Instalirao sam ga i ja neki dan pa ću mu dati drugu šansu. Nisam odigrao do kraja prvi put.
Tomb Raider.
Jaoj kakva igra :pray:
A ne!
Koji ti je najbolji dio?
Meni dok po tyranosurusu pucaš.
Zašto ne igraš Dark Souls 2 DLC?
Ak sam u NG+ onda i DLC moram peglat NG+ ili ima neka finta sa biranjem?
DLC je dio igre i bit će NG+. I bossevi će imat bolesno mnogo healtha.
bolje te pare utrosite na nesto korisno
npr 5-6 pakli wc papira
a za dlc opalite cheat engine i mozete igrat lel
Ne možeš pvpat tako. I ja želim podržavat developera.
Heh.
developera koji umjesto da sredi pvp omoguci jos vece exploite i makne vac
i rehasha bosseve koje onda proda za sto kuna :)))))))))))
Ej nemoj bit jedan od tih likova. Tim likovima želim bolnu smrt.
čekam da svi DLC-i izađu pa ću ih u komadu.
Yep, čeka se opet neka complete verzija i 75% off.
Baš ste nigeri.
A čuj, ne želim sad prekidat Witchera da uđem u 2 sata Dark Souls 2, navučem se i onda gotovo.
Radije ću pričekat sve pa odigrat tu mini ekspanziju od 6 sati.
A možda si zarollam i novog lika pa prođem i cijelu igru uz to.
No za tako nešto mi je bolje odvojiti vremena i posvetiti se samo tome.
Sad završavam Witchera pa možda nabacim nešto kratko između i onda nabavljam X360 i dvojku.
Pa samo prvi DLC traje 6 sati, ako ideš sve obavit.
Teško za povjerovat.
Al svejedno čekam sve.
Kako teško povjerovat? Pa jesam ti ja ikad lagao?
Nisam reko da si lagao.
To je onak više uzrečica čuđenja.
Upalio nakratko Peace Walker. Zašto, ali zašto su vratili onaj grindfest sistem iz Portable Ops-a ponovno, čak mi sami gameplay izgleda sasvim ok, pogotovo s obzirom da je PSP igra. Ah well, sad se moram nasilit radi Ground Zerosa.
Igram raznorazne gluposti koje mi stoje na Steamu godinama iz različitih bundleova, prvi na redu su bili Braid i And Yet It Moves.
Obje igre su ok, ništa posebno, ali igrivo. 2D platformeri sa par twistova i čudnim izgledom. Oba sam igrao kratko jer su mi brzo dopizdili.
Obične bundle igre i to je to.
Mislim da sam ih uzeo za 1$ ili tako nešto, pa bi rekao da sam dobro prošao, jer toliko i vrijede. U biti vrijede i više, ali u usporedbi sa naslovima koji se ovih dana mogu dobiti za 1$ ne vrijede.
Sad na Aquarium.
Aquaria
Smeće.
krenuo s Far Cry 3 i zasad je prilično dobro, lijepa grafika, zanimljivo istraživanje otoka, lov na životinje, crafting, napucavanje, stealth - sve dobro izvedeno...mada mi se čini da će mi dosaditi oslobađanje Outposta i onih tornjeva s vremenom...priča će vjerojatno ispasti osrednja no tu ni nisam nešto očekivao
glavno da sam kupio luk i onda nakon pola sata dođe poruka da je postao besplatan jer sam zauzeo toranj - više ne kupujem oružja u ovoj igri...i nekako mi uvijek fali municije, morao sam se nožem obračunavati s onim Komodo Dragonima
najzabavnije mi je bilo domamiti tigra do outposta i ostaviti ga da potamani bandite dok ja rješavam quest
Ja se malo igram sa Ass Creed: Black Flag, i uopće nije loše. Svi elementi igre su na mjestu osim prelagane težine i dijelova u stvarnom svijetu. Najbolja pirate igra od još onih novih Sid Meier Piratesa, odlična je atmosfera.
u far cry 3 ti je najbolje najprije iscraftat loot torbu, ammo torbe za oruzja koja najvise koristis, i novcanik. meni je novcanik uvijek bio prioritet jer najgore kad uletis u neku podzemnu spilju a nemos lootat dijamante itd jer ti se odmah racunaju kao lova