Neznam da li je netko postao ali igra je na x360 dobila 10/10 linkS.Izgleda obečavajuće za sada.
Printable View
Neznam da li je netko postao ali igra je na x360 dobila 10/10 linkS.Izgleda obečavajuće za sada.
koliko ce zahtjevna bit igra, minimalna konfa?
Navodno ide na max sa 9600gt u ogromnim rezama , i to bez trzanja.
Nešto slično kao oblivion.
Impresivno , a opet ne previše zahtijevno.
= Citat =:
Izvorno postao vex
odlicno, naime gledao sam neke HD gameplay trailere gdje sam naprosto bio odusevljen grafikom koja mi se cinila prezahtjevnom... onda cu je vjerojatno moci vrtit na high detaljima
Obrati pozornost na navodno.
Nisam siguran u to što sam napisao , pročitao sam to negdje , ne znam točno gdje...
Nisam baš siguran koja je tvoja definicija dobre grafike, ali meni Fallout 3 nije baš kvaliteta.= Citat =:
Izvorno postao SHODAN
mislim da je fallout više orijentiran na postapokaliptičnu atmosferu a ne toliko na grafiku.
a kog briga za grafiku u fallout serijalu...
Kad smo vec kod grafike...izgleda da prema prvim recenzijama s PS3-a igra izgleda znatno losije nego li na PC-u(xbox 360 verzija je nesto bolja, ali ne opet bolja od PC-a). Evo link
Neznam, kak mi se cini PC verzija bu bolja i na ostalim segmentima...
ja računam sa high detaljima u ovoj igri.
Interesantno štivo
http://www.brainygamer.com/the_brain...fallout-3.html
od ove igre ne očekujem da nadmaši dvicu,ali definitivno očekujem da me zabavlja odeđeno vrijeme(barem pola godine)...
Namjera niti nije da nadmasi dvicu, ovo je sasvim drugaciji pogled igranja iako je koncept isti...nekima ce sisat dvicu, nekima ne...nisam neki poseban fan fallouta, igrao sam i jedinicu i dvojku kad su izasle al ovo bas s gustom cekam...stoga se moramo samo naoruzat strpljenjem do iduceg tjedna i onda gaaaaming :D
da, stvarno je zanimljivo....= Citat =:
Izvorno postao Domy
ja jedva cekam igru i ocekujem da se zabavim najmanje jedno 2-3 mjeseca...lijepo mi je presla prva runda kolokvija ovaj tjedan, sad sam miran do 12 mjeseca, pa bit ce vremena, hehe
Mali offtopic,jel mogu igrati Fallout 2 a da ne odigram Fallout 1,nikad nisam igrao niti jedan Fallout,a jedinica mi se neda igrat,jel se prica bas nastavlja na
dvojku?
mozes, al ti neke fore nece bit jasne. ja sam igrao do sad samo dvojku i bilo mi je uber, odigraj i ti.
Kad ovo dođe ne izlazim iz kuće. Jedna stvar me uuuuuuuužasno muči... igrati kao FPS/TPS ili pomoću VAT sustava? :P
Da igraš samo s VATSom bi crko od dosade nakon sat vremena. Igra je zamišljena da se to kombinira, real time i VATS.
Ali mozes igrat samo se jednim ili samo sa drugim pretpostavljam...iako je, naravno zamisljena da se kombinira pa cu tak i igrat, inace bi krepao od dosade :D
Pa koliko sam ja vidio u gameplay trailerima, VAT nije toliko spor, a opet je dosta bolji od TPS ili FPS pristupa, vidjeti ćemo kada dođe.
Zanimljivo kako nitko nije istaknuo da je Bethesda već najavila da će raditi na Falloutu 4... i mužnja počinje.
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_FAQ
nisam ni sumnjal...prejaka je to licenca da je ne iskoriste do kraja kolko je god moguce...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
za sve vas koji niste upoznati s prijašnjim igrama iz serijala, a i za nas koji jesmo, gametrailers je napravio odličnu retrospektivu svih dosadašnjih fallout igara
http://www.gametrailers.com/player/42026.html
svakako pogledati.
thx zmijo :D
Hvala! Ne da mi se igrati Fallout 1 ali mogao bi od prijatelja nažicati duju.
meni je cd od duje previše oštećen :(
E to je banana. Nadam se da ga moj frend nije shebo, jer ili ću je kupiti za 50 kuna pošto je stara, ili jedna druga solucija... :D= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Sutra izlazi...
Upravo to...konacno :pray:= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Ajde nek dođe, ja je nažalost neću moć igrat dok mi ne vrate komp.
Nadam se da će biti dobro onako kako ga prikazuju u novinama.Dobio je 10/10 ocjenu u nekom Xbox magazinu čime se sada očito Bethsoft busa u prsa.
Prekosutra stize, budem javio kakav je .
Dude, kako lažeš...
Zapravo,postoji jedna zgodna opcija zvana Release Date Delivery kojom bi igru već sutra mogao imati.
Naravno,u našim trgovinama igre neće bit bar još 3 tjedna,sudeći po zadnjih par mjeseci.
Vidim da je PC verzija dosta bolja vizualno,tako treba. :D A vidjet cu kakva je kad zaigram..uskoro, nadam se.
Pokušat ćemo ovo nabavit,pa da i ja malo isprobam novi Bethesdin proizvod.
Izaslo...9.6 na ign-u, mislim da ovu noc necu spavat od igranja :D
Javim vam kakva je igra sutra u ovo vrijeme :rambo:
Upravo sam navrsio 16godina...sa 10god dobis pip-boy...igra je ono...savrsenstvo! Kad se vratim s predavanja slijedi rokaona!