Србија
ne izlazim uvijek iz kuce, no kada jesam, ne trazim predoja po gradu
Printable View
Србија
ne izlazim uvijek iz kuce, no kada jesam, ne trazim predoja po gradu
Treća epizoda Another. Shit just got real.
S obzirom na reakciju cure koja je upravo umrla bolnom smrću... pretpostavljam da je vidjela Mei? Baš me zanima kako će učenici reagirati u sljedećoj epizodi.
:D= Citat =:
NEVER AGAIN USING UMBRELLAS
Odjebi i ne javljaj mi se više.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Hvala.
Dobro, nemojte bacati hejtove. :)
Ne vidim horor u Another. Ne znam, možda jer općenito ne nalazim horor u duhovima ili jer mi je Japanski konformizam komičan, posebno kad se napravi dekonstrukcija istoga. Gledati ću do 5. epizode pa ako se popravi štogod biti će dobro.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Mašala, Pedo postao pravi lajfer, koristi razne psovke, spušta Sonicu i cura mu puši kurac. Smak svijeta.
Netko je zamijenio RL sa forumum. Ili ozbiljno sve ovo shvaća :(
ti njemu tako, a on tebi salje cokolade i animeje jerbo nemas neograniceno interneta= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Majku ti svetu, novi Naruto chapter. Sad prvi put vjerujem da u stvari Naruto ima šanse protiv Sasukea.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Uopće ne želim razmišljat kako će to bit nešto najbolje ikad kad dođe anime do tud.
Pogledao desetak epizode Mirai Nikki-a,svidilo mi se samo me zivcira ona cura Yuno sto je opsjednuta sa Yukiteriem,nadam se da ce umrijet ili bar postat normalna,mislim Amano zeli prijatelje stec jer nema nijednog,ona se ubacuje i prica kako mu netrebaju prijatelji da samo nju treba,crkni kravo!
I ko bi ocekivao onakav kraj u Anotheru :D
Dosta spora epizoda Mouretsu Pirates, ništa se posebno nije dogodilo. Ipak, bilo je dosta rasprave o tome kako da se pripreme za zasjedu tako da bilo dovoljno zanimljivo.
Nisemonogatari je bio odličan. Shinobu je konačno progovorila i dobili smo ~12 minuta seksi dijaloga sa golom vampiricom. <3
Imam pitanjce. Gdje se moze naci uncut verzija Dragonballa Z na netu,nebitno je li za download ili online gledanje. Bolje download :)
Za 2 tjedna izlazi. Onda čekati prijevod. :)
Naruto i Vampire Knights... Moji omiljeni... ^^
Novi anime od direktora Bebopa i Champloo-a!
http://images.forum.idws-static.com/.../onion-104.gif
Htio staviti prije nekoliko dana al mi nestalo struje pa pogubio linkove.
Nego treba napomenuti da je za muziku zaduzena Yoko Kanno. Iako je mrtvi plagijator, dobra vijest.
Samo, shoujo. :(
Ne izgleda mi odveć interesantno, al nemože bit loše.
Nope, josei. :)= Citat =:
Izvorno postao System
Hocu da gledam Svetog Seju, odakle da pocnem?
TV serija iz '86 ako je vjerovati Wiki. Svi OVA uradci došli kasnije.= Citat =:
Izvorno postao System
Samo sam na brzaka pogledao jedno 10 nasumičnih sekundi videa. My body is ready. :)
Mora biti zakon. Mora. Inače slijedi anime apokalipsa.
Nadam se da cenzura nece biti u filmu.
E sad na cekanje.
Ovo je bilo samo pitanje vremena. Konačno se ostvarilo - Gyo anime. :)
Ho Ho, Ika Musume je konačno našla način da osvoji kopno! :eyebrows:
Izgleda zanimljivo, no manga mi djeluje mnogo mračnije i krvavije. Svejedno, gledat će se. :)
What the... :)
Kako su savršene nove dvije epizode Naruta, predivno. Riječ je o bitci Fourth Hokagea protiv Madare i Nine Tailsa te sealanju istog na dan Narutovog rođenja. Koji je Minato isus bog, prestrašno. A bogme je i tužno na kraju.
nobodycares.jpg
@Aral, slažem se, dobre dvije epizode. Baš mi je bilo žao Minata i Kushine. Ali mi je drago što su napokon razjasnili što se točno dogodilo na dan Narutovog rođenja.
Madara pizda!
Da, konačno da vidimo kaj se stvarno dogodilo. Sad još malo da se radnja zakuha i onda će bit sranja.
ja bi gledo i naruto i one piece i dragon ball da imam vremena pogledat svih tih 1500 epizoda svega :(
Madara? Mislis Tobi.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac