De nisam ti ja IgGy :D :pray:
Printable View
De nisam ti ja IgGy :D :pray:
Kolko cujem dovest ce na trziste i collectors edition gta 4 , koje ja naravno must have !!!
imao sam priliku malo zaigrati gta 4 na xboxu, imam mali dojam da ce briljirati na kompjutoru a ne na konzoli gdje nemos pucat da valja
collector's edition - kupit cu ga, ovisi kakve goodiese dobijem
A dok ne izađe, zabavljajmo se urnebesnim filmićima kakvi se mogu naći na JubiTo-u kao npr. GTA4-Bloopers, Glitches and Silly Stuff:
IJQW7UgQmgI
Da, a mislim da ce broj nbugova( kojih skoro pa nema ) smanjiti.... a grafika ce biti bolja!!! JEY!! :D :D
P.S. Filmici idu ovdje.
ja bi neoxa za moderatora ovog foruma
Volim te :oops: :D= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Paaaa, prijave su otvorene. :wink:= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
viewtopic.php?f=13&t=26763
Povlasten sam , ali je rider vise zasluzio ....= Citat =:
Izvorno postao wavefunction
A ja sam reko da ocu jos nekog uz sebe.
Voteva ionako ce biti vecih promjena uskoro.
A sad back ontopic :wink:
Ma to je sve isto samo je drugacija etiketa na kutiji.
Al to i nece biti bas jeftino, kolko sam cuo...
Da ali dobiješ ja mislim s njom i torbu, privjesak za ključeve i slične stvari.
Da. Dobijes to sa slike, CD sa soundtrackom, neke neobjavljene slike dok su pravili igre i kojekaki dodatni sadrzaj.
Zar se to ne isplati ? Mislim zar ne bi bilo lijepo imati collectors edition najocekivanije igre godine ?
Ako imas para i srca onda se isplati.
U americi navodno kosta $89.99.
To je oko 500kn.
Da, to je oko 100 kn previse..... :( A nista , onda cu kupiti obicno.
Ja imam para, ali ne znam hoće li mi uopće raditi.
Nedavno sam nabavio novi proc (Athlon 64 dual core), mojih 1GB rama bi bilo ok, valjda, a grafička je najslabija točka: nVidia 8400gs, ali tko zna, možda bude dovoljna.
Yeah, sutra izlazi na vele trziste, k nama dolazi za 3-4 dana, ali inace, YEAh!!!!!! :D :friends:
Sutra??
Odgođen je za 2. prosinca.
Pls reci da sam u krivu :D
Valjda, mislim, meni bi pasalo da sutra izadje na trziste...... mislim da izlati 2 prosinca za americko trziste, a u europu dolazi sutra.... valjda :(
A kad necitate
viewtopic.php?f=84&t=26889
:D
mislim da se da živjet bez toga...= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Tog dana kada GTA izađe prvo u Europi pa onda u Americi, prasci će letjeti, ribe dobiti min. 5 zastupničkih mjesta u Hrvackom Saboru, hardver će biti besplatan, a na naslovnici playboya pojavit će se Ankica Tuđman.
Btw, bilo bi tužno da mi ne radi kojim slučajem. A već sam osigurao 15-ak GB na hardu za Njegovo Veličanstvo. :D
Đabe se ti nadas ankici na playboju. Negdiprije su neke igre izlazile prije u europi vec u americi. :roll:
Ali sigurno ne gta kojem je američko tržište ipak ispred europskoga.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
isto je i sa kojekakvim japanskim RPGovima koji izađu u Japanu daleko prije nego u ostalim dijelovima svijeta. A ponekad su i namijenjeni samo za njihovo tržište pa nitko u Europi ni ne čuje za njih.
Gle, sada mi svanulo zakaj nisu zeljeli DANAS objaviti GTA 4...
Zakaj?
Ne da nisu htjeli vec nisu mogli. Imali su nekih problema sa prjevozom/proizvodnjom DVDa kolko se sjecam.
EDTI: Ako se dobro sjecam mislim da je to samo za evropu pa su zvog nas i u americi odkazali.
Pitanje onima koji su igrali:
Je li ostala ona stvar da se auto zapali i rukne kad ga okreneš na krov? Vidio sam nekoliko clipova u kojima se auto prevrne, i ostane na krovu neko vrijeme, ali nisam vidio da se i zapali.
ne zapali se, malo je realnije, i neznam zast bi se auto zapalil ako se okrene na krov...
Da to je super. Preidiocko je kad cim ti se auto okrene moras bjezat od njega da nepogines :(
mhm...stariji nastavci su imali i slabiji engine...možete primjetiti da neke kršine ostaju na nekim mjestima jako dugo vremena prije nego što se despawnaju...a sad zamislite da svaki auto kojeg prevrnete ostane tako stajati bez šanse da ga ponovno upotrijebite...zbog toga auto rokne i krš se despawna da ne opterećuje engine smećem...
respawna se auto nakon nekog vremena, al ne eksplodira...
Pretpostavljam da auti i teže nestaju. valjda nema onoga: gledam u kamion 100m ispred sebe, okrenem pogled lijevo, vratim, nema ga! :D
E ro mi je bilo najace :D Pored mene prođe 100 auta ja se za njima okrenem ono nijedan, samo oni sto su mi bili na monitoru u to vrjeme kad sam se okrenio :rotfl:
hm da istina, ali je onako bilo zabavnije... :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ma da... to mi je glavna fora- netko po tebi pocne pucati, ili moras likvidirati grupicu ljudi dok pucaju na tebe, jednostavno prevrnem auto k njima!!!= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
osim kad moraš negdje doći što brže, isprevrćeš auto da preskočiš brdo i uštediš na vremenu i usput ga zapališ...i dok nađeš novi misija je propala... :yuck:
Da tocno... bolje je bez paljenja na krovu!!! a to ti mozda pricas o onim misijama pljacke sa onom kravom u brdima prije san fierra ?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
općenito...nekog ganjaš ili bježiš od nekog (u bilo kojem nastavku koji je imao uzbrdice i, jel, nizbrdice, a to bi bili svi 3d nastavci) te odlučiš skratiti put tako što ćeš se zaletjeti preko nekog brda ili skočiti sa ceste na nečiji balkon i zatim na nižu cestu...to kite upali...auto se pretumba, zapali, ne možeš van i rokneš skupa s autom i izgubiš naoružanje koje si imao (osim ako si zbario onu žensku u pustinji u san andreasu)...
eh da, i misija fejla...