fakat pretjeruje, pa pametna izjava u Saboru se čujem jednom u deset godina, ne bi mogao preći igru da je municija toliko rijetka...
Printable View
fakat pretjeruje, pa pametna izjava u Saboru se čujem jednom u deset godina, ne bi mogao preći igru da je municija toliko rijetka...
Ček Dead, jesi više prešao igru? Daj konačne dojmove kad završiš.
Ma jedva da sam ovaj tjedan išta stigao upalit konzolu (previše prekovremenih na poslu). Stao na onom levelu u elektrani, kraj poglavlja prije bio je totalna epičnost.
Igrao malo i MP, totalno po mojem guštu.
Igram istovremeno još Killzone: SF - imam za proći posljednji level u kampanji te redovito igram MP, dosta dorađeniji od onog u trojci koji mi je bio sasvim ok.
Stigao 2.0 update, sve se cini puno brzim. Nadam se da ce se i nove poruke brze loadat.
Nove boje su poprilicno lose, krenuo sam na store provjerit jesu li stavili kakav game theme, a kad ono PSN down opet.
PSN ti je nedostupan na momente jer si loša osoba i kad si loš - PSN ne radi.
Ali nemoj to uzimati srcu, recimo Deadwalkeru zbog toga PSN ne radi od kad je kupio konzolu.
Youtube app dostupan, Sony polako, ali sigurno, kročio u 2008.
Stavili su novi update i za Vitu pa se sad frend liste na Viti uopće nemogu otvoriti.
Prikazuju se frend lista, samo kad otvoriš, a zatekneš praznu listu, to je zato što nemaš niti jednog prijatelja, čak ni internetskog. Eto.
Dobar dobar :D
Hehe.
http://blog.eu.playstation.com/2014/...mething-extra/
Objavili PS+ igre za iduća tri mjeseca za PS4.
Napokon kreću sa malo boljim stvarima, mada imam i Injustice i Infamous First Light.
Prodaj ih.
Inače ovaj mjesec je brijem najlošiji ikad, na apsolutno svim konzolama je smeće.
Pa logično je da neće dijeliti igre koje se još uvijek vjerojatno dosta dobro prodaju.
Nego, završio The Last of Us. Pored Max Paynea 3, nešto najbolje ikad. E sad, lijen sam napisati konkretan komentar na koji bi Xero dodao joj. Možda za vikend.
Dovoljno je napisati samo najbolja igra ikad.
Može i tako.
Nanosiš mi fizičku bol.
Ja to iz milja.
Put do pakla je popločen lošim ukusom u video igrama.
Put do pakla je popločen konzolama
Zar opet ista priča? Mislio sam da smo ove infantilne rasprave već odavno prevazišli. Kog zaboli neka stvar na čemu se igra, svaka platforma ima svoje prednosti i nedostatke, bitno je samo da se igra.
Uostalom, ti igraš/gledaš/jedeš ono neigrivo smeće xy, tvoje mišljenje je nebitno.
najbolji forum xD
Šta si suhoparno objektivan lol xD
Čekam konačne dojmove Dead, e i ne zaboravi Left Behind i on rula jako.
I još su digitalne verzije bezobrazno skupe.
Baš to, umjesto da je digitalno jeftinije od retaila, na PS Storeu je redovno skuplje...
I previše GB-a za hrvatski download. Vidim da je prosjek trenutno oko 40 GB-a, nemam volje pola dana čekati da se to preuzme. Očekivao sam upola manje.
staviš da se skida preko noći, kad završi se instalira i automatski ugasi konzola...ne znam zašto tolikim ljudima smetaju veliki downloadi...ionako je flat internet već standard...
and good old American ISPs
A joj, jel mu teško pada downloadanje na 100/100 vezi :'(
Nadam se da će digitalno izumrijeti.